Nintendo planlegger ny Switch med større OLED-skjerm og bedre grafikk

48

Les om Nintendo's planer om å lansere en oppdatert versjon av Switch med større OLED-skjerm og bedre grafikk på 4K-TV-er. Få de siste detaljene og forventet lanseringsdato her hos 32Chip.

Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette. ByttPå Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere. Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker. I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TEST: Så mye bedre er den nye Switchen, men er det nok? - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Får angivelig større OLED-skjerm og bedre grafikk på 4K-TV-er

Det går ikke lang tid mellom hver gang det dukker opp rykter om Nintendos ekstremt populære Switch, konsollen som både kan kobles til TV og brukes som håndholdt.

Selv om alle detaljene ikke nødvendigvis stemmer, ender ryktene ofte med å bli en realitet. Selv i tilfellene Nintendo går ut og benektet dem offentlig.

Det har nå gått et par år siden Nintendo sist oppdaterte den originale Switch med bedre batteri, og lanserte en rimeligere og mer kompakt, håndholdt lillebror.

Med tanke på tiden som har gått kom det ikke som en overraskelse da Bloomberg tidligere i år hevdet at enda en ny utgave var på vei, denne gang med en OLED-skjerm.

Nå skal avisen ha gravd frem flere detaljer.

I en artikkel hevder de Nintendo starter produksjonen av OLED-versjonen av Switch i juli. Slik skal den oppdaterte konsollen være klar for butikk mellom september og oktober en gang. Avisen skriver at prisen trolig blir høyere enn for dagens Switch, og at nykommeren skal selges sammen med Switch Lite.

Nintendo har avvist å kommenteres Bloombergs sak.

Bloomberg hevder Nintendo skal ha planer om å offentliggjøre konsollen før spillmessen E3 går av stabelen 12. juni.

Først da får vi eventuelt all informasjonen, men skal vi tro Bloomberg vil OLED-panelet til nykommeren være 7 tommer stort. OLED-panelet kan blant annet vise langt dypere sortnivåer og høyere kontrast enn dagBlir dette en ny Nintendo Switch-konkurrent?

Her er den nye Nintendo Switch-konsollen - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Qualcomm jobber etter sigende med en konkurrerende, håndholdt konsoll

Nintendo har hatt stor suksess med sin håndholdte konsoll Nintendo Switch, og har i det store og hele hatt svært få direkte konkurrenter. Mobiltelefoner er den mest nærliggende konkurrenten, men byr på langt fra den samme opplevelsen. Ifølge The Verge kan dette være i ferd med å endre seg – Qualcomm, som lager brikkesettene i brorparten av verdens Android-telefoner, jobber etter sigende med sin egen, håndholdte konsoll.

Merk deg at dette så langt bare er på ryktestadiet, så ta informasjonen med en klype salt. Påstanden ble først delt av blant annet redaktøren hos det kjente nyhetsstedet XDA Developers, Mishaal Rahman, i tweeten du kan se under:

Ifølge Rahman jobber Qualcomm med et «referansedesign» for en Switch-lignende konsoll, men påpeker også samtidig at det ikke nødvendigvis vil ende opp i et forbrukerprodukt. Ettersom det snakkes om «referansedesign» er det lov å tenke tanken om at dette muligens også kan bli et design andre Android-produsenter kan bruke for å lage sine egne konsoller.

Designet skal ligne svært mye på Nintendos konsoll, med avtagbare Joy-Con-aktige kontrollere, et SD-kort-spor og en skjerm på 6,65 tommer med 1920 x 1080 piksler. Switch har på sin side en skjerm på 6,2 tommer, og kun 720p-oppløsning.

Videre hevdes det at konsollen vil komme med både 5G og Android 12, samt et batteri på romslige 6.000 mAh. Det kan hende at et slikt design vil skape flere slike konsoller i Android-markedet, og utløse mer utvikling av spill til denne plattformen. For i dag er Nintendos sterkeste kort stadig det store og unike biblioteket de kan tilby kun på sine egne konsoller, med sterke merkevarer som The Legend of Zelda, Super Mario og Pokemon.

Android har på langt nær like mange eksklusive, store spill, men støtter store 3D-spill som Fortnite, Call of Duty og PUBG. Til gjengjeld er plattformen langt mer åpen, så det er definitivt potensiale her.Nikkei (Via Nintendo Soup), som har vært tidlig ute med å avsløre andre konsoller som Nintendo DSi og 3DS XL, hevder at en Nintendo Switch Mini kan forventes å komme ut i midten av 2019. Ifølge avisen skal det være snakk om en ny og billigere versjon av selskapets nyeste konsoll.

Nikkei sier at denne informasjonen kommer fra leverandører og spillutviklingsselskaper som ble informert av Nintendo om planene. Uttalelsene til Nikkei kommer like etter at en kvartalsrapport ble publisert av Nintendo 1. februar.

Til tross for et sterkt salg i juleferien reduserer Nintendo sin prognose for året som kommer. Selskapet solgte 9,41 millioner Switch-konsoller i løpet av de tre siste månedene i 2018 og har solgt 32,27 millioner konsoller siden lanseringen i 2017.

Nintendo hadde imidlertid et mål en omsetning på 20 millioner for finansåret, men har nå endret dette tallet til 17 millioner, i motsetning til forventninger om en nedgang i første kvartal 2019. Enkelte tar dette som en indikasjon på at Nikkeis kilder om en ny og mindre Switch stemmer.

Les også: Nintendo utsetter Mario Kart Tour

Det har vært stor aktivitet på Wikimedia-prosjektene, og det er gledelig å se at det jobbes med å gjøre Nynorsk Wikipedia bedre. I høst er det planlagt en ny switch som vil bringe endringer og forbedringer til nettstedet. Dette er en spennende utvikling som vil gjøre oppslagsverket enda mer nyttig og trivelig for både bidragsytere og brukere.

Hva vil Wiki fortelle oss?

Det har vært stor aktivitet på Wikimedia-prosjektene, og det er gledelig å se at det jobbes med å gjøre Nynorsk Wikipedia bedre. I høst er det planlagt en ny switch som vil bringe endringer og forbedringer til nettstedet. Dette er en spennende utvikling som vil gjøre oppslagsverket enda mer nyttig og trivelig for både bidragsytere og brukere.

Folk spør også

Hva er den beste Nintendo Switch?

Nintendo Switch (OLED Model) er den beste Switch-konsollen noensinne. Du fr en OLED-skjerm med utrolige farger, dypere kontraster og en bedre opplevelse.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Når kommer ny switch?

Oppflgeren til Nintendo Switch-konsollen er ventet i siste halvdel av 2024.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva er den nyeste Nintendo Switch?

Nintendo Switch med 7quot; OLED-Skjerm, 64GB med internlagring og forbedrede hyttalere. Hvite Joy-Con-kontrollere, svart konsoll og hvit dokkingstasjon. Nintendo Switch (OLED model) har en tilsvarende strrelse som den klassiske Nintendo Switch-konsollen, men med en strre 7-tommers OLED-skjerm.

Fullstendig svar på www.komplett.no


Hvor lenge må Switch lade?

En full opplading tar omtrent seks timer. Du kan ogs lade kontrollen ved bruke strmforsyningen som flger med konsollen. Nintendo Switch Pro Controller vil lade hvis du kobler den til strmforsyningen (HAC-002) som flger med konsollen. Batteritiden vil gradvis reduseres etter gjentatte oppladinger.


Videoer

Dangerous Wiring Issues In Lights and Outlets

Why Doesn't My Outlet Have Power

This is what powers my Smart Home#shorts

THE BIG SECRET! My most common selling small engine parts that you DO NOT need to buy!

10 SmartThings Ideas to Automate Your Home

Well-Designed Desk Setup Accessories to Upgrade Your Office

What's in my Tech Backpack - Boundary Errant - PACKED - List and Overview

When proton vpn breaks look at the fastest server and Number 27