Epic Games gir bort et spill hver dag i julen

42

Epic Games Store har startet sin julekavalkade hvor de gir bort et nytt spill hver dag i 15 dager. Oppdag hvilke spill som blir delt ut og hvordan du kan få dem gratis på Epic Games Store. Registrer deg gratis for å delta i tilbudet.

Det lakker mot jul, og med det har Epic Games Store som vanlig tenkt å dele ut en haug med PC-spill. Mens nettbutikken vanligvis gir bort to-tre spill i uka, kan spillere raske med seg ett spill hver dag i 15 dager – altså frem til 30. desember.

Epic-butikken gir bort 15 spill i jula - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Tilbudet og spillene

Tilbudsrekka er allerede i gang, med strategispillet Bloons TD 6. Dette er gratis frem til klokka 17:00 på fredag 16. desember, hvorpå et nytt spill skal deles ut.

Akkurat hva som ligger i gavesekken er foreløpig uvisst, og Epic vil holde alt hemmelig frem til hvert gratisspill rulles ut. Ved tidligere julekavalkader har nettbutikken delt ut spill som Tomb Raider, Control, Prey og Shenmue 3 – så det bør være muligheter for å plukke med seg noen spennende titler i år også.

For å finne ut hva hver dag byr på er det bare å svinge innom butikkens side for gratisspill, der du trykker deg inn på spillet og finner knappen merket «Get». Tilbudet krever at du har en Epic-konto, og du får beholde samtlige spill etter utdelingen er over.

▷ Epic Games gir bort opptil 15 spill gratis denne julen!
Bildekilde: secinfinity.net

Julesalg og andre tilbud

Gavedrysset skjer i forbindelse med Epic Game Stores store julesalg. Frem til 5. januar blir det tilbud på hundrevis av nye og gamle spill, inkludert FIFA 23, Marvel's Spider-Man Remastered og New Tales From the Borderlands.

Men det er typisk nok ikke bare hos Epic du kan finne gode spill med nedsatt prislapp. Hos konkurrenten Steam nærmer også vintersalget seg, dette skal starte 22. desember og varer også til nettopp 5. januar.

Med både salg og gratis titler er det i hvert fall ingen grunn til å sitte inne og kjede seg i høytiden.

Epic Games Store og suksessen bak

Epic Games står ikke bare bak spillmotoren Unreal Engine og landeplagen Fortnite, de har også stablet på beina en ganske habil spillklient og -butikk for oss som trives med gaming på PC.

Noe av suksessen bak Epic Games Store ligger nok også i at de ukentlig deler ut minst ett spill gratis «til evig odel og eie» når du først har lagt det i spillbiblioteket ditt. For noen av oss har det derfor blitt nesten som en vane å stikke innom Epic Games’ butikk hver torsdag kveld for å se hva som deles ut.

Men nå er det straks jul, og i anledning høytiden har Epic Games skrudd opp givertakten. Deres nystartede «15 days of Free Games» betyr nettopp det; at du i dag og i to uker fremover får muligheten til å fylle på spillbiblioteket ditt med assorterte titler.

Akkurat hva som dukker opp de enkelte dagene er ikke godt å si, ettersom dette holdes hemmelig frem til klokken 17:00 hver dag. Dette tidspunktet bør du for øvrig merke deg, ettersom dette også markerer slutten på det «gamle» gratistilbudet.

Til sammen varsler Epic-butikken at 15 spill skal gis bort fra og med torsdag klokken 17:00. Ett spill deles ut hver dag over 15 dager, og når hvert tilbud er i gang har man nøyaktig 24 timer på seg til å stikke av med et eksemplar.

Å motta spill via Epic Games Store krever for øvrig en brukerkonto, men det er også gratis å registrere seg.

Epic-butikken gir bort to PC-spill denne uken - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Gratis Obsidian-pakke

Før julekavalkaden kommer i gang er det andre gratisspill å raske med seg. Epic Games Store gir nemlig bort både Pillars of Eternity og Tyranny – to solide rollespill fra utvikler Obsidian Entertainment.

Begge titlene kan plukkes opp for nøyaktig kroner null, via butikkens side for gratis spill. Tilbudet varer frem til torsdag 17. desember, og du må ha en Epic-konto for å hente dem ut.

Control er neste gratisspill fra Epic-butikken - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Folk spør også

Hvordan slette Epic Games?

When you log in, the ACCOUNT SETTINGS page displays. Scroll to the DELETE ACCOUNT section and click the REQUEST ACCOUNT DELETE button. ... Enter the security code sent to the email address associated with your Epic Games account.Click CONFIRM ACCOUNT DELETION.

Fullstendig svar på www.epicgames.com


Hvor kan jeg spille Fortnite?

Hva trenger du av kontoer og utstyr for spille Fortnite? Spillet er gratis, men krever at man oppretter en brukerkonto hos Epic Games. Du kan spille p mobil, nettbrett, konsoll og PC – og p plattformene iOS, Android, Playstation, X-box og PC.


Videoer

ASICS | 'Mind Games – The Experiment' Full Documentary

The Lion Awakens! History of the Third Crusade (ALL PARTS - ALL BATTLES) ⚔️ FULL DOCUMENTARY 1h 30m

Jonathan Blow: Consciousness, Game Design, & Free Will

Power On: The Story of Xbox | Chapter 3: And It Didn't Turn On

A 1000 Year Old Abandoned Italian Castle - Uncovering It's Mysteries!

Battle of Jaffa, 1192 ⚔️ The Lion Roars ⚔️ Third Crusade (Part 3)

EMO the Musical - Australian irreverent high school musical feature film

WRC 10: My FIRST impressions (Xbox Series X)