Fitbit tilbakekaller Ionic

96

Fitbit kunngjør en frivillig tilbakekalling av Fitbit Ionic-smartklokker på grunn av brannrisiko. Les mer om tilbakekallingen og hvordan du kan få refusjon.

Melding til forbrukere:

Fitbit kunngjør en frivillig tilbakekalling av Fitbit Ionic-smartklokker, som ble lansert i 2017 og stoppet produksjonen av i 2020. Årsaken til tilbakekallingen er at batteriet i Ionic-smartklokken kan bli overopphetet og utgjøre en brannrisiko. Fitbit setter helse og sikkerhet for sine brukere som høyeste prioritet, og gjør dette for å beskytte brukerne sine. Som en del av tilbakekallingen vil Fitbit tilby refusjon til alle Fitbit Ionic-kunder.

Tilbakekalling av Ionic-smartklokker
Bildekilde: help.fitbit.com

Tilbakekallingen og påvirkning

Tilbakekallingen gjelder kun Fitbit Ionic-enheter og har ingen innvirkning på andre Fitbit-smartklokker eller -armbånd. Hvis du har en Fitbit Ionic-enhet, bør du umiddelbart slutte å bruke den.

Refusjon

Fitbit tilbyr refusjon til alle Fitbit Ionic-kunder som er berørt av tilbakekallingen. For å få en refusjon kan du gå til Fitbits refusjonssenter, hvor du vil finne mer informasjon om hvordan du kan få tilbakebetalingen. Det er viktig å merke seg at refusjonen kun gjelder for Fitbit Ionic-klokker og ikke gjelder for andre Fitbit-modeller.

Tilbakekalles: Smartklokke kan forårsake brann - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Vanlige spørsmål og svar

Her er noen vanlige spørsmål og svar relatert til tilbakekallingen av Fitbit Ionic:

  1. Hva er problemet med Fitbit Ionic?
  2. Fitbit Ionic kan oppleve problemer med overoppheting av batteriet, noe som kan føre til brannrisiko.

  3. Hva betyr frivillig tilbakekalling?
  4. En frivillig tilbakekalling betyr at Fitbit tar initiativ til å trekke tilbake produktet for å beskytte forbrukernes sikkerhet, selv uten en pålagt tilbakekalling fra myndighetene.

  5. Hvordan kan jeg få refusjon?
  6. For å få refusjon må du gå til Fitbits hjelpesider og fylle ut et skjema. Standard behandlingstid for refusjon er vanligvis tre til seks uker.

  7. Er det andre fordeler knyttet til tilbakekallingen?
  8. Ja, i tillegg til refusjonen tilbyr Fitbit også en spesialrabatt på 40 prosent på andre Fitbit-enheter og -utstyr for kunder som returnerer sin Fitbit Ionic-klokke.

Se også

Alternativer og avsluttende tanker

Selv om Fitbit Ionic er tilbakekalt på grunn av brannfare, betyr ikke det at du står uten alternativer. Fitbit tilbyr flere andre modeller, som for eksempel Fitbit Sense, som kom på markedet samme år som Ionic. Disse modellene kan være et godt alternativ for deg som ønsker en smartklokke med lignende funksjoner.

Fitbit er opptatt av å sikre sine brukeres helse og sikkerhet, og tilbakekallingen av Fitbit Ionic er et bevis på deres engasjement for forbrukernes trygghet. Ved å tilby refusjon og andre fordeler viser Fitbit at de tar ansvar for eventuelle feil eller problemer med produktene sine.

Hvis du er en av de berørte Fitbit Ionic-eierne, oppfordres du sterkt til å benytte deg av refusjonsmuligheten og returnere klokken for å sikre din egen sikkerhet. Fitbits hjelpesider vil gi deg mer informasjon om hvordan du kan gå frem for å få refusjon og benytte deg av spesialrabatten.

Vi anbefaler også å holde deg oppdatert på Fitbits offisielle nettside for eventuelle oppdateringer eller nyheter angående tilbakekallingen av Fitbit Ionic.

Sikkerhetstilbakekalling av Ionic-smartklokker
Bildekilde: help.fitbit.com

Folk spør også

Hvordan restarte Fitbit?

Trykk og hold p knappen eller knappene p armbndet i fem sekunder.

Fullstendig svar på help.fitbit.com


Hvordan endre klokke på Fitbit charge 4?

Hvordan endrer jeg klokkeslettet p Fitbit-enheten? pne Fitbit-appen og trykk p I dag-fanen profilbildet ditt Fitbit-innstillinger. ... Sl av alternativet Angi automatisk.Trykk p Tidssone og velg riktig tidssone.Synkroniser Fitbit-enheten.

Fullstendig svar på help.fitbit.com