Nye bilder og oppdateringer av Samsungs neste Galaxy Fold

52

Oppdag nye bilder og oppdateringer av Samsungs neste generasjon Galaxy Z Fold, kjent som Galaxy Z Fold 2 5G. Les om forbedret skjerm, kamera og ytelse, samt 5G-støtte og større lagringskapasitet.

Nye bilder og oppdateringer

Samsungs neste generasjon Galaxy Z Fold, med navnet Galaxy Z Fold 2 5G, er ventet å bli lansert på Samsungs digitale Unpacked-arrangement den 5. august. Nettstedet Mysmartprice har fått tak i nye bilder av den kommende telefonen fra en pålitelig kilde.

Bildene viser at Samsung beholder mekanismen som bretter telefonen som en bok, men de ser ut til å ha droppet den store skjermleppen som den første Galaxy Fold-varianten hadde både på inner- og ytterskjermen. Istedenfor kommer telefonen med et kamera i form av et lite hull i skjermen, også kjent som punch-hole.

Samsung Galaxy Fold 5: Det ved vi indtil videre → Gearkassen.nu
Bildekilde: www.gearkassen.nu

Oppdatert skjerm og kamera

Skjermrammene er tynnere, og dette gir plass til en større skjerm enn tidligere, spesielt for ytterskjermen. Ryktene sier at den utvendige skjermen vil være på 6,23 tommer, opp fra 4,6 tommer på den nåværende modellen. Innerskjermen forventes å være på 7,7 tommer, opp fra 7,3 tommer.

Bildene viser også et nytt trippelkamerasystem på baksiden av telefonen med 64, 12 og 12 megapiksler. Galaxy Fold 2 forventes å ha den siste Snapdragon 865 Plus-brikken, et batteri på 4.356 mAh og 15 watt trådløs lading. Telefonen vil også ha 5G-støtte og tilgjengelig lagringskapasitet på opptil 512 GB.

Galaxy Z Fold5 | Kamera, Specifikationer og Skærm | Samsung DK
Bildekilde: www.samsung.com

Forventet pris og tidligere erfaringer

Den forventede prisen for Galaxy Fold 2 er relativt identisk med dagens Galaxy Fold-modell. Ved lansering kostet den 21 000 kroner i Norge, en pris som senere ble justert opp til 24 000 kroner og deretter ned igjen til 23 000 kroner, som er den nåværende prisen.

I tidligere tester var vår ekspert middels begeistret for Galaxy Fold. Han beskrev den som et "friskt pust" i mobilverdenen, men påpekte noen betydelige ulemper. Han var derimot mer begeistret for Galaxy Z Flip, som kom senere med et klapptelefon-lignende format.

Andre produkter og avsluttende tanker

Samsung har også sluppet en teaservideo for Unpacked-arrangementet, hvor fem enheter kan skimtes. Dette inkluderer Galaxy Z Fold 2, Galaxy Note 20 (vanlig og Ultra-versjon), Galaxy Buds Live ørepropper, en ny Galaxy Watch og en ny Galaxy Tab.

Sammenfattende har Samsungs neste Galaxy Fold, Galaxy Z Fold 2 5G, flere forbedringer og oppdateringer sammenlignet med den forrige modellen. Med en oppdatert skjerm, kamera og ytelse, samt 5G-støtte og større lagringskapasitet, kan dette bli en spennende lansering for Samsung-fans.

Prisen forventes å ligge på samme nivå som tidligere, og det vil være interessant å se hvordan markedet reagerer på denne nye enheten. Med lanseringen like rundt hjørnet, vil det ikke ta lang tid før vi får vite alle detaljene om Samsungs neste Galaxy Fold.

Samsungs Galaxy Z Fold 5 er lækket på officielle pressebilleder -  MereMobil.dk
Bildekilde: meremobil.dk

Folk spør også

Når kommer fold 5?

For bde Flip og Fold lover Samsung for vrig fire generasjoner med OS-oppgraderinger (fra Android 13) og fem r med sikkerhetsoppdateringer. Bde Z Flip 5 og Z Fold 5 blir tilgjengelig for forhndsbestilling fra og med i dag, og kommer i butikk 11. august.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva er den nyeste Samsung telefonen?

Samsung Galaxy S21 FE 5G Det nyeste medlemmet i Galaxy S21-serien har alt du trenger - som profesjonelt kamera, sylskarp skjerm og lang batteritid.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Videoer

How To Hard Reset Samsung Galaxy Fold 4!

How to Use S Pen for Samsung Galaxy Z Fold 5 - 20 Powerful Tips and Tricks

Nej, Samsung! Se min 🇩🇰 test af Galaxy Z Flip5 | Du skal vide dette...🤯

Samsung Galaxy Z Flip Durability Test – Fake Folding Glass?!

IF THE SAMSUNG Z FLIP 5 SURVIVES… I'll Switch.

5 Powerful S-Pen Features on Samsung Galaxy Z Fold 5 - Tips and Tricks

Samsung Galaxy Z Fold4 er magisk | dansk test | ANMELDELSE

Samsung Galaxy Z Fold 5 - We have a new King!