Borderlands 3 dropper Steam, skal selges eksklusivt i Epic Store

44

Finn ut hvordan Borderlands 3 dropper Steam og vil bli solgt eksklusivt i Epic Games Store. Les om Epics ambisjoner om å utfordre Steam og deres planer for å tiltrekke seg både utviklere og spillere. Utforsk det forventede eventyret i Borderlands 3 med en milliard våpenvariasjoner.

Eksklusivitet i Epic Games Store

Borderlands 3, det etterlengtede spillet utviklet av Gearbox Software, vil bli solgt eksklusivt på Epic Games Store. Dette ble kunngjort av utvikleren i forbindelse med lanseringen. Eksklusiviteten vil gjelde fra september og vare frem til april 2020. Denne avgjørelsen markerer Epics intensjon om å konkurrere med den dominerende spillplattformen Steam, ved å tilby utviklerne en større andel av inntektene. Mens Steam tar opptil 30 prosent av omsetningen, har Epic valgt å ta kun 12 prosent, noe som også kan føre til lavere priser for kundene i fremtiden.

Borderlands 3 будет поддерживать кроссплей на PC между Steam и Epic Games  Store
Bildekilde: www.playground.ru

Epic Games Store versus Steam

Epic Games Store har ambisjoner om å utfordre Steam sin posisjon som den mest populære spillplattformen. Ved å sikre seg eksklusive titler som The Division 2 og Metro Exodus, samt tilby gratis spill annenhver uke, har Epic Games Store begynt å skape et attraktivt tilbud for spillere. Selv om utvalget av spill i butikken foreløpig er begrenset sammenlignet med Steam, fokuserer Epic Games på å tilby kvalitetsprodukter og planlegger å åpne for spill utenfra i fremtiden. Selv om Epic Games Store mangler noen av funksjonene som har gjort Steam populær, som skylagring og videoopplasting, har selskapet offentliggjort en "roadmap" som viser planlagte funksjoner.

Epic Games Store Exclusivity Was A Mistake For Borderlands 3
Bildekilde: www.thegamer.com

Borderlands 3 på Epic Games Store

Borderlands 3 vil også være tilgjengelig på Xbox One og PS4, og spillerne vil igjen ta på seg rollen som "vault hunters". Med over en milliard unike våpenvariasjoner, forventes Borderlands 3 å by på et fargerikt eventyr med massevis av spenning. Borderlands 2 fra 2012 har allerede solgt over 41 millioner kopier, og med fortsatt over en million unike spillere hver måned, er det klart at serien har en dedikert fanbase.

Se også

Epic Games Store som ny spiller

Med sin nye spillbutikk, Epic Games Store, ønsker Epic Games å gi utviklere en større del av inntektene sammenlignet med Steam. I tillegg til en lavere andel, tilbyr de også et valgfritt program der utviklere kan få hjelp til promotering gjennom såkalte "creators". Dette kan være en attraktiv mulighet for utviklere som ønsker å nå ut til et bredere publikum.

Borderlands 3 Super Deluxe - STEAM - PC Windows - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Fremtiden for Epic Games Store

Mens noen kanskje mener at Epic Games kommer sent til festen med tanke på Steams etablerte popularitet og funksjonalitet, har Epic Games allerede bevist at de kan lykkes med å skape suksess gjennom Fortnite. Plattformen trenger ikke nødvendigvis å være komplisert for å være effektiv. Det gjenstår å se om Epic Games Store vil kunne konkurrere med Steam i det lange løp.

Steam - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no