Neil Druckmann bekrefter manus til «The Last of Us III»

69

Neil Druckmann avslører at et manus til «The Last of Us III» allerede er skrevet, men spillet er ikke under produksjon per i dag. Les mer om den etterlengtede fortsettelsen og fremtiden til «The Last of Us»-franchisen hos 32Chip.

De to første spillene i «The Last of Us»-serien har vunnet bøttevis med «årets spill»-titler og regnes å være blant de aller beste spillene i single player-sjangeren i moderne tid.

I et intervju med podkasten Script Apart bekrefter kreativ leder i Naughty Dog Neil Druckmann at han har et manus til «The Last of Us III». Han heller imidlertid isvann i årene på dem som håper et nytt eventyr er rett rundt hjørnet.

HBO bekrefter: – The Last of Us får enda en sesong - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

En etterlengtet fortsettelse?

Selv om fansen har håpet på en etterlengtet oppfølger til «The Last of Us II», må de dessverre vente litt til. Neil Druckmann, kreativ leder i Naughty Dog, avslører at et manus til «The Last of Us III» allerede er skrevet, men spillet er ikke under produksjon per i dag. Druckmann legger til at historien vil utforske hendelsene etter den andre delen av serien.

Naughty Dog, utvikleren bak spillene, har imidlertid mye på agendaen. I tillegg til et nytt «Uncharted»-spill og en kommende film, planlegger de også å slippe en multiplayer-versjon av «The Last of Us». Det gjenstår å se hvilken idé som vil bli realisert først.

Bella Ramsey bekrefter at andresesongen av «The Last of Us» spilles inn mot  slutten av året - trdby.adressa.no
Bildekilde: trdby.adressa.no

En mulig «The Last of Us»-spin-off

Populariteten til «The Last of Us»-universet har ført til diskusjoner om mulige spin-offs. Skuespiller Nick Offerman bekrefter at han ønsker å utbrodere universet, og HBO har også bekreftet casting-nyheter for sesong to av TV-serien basert på spillet.

I den første sesongen av serien ble karakterene Bill og Frank introdusert, og deres historie ble godt mottatt av fansen. Nick Offerman spilte rollen som Bill, en einstøing som overlever en soppinfeksjon som forvandler mennesker til zombie-lignende monstre. Selv om det har vært snakk om et mulig gjensyn med disse karakterene, avslører Offerman at ingenting er bekreftet per nå.

I tillegg har det kommet nyheter om at skuespiller Kaitlyn Dever vil spille Abby, en av hovedpersonene fra «The Last of Us Part II», i den kommende sesongen av TV-serien.

En spennende fremtid

Det er klart at «The Last of Us»-franchisen har en spennende fremtid i vente. Med et manus til «The Last of Us III» allerede skrevet og planer om en multiplayer-utgave, er det bare et spørsmål om tid før Naughty Dog og Neil Druckmann tar fatt på nye eventyr i dette dystopiske universet.

Fansen kan fortsatt glede seg over den kommende sesongen av TV-serien, som vil utforske hendelsene fra «The Last of Us Part II». Med lovord fra kritikere og en dedikert fanbase, er det ingen tvil om at «The Last of Us»-universet fortsetter å imponere og engasjere.

Vil lage «The Last of Us»-spin-off - VG
Bildekilde: www.vg.no

Videoer

THE RETURN OF THE ANUNNAKI... What will happen?

On the traces of an Ancient Civilization? 🗿 What if we have been mistaken on our past?

1.7 Million-Year-Old Bridge Built By The Gods - Rama Setu

Giants Emerging Everywhere - They Can't Hide This

Linda Moulton Howe: Cattle Mutilation, Bigfoot, & Doty

They Destroyed Their Childs Life... Abandoned Mansion with a Chilling Tale!

Paradigm Shift, Ghost Particles, Constructor Theory | Chiara Marletto

The Lost Book of Enki Explained | Tablet 1 | Who is Alalu?