Apple planlegger å skrote tredjegenerasjons AirPods

84

Etter en nedgang i salget av tredjegenerasjons AirPods, planlegger Apple å skrote disse modellene og introdusere to nye modeller i løpet av 2024. Ifølge teknologi-eksperten Mark Gurman fra Bloomberg har Apple blitt misfornøyd med salget av de nåværende AirPods-modellene. Les mer om Apple's planer for å snu salgskrisen og fortsette å være en ledende aktør innen teknologiindustrien.

Apple planlegger å skrote tredjegenerasjons AirPods

Etter en nedgang i salget av tredjegenerasjons AirPods, planlegger Apple å skrote disse modellene og introdusere to nye modeller i løpet av 2024. Ifølge teknologi-eksperten Mark Gurman fra Bloomberg har Apple blitt misfornøyd med salget av de nåværende AirPods-modellene.

De to kommende modellene av vanlige AirPods vil ha et utseende som er en blanding av dagens tredjegenerasjon og AirPods Pro. Den dyreste av de to modellene vil også inkludere støykanselleringsfunksjonen som kun finnes i dagens Pro-modell. Prisen for de nye modellene vil sannsynligvis være omtrent den samme som dagens modeller.

En annen viktig endring som Apple planlegger er å inkludere en USB-C-port i de kommende AirPods-modellene. Dette er i tråd med selskapets nylige lansering av iPhone-modeller som også har denne porten.

Apple i salgskrise: kjemper for å stoppe nedgangen - Diskuter artikler  (Tek.no) - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Oppgraderinger for AirPods Max og AirPods Pro

Apple har også planer om oppgraderinger for AirPods Max, de store hodetelefonene som ble lansert i 2020. En USB-C-port vil være en naturlig tillegg, og selskapet vurderer også å introdusere nye farger for disse hodetelefonene.

Når det gjelder AirPods Pro, vil det angivelig bli et nytt design på disse øreproppene, men dette vil ikke skje før i 2025. Det er foreløpig begrenset med detaljer tilgjengelig om denne oppgraderingen.

Apple i salgskrise: kjemper for å stoppe nedgangen - Diskuter artikler  (Tek.no) - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Apple.com/bill på kontoutskriften

Hvis du ser "apple.com/bill" på kontoutskriften din, betyr det at du har kjøpt apper, musikk, filmer eller annet innhold fra Apple. Dette opptrer også når et abonnement fornyes, eller når et familiemedlem kjøper innhold fra Apple.

Hvis du ønsker å se hva den spesifikke belastningen gjelder, kan du sjekke kjøpshistorikken din på reportaproblem.apple.com. Hvis du ikke finner belastningen der, anbefales det å kontrollere om du har brukt en annen konto for det aktuelle kjøpet.

Dersom du fortsatt ikke finner informasjonen du trenger, kan du kontakte Apple-kundestøtte for assistanse.

Apple jobber aktivt med å forbedre salget av AirPods og tar grep for å møte markedets behov. Med lanseringen av nye modeller og oppgraderinger for eksisterende produkter, håper de å snu salgskrisen og fortsette å være en ledende aktør innen teknologiindustrien.

Kilder: Bloomberg, Apple

Se også

Nyheter 10.01.2024, 19:14 59
Når ble Xbox Series S laget?
Nyheter 11.01.2024, 09:24 60
Når kommer iOS 17?

Videoer

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011

Thorium.

Part 1 - Anne of Avonlea Audiobook by Lucy Maud Montgomery (Chs 01-11)

😡 Czy Dramat Na Giełdzie Będzie Trwać? 😡