Denne laser-projektoren står bare 40 centimeter fra veggen, og gir et bilde på 100 tommer

79

Oppdag en imponerende laser-projektor fra Hisense som står kun 40 centimeter fra veggen og gir et bilde på 100 tommer. Les videre for å lære mer om denne imponerende hjemmekinoopplevelsen!

Introduksjon

Under årets CES-messe har mye oppmerksomhet blitt viet OLED og QLED når det kommer til TV-teknologi. Men blant alle de store TV-gigantene som har lansert nye modeller, fant vi en modell som virkelig stakk seg ut. Det var en laser-projektor fra Hisense som kunne gi et bilde på hele 100 tommer, og det beste av alt - den står kun 40 centimeter fra veggen. I denne artikkelen skal vi dykke nærmere inn i denne imponerende laser-projektoren og se hva den har å tilby.

Kommer til Europa: Ny 4K-projektor viser 90-tommers bilde få centimeter fra  veggen - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

En komplett pakke

Denne laser-projektoren fra Hisense leveres som en komplett pakke. Du får ikke bare den imponerende 100 tommer store skjermen, men også en projektor som står rett foran og skyter bildet opp på overflaten. Dette lerretet og projektoren selges sammen som en enhet, og gir deg en enkel og elegant løsning for å nyte store bilder i hjemmet ditt.

Slipper 4K-projektor som viser 120-tommers bilde bare 18 centimeter fra  veggen - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Imponerende bildekvalitet

Projektoren bruker laserteknologi og har en lysstyrke på hele 2700 lumen, noe som gjør at du får et oppsett som mange vil tro er en LCD-TV. Kvaliteten på bildet er meget god, med støtte for 4K-oppløsning og HDR. Fargene er overraskende gode og presise, og projektoren har heller ingen problemer med å henge med selv i de raskeste bevegelsene. Sortnivået er også imponerende, selv i opplyste rom. Med denne pakken får du virkelig en imponerende bildekvalitet.

En komplett hjemmekinoopplevelse

I tillegg til selve lerretet og projektoren får du også et komplett kinoanlegg med på kjøpet. Dette inkluderer en lydplanke som henges rett under lerretet, samt en subwoofer og bakhøyttalere. Med dette lydsystemet blir film- og TV-opplevelsen komplett, og du kan virkelig skape din egen hjemmekino i stua.

TEST: 3 ultra short-throw projektorer – Kjempebilder fra kloss hold
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Pris og tilgjengelighet

Denne imponerende laser-projektoren fra Hisense kommer for salg i slutten av august. Dessverre ser det ikke ut til at den vil være tilgjengelig i norske butikker. Prisen er satt til 13 000 dollar, eller omtrent 130 000 kroner. Dette kan virke som mye penger, men med tanke på den store skjermen, 4K-oppløsning og HDR-støtte, får du virkelig mye for pengene.

ProBeam - En rimelig og kompakt laser-projektor

I tillegg til Hisense sin imponerende laser-projektor, er det også en annen modell som er verdt å nevne. LG har lansert sin ProBeam laser-projektor som retter seg mot hjemmekino-entusiaster. Denne kompakte laser-projektoren har en pris på 1500 dollar, eller omtrent 12 000 kroner. Selv om dette også kan virke som en betydelig investering, er det langt rimeligere enn mange andre laser-projektorer på markedet.

ProBeam-projektoren er utstyrt med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler og kan levere en bildestørrelse på 120 tommer. Med en lysstyrke på 2000 lumens er den velegnet selv i dagslys. Den kan også enkelt kobles til Bluetooth-enheter og har Miracast-støtte for å blåse opp bilder fra mobiltelefonen på veggen.

ProBeam-projektoren er også svært kompakt og veier kun 2 kilogram. LG har designet den med et klassisk utseende som passer inn i ethvert interiør. Med en laserlampens varighet på opptil 20 000 timer og innebygde høyttalere på 3 watt, er dette en attraktiv laser-projektor for hjemmebruk.

Se også

Konklusjon

Med den imponerende laser-projektoren fra Hisense og den kompakte ProBeam-projektoren fra LG, er det tydelig at laser-teknologi blir stadig mer tilgjengelig og attraktiv for hjemmekino-entusiaster. Begge modellene tilbyr imponerende bildekvalitet og muligheten til å nyte store bilder i komforten av ditt eget hjem. Selv om prisene kan være betydelige, gir de deg virkelig mye for pengene. Om du er på jakt etter en stor skjermopplevelse og ønsker å ta hjemmekinoen din til et nytt nivå, er disse laser-projektorene definitivt verdt å vurdere.