Chilimobil endrer «Fri data»-abonnement for å skille seg fra konkurrentene

113

Chilimobil har kunngjort endringer i sitt populære «Fri data»-abonnement for å skille seg ut fra konkurrentene. Les mer om fjerning av SMS-sperre og innføring av hastighetsbegrensninger etter datapassering.

Chilimobil, en ledende mobiloperatør, har nylig kunngjort endringer i sitt populære «Fri data»-abonnement for å differensiere seg fra konkurrentene. Disse endringene inkluderer fjerning av SMS-sperre og innføring av hastighetsbegrensninger etter en visst datapassering. Chilimobil tar dermed grep i den pågående mobildata-krigen for å sikre seg som den ledende tilbyderen av mobilabonnement med stort datatilbud.

Endringer i brukervilkår

En betydelig endring i Chilimobil's Fri Data-abonnement er elimineringen av SMS-sperren som tidligere ble pålagt kunder som oversteg 5 GB dataforbruk i løpet av en dag. I stedet velger Chilimobil nå å redusere hastigheten til kundene når de når denne grensen. Etter å ha brukt 5 GB mobildata som Fri Data-kunde hos Chilimobil, vil hastigheten bli begrenset til 3 Mbit/s. Dette er en lignende tilnærming som konkurrenten Telia X har ved å implementere hastighetsbegrensninger etter 40 GB dataforbruk i løpet av en måned.

Chilimobil har også fjernet restriksjoner knyttet til datadeling og bruk av SIM-kortet i en ruter. Videre har de avskaffet klausulen som tillot dem å terminere kunder med unormalt dataforbruk. Disse endringene gir brukerne større fleksibilitet og frihet i måten de benytter data på, og viser Chilimobil's engasjement for å tilby de beste abonnementene for kunder som har et stort behov for mobildata.

Valgmuligheter for brukerne

For å møte konkurrentenes tilbud har Chilimobil valgt å tilby brukerne to modeller av Fri Data-abonnementet, begge til en pris av 499 kroner per måned. Den ene modellen gir brukerne en teoretisk datapakke på 150 GB per måned, mens den andre modellen tilbyr en mer tradisjonell pakke på 100 GB. Begge modellene er priset lavere enn tilsvarende tilbud fra Telenor og Telia.

Chilimobil er overbevist om at denne nye fleksibiliteten vil gjøre dem til den mest kostnadseffektive og beste leverandøren av mobilabonnement for kunder som har et stort behov for mobildata. Lars Ryen Mill, administrerende direktør i Chilimobil, uttalte i en pressemelding: "Vi er den opprinnelige «Fri data»-leverandøren, og vi skal tilby våre kunder det beste produktet i denne kategorien."

Sammenligning med konkurrentene

Chilimobil har lenge dominert rangeringen av beste mobilabonnement med sitt Fri Data-abonnement. Imidlertid har de merket at konkurrentene begynner å ta igjen. Ice tilbyr en unik variant med 1000 GB mobildata per måned, mens Telia og Telenor også tilbyr store datapakker til konkurransedyktige priser. Chilimobil har derfor tatt grep for å sikre sin posisjon ved å tilby valgmuligheter og konkurransedyktige priser.

Erstatter SMS-aktivering med hastighetssperre

Chilimobil har også tilpasset seg Telia X-abonnementet ved å erstatte SMS-aktivering med en hastighetssperre. Hvis brukere overstiger 5 GB dataforbruk i løpet av en dag, blir hastigheten redusert til 3 Mbit/s. Denne tilnærmingen skiller seg fra Telia X, som har en totalbegrensning på 40 GB i løpet av en måned. Chilimobil argumenterer for at deres Fri Data-abonnement fremdeles gir ubegrenset data i motsetning til Telia X.

Chilimobil benytter Telias mobilnett, og begge operatørene har fokusert på å kunne levere en hastighet på 3 Mbit/s til de fleste bruksområder. Dette gir brukerne muligheten til å streame innhold i HD-kvalitet, men høyere krav, som 4K-streaming eller gaming, kan oppleve visse begrensninger.

Chilimobil er fast bestemt på å beholde sin posisjon som den ledende tilbyderen av mobilabonnement med stort datatilbud. Ved å tilby valgmuligheter, konkurransedyktige priser og forbedrede brukervilkår skiller de seg fra konkurrentene og sikrer seg som det foretrukne valget for mobilbrukere som ønsker mye mobildata.

Chilimobil Fri Data - Chilimobil endrer Fri Data
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Folk spør også

Har Chilimobil bindingstid?

Abonnementet inkluderer selvflgelig Data rollover, fri tale, SMS, MMS i Norge og nr du er i EU/ES. Full Telia-dekning, Data kontroll, ingen bindingstid, VoLTE (4G-tale) og WiFi-tale er ogs inkludert i alle mobilabonnementene hos oss. Det er ingen bindingstid.

Fullstendig svar på www.chilimobil.no


Har Chilimobil rollover?

I alle vre mobilabonnement (med unntak av Chili Fri Data) er Data Rollover inkludert. Dette betyr at data du ikke har brukt fra tidligere mned blir overfrt til neste mned. Du kan spare opp s lenge du nsker uten at Data Rollover forsvinner.

Fullstendig svar på www.chilimobil.no


Hva er fri data?

Fri Data – mobilabonnementet som gjr at du aldri gr tom for data, du kan surfe og surfe, uten tenke p datapakker eller overforbruk p mobilen din. Du har fri tale, SMS, MMS og ubegrenset data.

Fullstendig svar på www.chilimobil.no


Hvor mye er ubegrenset data?

Ubegrenset = 100 gigabyte Vil du ha full fart tilbake igjen kan du aktivere det Telenor kaller en Reload, som koster 99 kroner for et dgn eller 499 kroner for resten av mneden. Da startes i praksis abonnementet p nytt, og du har 100 gigabyte data fr hastigheten igjen settes ned igjen.

Fullstendig svar på www.tek.no


Videoer

Ta datadrevne markedsføringsbeslutninger basert på en fullstendig oversikt på tvers av dine konkurrenters nøkkelkanaler.

Temme dataene_ Bruke alternative data for å evaluere bærekraftstrender og verdivurderinger

Keeping the edge: Hvor meningsfulle betalingsdata er nøkkelen til å frigjøre ytterligere vekstpotensial