Fitbits første smartklokke og øreplugger er rett rundt hjørnet

48

Fitbit har annonsert lanseringen av Ionic smartklokken og Flyer ørepluggene. Begge produktene vil være tilgjengelige i norske butikkjeder fra 1. oktober. Forhåndsbestilling er allerede tilgjengelig på Fitbits egen hjemmeside og flere norske nettbutikker. Les mer om de nye produktene her.

Kunngjorde nettopp slippdatoen til Ionic og Flyer

Fitbit har nylig kunngjort lanseringstidspunktet for sine nye produkter, Ionic smartklokke og Flyer øreplugger. Begge produktene vil være tilgjengelige i norske butikkjeder fra den 1. oktober. Forhåndsbestilling er allerede tilgjengelig på Fitbits egen hjemmeside og flere norske nettbutikker. Fitbit Ionic vil ha en norsk pris på 3499 kroner, mens Flyer ørepluggene vil koste 1299 kroner.

Test: Fitbit Sense
Bildekilde: hardworkout.no

Fitbits satsning på smartklokke og øreplugger

Fitbit har tidligere markert seg som en ubestridt leder innen markedet for wearables og aktivitetstrackere. Med lanseringen av Ionic smartklokken og Flyer ørepluggene, tar Fitbit nå sin første inntreden i smartklokke- og trådløse ørepluggsegmentet. Fitbit har allerede fått positive tilbakemeldinger på Ionic smartklokken, som er kompakt, enkel i bruk og har god batteritid. Klokken er utstyrt med en personlig trenerfunksjon som er en stor fordel for brukerne. Flyer ørepluggene har også blitt rost for sin lydkvalitet, men ergonomien kan forbedres.

Test: Fitbit Sense 2
Bildekilde: pulssonen.no

Nyheter om andre produkter fra Fitbit

I pressemeldingen har Fitbit også annonsert at de vil lansere en ny versjon av treningsappen Fitbit Coach neste måned. Den oppdaterte appen vil inkludere over 90 video- og lydøkter. Fitbit vil også lansere en ny versjon av den smarte vekten Fitbit Aria 2 til høsten, med forbedret nøyaktighet, enklere oppsett og et forbedret grensesnitt.

Se også

Fitbit Flyer øreplugger

Fitbit Flyer ørepluggene er trådløse og designet med et bånd som går rundt nakken. De kommer med to lydinnstillinger, Signature og Power Boost, som kan velges direkte fra fjernkontrollen. Ørepluggene har en batteritid på opptil seks timer. De er motstandsdyktige mot svette og fukt, og er ideelle for trening. Fitbit Flyer vil være tilgjengelig i fargene "lunar grey" og "nightfall blue" til en pris av 1299 kroner.

Fitbit Versa 4 smartklokke (Pink Sand / Copper Rose) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Fitbit Ionic smartklokke

Fitbit Ionic smartklokken har en rekke funksjoner som gjør at brukerne kan være uavhengige av mobilen mens de trener. Klokken har bransjeledende GPS-ytelse takket være et unikt design som inkluderer en integrert antenne. Den har også forbedret pulsmåler og alle de vanlige Fitbit-funksjonene, som stegmåling, kaloriforbrenning, etasjer besteget og søvnkvalitet. En ny sensor kan også måle oksygenmetningen i blodet. Fitbit Ionic er vanntett ned til 50 meter og har en treningsmodus for svømming. Den har 2,5 GB intern lagringsplass for musikk og kan kobles til bluetooth-hodetelefoner. Fitbit Ionic vil være tilgjengelig til en pris av 3499 kroner.

Test: Samsung Galaxy Watch5 Pro - Større, sterkere og kraftigere!
Bildekilde: pulssonen.no

Fitbit Sense 2

I tillegg til Ionic og Flyer har Fitbit annonsert Fitbit Sense 2, den mest avanserte klokken fra selskapet. Fitbit Sense 2 vil tilby omfattende aktivitets- og helsesporing, med en ny sensor som bidrar til å forebygge stress. Klokken er tynnere og lettere enn forrige generasjon, med en kurvet kropp og en fargerik AMOLED-skjerm. Batteritiden er opptil 6 dager, og den har en hurtigladningsfunksjon. Fitbit Sense 2 har også forbedret pulsmåling og enkel betjening med fysisk knapp og sveipfunksjon. WiFi-funksjonaliteten er ikke åpen for brukere foreløpig.

Fitbit fortsetter å utvide sitt produktutvalg med innovative og avanserte wearables og aktivitetstrackere. Med lanseringen av Ionic smartklokken og Flyer ørepluggene tar Fitbit steget inn i det "vanlige" smartklokkesegmentet og det trådløse ørepluggmarkedet. Kombinasjonen av god lydkvalitet, brukervennlige funksjoner og Fitbits pålitelige aktivitetssporing gjør disse produktene attraktive for både treningsentusiaster og hverdagsbrukere.

Se også

Nyheter 08.05.2024, 20:18 12
Kommer Pixel Watch til Norge?
Nyheter 25.04.2024, 12:37 16
Når kommer iOS 17 ut?