Acers nye bærbare er både syltynn og lekker

50

Oppdag de nye bærbare modellene fra Acer, Aspire S 13 og Aspire S24, som kombinerer tynnhet, estetikk og imponerende ytelse. Ideelle for stilbevisste brukere som trenger funksjonalitet og kraft. Les mer på 32Chip.

Introduksjon

Den taiwanske PC-produsenten Acer har nylig lansert en ny modell i sin populære Aspire-serie av bærbare PC-er. Den nye modellen, kalt Aspire S 13, er designet med tanke på de forbrukerne som verdsetter både tynnhet og estetikk. Med sin aluminiumsinnpakning, «nano-mønster» på dekselet og diamantkuttede kanter, er denne bærbare PC-en virkelig en lekker sak.

Acers syltynne er ingen «Mac-dödare» - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Design og spesifikasjoner

Aspire S 13 er en ultrabook som imponerer med sin slanke profil og lette vekt. Med kun 14,5 millimeter i tykkelse og en vekt på 1,3 kilogram, er denne bærbare PC-en svært bærbar og praktisk å ta med seg på farten.

Den har en imponerende 13,3-tommers skjerm med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Prosessoren er en Skylake-prosessor fra Intel, tilgjengelig i i3-, i5- og i7-varianter, og den kan utstyres med opptil 8 GB RAM og en SSD-lagring på opptil 512 GB. Batteritiden er også imponerende, med opptil 13 timer med kontinuerlig bruk.

For de som foretrekker en berøringsskjerm, er det også en mulighet til å få dette alternativet. Berøringsskjermen har støtte for opptil ti berøringspunkter. Tilkoblingsmulighetene inkluderer 802.11ac Wi-Fi, en USB Type-C-port med støtte for USB 3.1, samt en vanlig USB 3.0-port.

Denne bærbare PC-en er tilgjengelig i to fargealternativer, «perlehvit» og «obsidian-sort». Den har også et bakbelyst tastatur med to lysnivåer, noe som gjør det enkelt å arbeide eller bruke PC-en i mørke omgivelser.

Rush av nye Windows 8 PC-er - Data
Bildekilde: www.klikk.no

Pris og tilgjengelighet

Acer Aspire S 13 vil være tilgjengelig i Europa denne måneden, med en startpris på 6890 kroner i Norge. Dette gjør den til et attraktivt valg for brukere som leter etter en kraftig og stilfull bærbar PC til en rimelig pris.

Se også

Nyheter 21.03.2024, 04:30 56
Når kom Skoda Enyaq?

Aspire S24 - Den syltynne alt-i-ett-maskinen

I tillegg til Aspire S 13 har Acer også lansert Aspire S24, som er deres tynneste alt-i-ett-maskin noensinne. Denne spennende modellen har en 23,8-tommers skjerm med en profil på kun 5,97 millimeter. Skjermen er rammeløs, og de tynne rammene gir en imponerende visuell opplevelse.

Aspire S24 kommer med et IPS-panel og full HD-oppløsning. Den kan utstyres med Intel Core i7- eller i5-prosessorer av den nyeste generasjonen, og den har en SSD-lagring på 256 GB og en harddisk på opptil 2 TB. Maskinen har også støtte for trådløs lading av mobiler via Qi-teknologien, som er innebygd i foten.

Andre funksjoner inkluderer en justerbar skjermvinkel på opptil 30 grader, teknologi som reduserer blått lys og flimring, og Dolby Audio Premium for en forbedret lydopplevelse.

Acer Aspire S24 vil være tilgjengelig i Europa fra desember, med en norsk startpris på 10 495 kroner.

Acers syltynne er ingen «Mac-dödare» - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Konklusjon

Med lanseringen av Aspire S 13 og Aspire S24 har Acer bevist at de er i stand til å levere bærbare PC-er som kombinerer tynnhet, estetikk og imponerende ytelse. Disse modellene er ideelle for både profesjonelle og kreative brukere som verdsetter stil og funksjonalitet. Med konkurransedyktige priser og attraktive spesifikasjoner, er Acer Aspire-serien definitivt verdt å vurdere for de som er på jakt etter en ny bærbar PC.

Acers syltynne er ingen «Mac-dödare» - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Videoer

✅ TOP 5 Best Acer Laptop 2023 [ Buyer's Guide ]

Acer | Aspire 3 - A Family-oriented Laptop

10 skadelige blodsukkermyter, som din læge stadig tror på

Top 10 madlavningsolier ... De gode, dårlige og giftige!

[First Class] World's ONLY domestic A350 First Class Seat and in-flight meal

LEVER af DINkEBUTIKKER I JAPAN i 24 TIMER!

Forbereder min sejlbåd (og mig selv) til mit FØRSTE offshore-sejl som kaptajn! [Sailing BH#87]

The Dark Side of Conscious Ai | Daniel Schmachtenberger