Corsair slipper nye SSD-er for entusiastene

55

Corsair har lansert sin nye SSD-serie, Force Series MP510, med betydelige oppgraderinger. Les om de raske PCIe-baserte M.2-format-SSD-ene og deres pålitelighet. Corsair tilbyr også oppgraderingssett for bærbare datamaskiner og introduserer MP700 Pro-serien med imponerende hastigheter. Oppgrader datamaskinen din med Corsair SSD-er for en optimal ytelse og pålitelighet. Les mer på 32Chip.

Corsair, den anerkjente maskinvareprodusenten, har nå lansert en oppfølger til sin populære Force Series MP500 SSD som har vært på markedet i nesten to år. Den nye SSD-serien har fått navnet Force Series MP510 og kommer i kapasiteter på 240 GB, 480 GB, 960 GB og 1920 GB. Selv om navnet ikke indikerer store endringer fra den forrige modellen, har det likevel skjedd betydelige oppgraderinger.

ASUS ROG STRIX X670E-E Gaming Hovedkort - AMD Socket - KomplettBedrift.no
Bildekilde: www.komplettbedrift.no

Oppgraderinger i Force Series MP510

Den nye Force Series MP510 SSD-serien har blitt utstyrt med en ny kontroller og har byttet minnetype fra MLC til 3D TLC. Disse PCIe-baserte M.2-format-SSD-ene er ekstremt raske og kan ikke passe i alle datamaskiner, men de fleste moderne datamaskiner støtter dette formatet, noe som gjør dem kompatible med en rekke systemer. Ved å montere SSD-en direkte på hovedkortet, oppnår man mye høyere hastigheter sammenlignet med tradisjonelle SSD-er som bruker SATA-kontakter.

Force Series MP510 SSD-ene er ikke bare robuste, men også svært raske. På papiret konkurrerer de i samme klasse som populære SSD-er som Samsung 970 Evo, spesielt i de høyere kapasitetene. Prismessig ligger disse diskene omtrent på samme nivå som konkurrerende modeller.

Det er viktig å merke seg at Corsair gir hele fem års garanti på disse SSD-ene og de har høye Total Bytes Written (TBW)-tall, som indikerer hvor mye data disken tåler å bli skrevet til over sin levetid. Dette gjør dem ideelle for entusiaster som krever både hastighet og pålitelighet.

ASUS ROG STRIX X670E-A Gaming Hovedkort - AMD Socket - KomplettBedrift.no
Bildekilde: www.komplettbedrift.no

Corsair gjør det enklere å bytte til SSD

I tillegg til lanseringen av Force Series MP510 SSD-serien, ønsker Corsair også å gjøre det enklere for brukere å oppgradere til SSD-er i bærbare datamaskiner. De har derfor lansert to oppgraderingssett med SSD-er på 120 GB og 240 GB kapasitet.

Vanligvis innebærer oppgradering til en SSD å installere operativsystemet og alle programmene på nytt. Dette kan være en tidkrevende prosess som ikke alle har lyst eller tid til å gjennomføre. For å imøtekomme dette, tilbyr Corsair SSD-oppgraderingssett som inkluderer en SSD, en USB-kabel og migrasjonsprogramvare.

Et av oppgraderingssettene som Corsair tilbyr er Force Series 3 SSD Notebook Upgrade Kit. Dette settet inkluderer en allsidig Force 3 SSD med en høyde på 7 mm, noe som gjør den kompatibel med bærbare datamaskiner som ikke har plass til en full størrelse 2,5-tommers disk. I tillegg inneholder settet en USB til SATA-kabel og programvare som hjelper brukere med å overføre operativsystem og filer til den nye SSD-en.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 09:38 54
Når kommer PS5 pro ut?
Nyheter 22.03.2024, 16:36 65
Har Norge droner?

Corsair introduserer MP700 Pro-serien solid-state-stasjoner

Corsair har også introdusert sin nye MP700 Pro-serie solid-state-stasjoner. Disse stasjonene har et PCIe 5.0 x4-grensesnitt og tilbyr en imponerende sekvensiell lesehastighet på opptil 12,4 GB/s. Denne high-end SSD-serien kommer med ulike kjølealternativer, inkludert aktiv luftkjøling og væskekjøling, for å sikre optimal ytelse og kjøling.

MP700 Pro-stasjonene fra Corsair er basert på Phison PS5026-E26-kontrolleren og bruker 232-lags Micron 3D TLC NAND-minne. Sammenlignet med tidligere modeller har Corsair klart å øke den maksimale sekvensielle lesehastigheten til 12,4 GB/s og skrivehastigheten til 11,8 GB/s takket være raskere NAND og en overføringshastighet på 2000 MT/sek. Stasjonene leverer også imponerende hastigheter for tilfeldig lesing og skriving, noe som gjør dem ideelle for entusiaster som krever ekstrem ytelse.

Corsairs MP700 Pro-stasjoner er tilgjengelige i 1 TB og 2 TB-konfigurasjoner, med 4 TB-versjoner som vil være tilgjengelige i fremtiden.

En annen attraktiv funksjon ved Corsairs MP700 Pro-stasjoner er den valgfrie kjølesystemet. Brukere kan velge mellom en forenklet grafenvarmespreder for bærbare datamaskiner og kompakte stasjonære datamaskiner, en aluminiumskjøleribbe og en vifte for stasjonære datamaskiner med høy ytelse, eller til og med en vannblokk for PC-er med spesialbygd væskekjøling.

Med lanseringen av Corsairs nye SSD-serier viser selskapet sitt engasjement for å levere høy ytelse og pålitelighet til entusiaster og brukere som ønsker å oppgradere sine datamaskiner til det beste.

Kilder: SweClockers, Corsair

ASUS PRIME X670-P WIFI Hovedkort - AMD Socket - KomplettBedrift.no
Bildekilde: www.komplettbedrift.no