Disney+ i Norge har fått reklame

84

Spar penger med det nye delvis reklamefinansierte abonnementet fra Disney+ i Norge. Les mer på 32Chip.

I en nylig lansering har Disney+ introdusert et delvis reklamefinansiert abonnement i Norge. Dette nye abonnementet, kalt "Disney+ Standard med reklame", gir seerne muligheten til å spare penger ved å konsumere litt reklame sammen med innholdet de ønsker å se. Med en månedspris på 59 kroner, er det en besparelse på 30 kroner sammenlignet med det vanlige Disney+ Standard-abonnementet uten reklame.

Disney+ lanserer reklame-abonnement i Norge - dette er prisene - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Samme kvalitet med reklame

Det reklamefinansierte abonnementet gir seerne den samme kvaliteten som det vanlige abonnementet. Dette inkluderer 1080p (Full HD) oppløsning og 5.1-lyd. Man kan også strømme innhold samtidig på to enheter med dette abonnementet.

Det er viktig å merke seg at nedlasting av TV-serier og filmer for å se på farten ikke er mulig med "Disney+ Standard med reklame". Imidlertid vil reklame ikke vises når "juniormodus" er aktivert, noe som sikrer at barn blir skjermet fra reklameinnhold.

Disney+ og TV 2 skal samarbeide om annonsesalg i Norge | TV 2
Bildekilde: kommunikasjon.ntb.no

Konkurrenten Netflix utvider sitt reklamestøttede abonnement

I en interessant utvikling utvider Netflix sitt eget reklamestøttede abonnement ved å legge til nedlastingsfunksjonalitet. Dette er noe som Disney+ foreløpig ikke tilbyr med sitt reklamefinansierte abonnement. Netflix hevder å være den eneste strømmetjenesten som tillater nedlastinger for denne typen abonnementer.

Ifølge TechRadar vil nedlastede filmer og TV-serier heller ikke inneholde reklame, og dette vil gjelde for alle markeder hvor reklamefinansierte abonnementer er tilgjengelige. Det er uvisst om denne utvidelsen fra Netflix er en direkte respons på Disney+ sin lansering av reklamefinansierte abonnementer i flere markeder, men timingen er interessant.

Eksisterende kunder og muligheten til å bytte abonnement

Eksisterende Disney+ kunder vil forbli på sitt nåværende abonnement, som vil bli omdøpt til "Disney+ Premium". Imidlertid vil de ha muligheten til å bytte til enten "Disney+ Standard" eller "Disney+ Standard med reklame" om de ønsker det.

Disney+ øker prisen i Norge | Kampanje
Bildekilde: kampanje.com

Oppsummering

Med lanseringen av "Disney+ Standard med reklame" i Norge, gir Disney+ seerne muligheten til å spare penger ved å se litt reklame sammen med innholdet de ønsker å se. Dette abonnementet tilbyr den samme kvaliteten som det vanlige abonnementet, men til en lavere pris. Selv om konkurrenten Netflix utvider sitt reklamestøttede abonnement med nedlastingsfunksjonalitet, tilbyr ikke Disney+ denne muligheten foreløpig. Eksisterende Disney+ kunder har også muligheten til å bytte abonnement. Med denne nye lanseringen er det mulig at Disney+ vil påvirke abonnementsvalgene til andre strømmetjenester og tvinge dem til å tilby lignende reklamefinansierte alternativer.

Disney+ Norge får haugevis av nye TV-serier og filmer via Star i 2021 |  TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Folk spør også

Hva koster Disney+ i mnd?

Hvor mye koster Disney+? Premium (119 kr per mned eller 1190 kr per r): Opptil 4K UHD og HDR-video. Fire samtidige strmmer.

Fullstendig svar på www.disneyplus.com


Er Disney inkludert i TV 2 Play?

Dersom du hadde abonnement hos TV 2 Play med Disney+ fr 1. november 2023, fr du tilgang til Disney+ Premium. Denne pakken er lik den du hadde. Andre kan bytte til Disney+ Premium ved legge pakken til som tilvalg p konto-siden hos TV 2 Play.

Fullstendig svar på hjelp.tv2.no


Når kom Disney til Norge?

Disney Channel er en amerikansk TV-kanal for barn som viser serier og filmer fra Disney-universet. Disney Channel startet sendingene 18. april 1983, mens kanalen ble lansert i Norge i 2003.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Hvordan slutte å abonnere på Disney+?

Slette Disney+-kontoen min Velg Konto. Under Innstillinger velger du Slett konto. Hvis du blir fakturert direkte av Disney+ og Slett konto-alternativet ikke er tilgjengelig, betyr dette at du fortsatt har et aktivt abonnement. Avslutt abonnementet og fortsett deretter med dette trinnet.

Fullstendig svar på help.disneyplus.com


Videoer

Et sted ulikt alle andre | Føles som hjemme | Disney+

Disney får annonser

emma - Million (Official Music Video)

Klipp fra Karl & Co: Ulf har kjøpt inn skrapelodd for sameiets overskudd..!

Klipp fra Karl & Co: Ulf forteller at han har vært oppe hele natta, fordi Magda er blitt syk..🤮

Hvilken farge har denne regjeringen? Klarer DU å se det?

Spårtsklubben #202: Vinner av Forræder og stående applaus!

Caroline Nitter viser hvordan suge