Acers nye spillbærbare er spesialdesignet for håndkontroll

108

Oppdag Acers nye spillbærbare, Predator Triton 900, med spesialdesign for håndkontroll. Les om den unike hengslede skjermen, fleksibiliteten i tre ulike modus og imponerende byggekvalitet. Med Intels Coffee Lake H-brikker og Nvidia GeForce RTX 2080 Super, får du kraftig ytelse for selv de mest krevende spillene. Finn ditt ideelle spillbærbare på 32Chip.

Acers nye spillbærbare, som ble vist frem på IFA-messen i sommer, har fått mye oppmerksomhet for sin spesielle design og funksjonalitet. Predator Triton 900, som er navnet på denne maskinen, skiller seg ut med sin hengslede skjerm og innebygde støtte for håndkontroll.

GAMING, DESIGN OG TØFFHET
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

Den hengslede skjermen - en unik funksjon

Det mest uvanlige med designet på Acers spillbærbare er den hengslede skjermen. Denne hengslingen lar skjermen snurre helt rundt, og den er spesielt utformet for å forbedre spillopplevelsen. Når du spiller på vanlig måte, kan du trekke skjermen nærmere deg og tastaturet, slik at du får bedre kontroll over spillet.

I tillegg til å kunne trekke skjermen nærmere, kan du også vippe skjermen 180 grader rundt. Dette er spesielt nyttig når du vil spille med håndkontroll, da tastaturet og musen vil befinne seg på den andre siden av skjermen.

GAMING, DESIGN OG TØFFHET
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

Spesialdesignet for håndkontroll

Predator Triton 900 er spesialdesignet for spilling med håndkontroll. Maskinen har en innebygd mottaker for Xbox One-håndkontrolleren, som gjør det enkelt å koble til og bruke håndkontrollen. Når du bruker håndkontrollen, trenger du ikke tastaturet og pekeplaten like mye, og det er derfor gunstig å kunne få tastaturet helt unna og skjermen nærmere for en mer immersiv opplevelse.

Denne ideen er ikke helt ny for Acer, da de tidligere har laget maskiner med vribar skjerm. Men Predator Triton 900 skiller seg ut med sin solide konstruksjon og nøye gjennomtenkte design. Den hengslede skjermen, kalt "Ezel Aero Hinge", er en av de mest solide vi har sett, og den er laget av utmaskinert aluminium som gir ekstra holdbarhet og stabilitet.

Se også

Nyheter 04.05.2024, 16:58 17
Hva er siste iOS oppdatering?
Nyheter 10.01.2024, 09:52 59
Kommer PS5 før jul?

Tre modus for fleksibilitet

Predator Triton 900 har tre ulike modus som gir deg fleksibilitet til å bruke maskinen på forskjellige måter. Den første modusen er den vanlige bærbare modusen, hvor skjermen er lukket og tastaturet er tilgjengelig for vanlig bruk.

I nettbrettmodus kan du slå ned skjermen og bruke den som et nettbrett. Denne modusen er spesielt nyttig når du vil bruke håndkontrollen og ha skjermen nærmere.

Den tredje modusen er visningsmodus, hvor skjermen kan vris 180 grader for å se film eller spille med håndkontroll. I denne modusen kan du vippe ut mottakeren for Xbox-kontrolleren, som er plassert på siden av maskinen.

GAMING, DESIGN OG TØFFHET
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

Byggekvalitet og spesifikasjoner

Acers Predator Triton 900 imponerer med sin byggekvalitet og spesifikasjoner. Kabinettet er laget av solid aluminium, og designet med LED-belysning gir maskinen et elegant og tøft utseende. Skjermen er av høy kvalitet med 4K-oppløsning og Nvidia G-Sync-støtte, som gir jevnere bildeoppdateringer og bedre spillopplevelse.

Selv om det er noen kompromisser når det gjelder batteritid, pris og vekt, er Acer kompromissløse når det gjelder kvalitet og gjennomføring av Predator Triton 900. Denne spillbærbare maskinen er en kraftpakke som kan imøtekomme behovene til selv de mest krevende spillere.

For PC-spillere er jakten på stadig høyere ytelse ustanselig. Spillene blir mer avanserte og krevende for hver generasjon, og den teknologiske utviklingen stopper ikke. Derfor er spillbærbare blitt et attraktivt alternativ til stasjonære løsninger.

En av de viktigste faktorene å vurdere når du skal kjøpe en spillbærbar er prosessorytelsen. Acers nye spillbærbare, som Predator Triton 900, er utstyrt med Intels Coffee Lake H-brikker, som gir bedre ytelse og flere fordeler sammenlignet med tidligere generasjoner. Disse prosessorene har opptil seks kjerner og 12 tråder, og de er betydelig raskere enn sine forgjengere.

I tillegg til prosessorytelsen er grafikkytelsen også viktig for en spillbærbar. Acers Predator Triton 900 leveres med Nvidia GeForce RTX 2080 Super, som er et av de kraftigste grafikkortene tilgjengelig for bærbare datamaskiner. Dette gir deg muligheten til å spille selv de mest krevende spillene på høyeste innstillinger.

Andre faktorer å vurdere er batterilevetid, design og vekt. Selv om spillbærbare har blitt mer effektive og strømgjerrige, er det viktig å sjekke batterilevetiden for å sikre at den passer dine behov. Designet og vekten kan også påvirke brukeropplevelsen, spesielt hvis du planlegger å ta med deg maskinen på reise eller til LAN-arrangementer.

Alt i alt er Acers nye spillbærbare, spesialdesignet for håndkontroll, et imponerende valg for seriøse spillere. Med sin innovative design, kraftige ytelse og mange bruksmodus, gir Predator Triton 900 deg en enestående spillopplevelse uansett hvor du er.

GAMING, DESIGN OG TØFFHET
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no