Google-produkter får skylden for dårlig WiFi i hjemmet

92

Brugere af Googles Chromecast og Google Home oplever problemer med dårlig WiFi-forbindelse. Læs om årsagerne og løsningerne her.

Problemer med rutere

Brugere af Googles strømmepinde Chromecast og smarthøjttaleren Google Home har oplevet uventede problemer med deres WiFi-netværk. Flere brugere har klaget over, at disse produkter forårsager ruterproblemer og afbrydelser i nettet. Problemet ser ud til at påvirke rutere fra forskellige producenter som ASUS, Linksys, Netgear, TP-Link og Synology. TP-Link har efter en efterforskning bekræftet, at problemet stammer fra "Cast"-funktionen på Google-produkterne. Nærmere bestemt skyldes problemerne de såkaldte mDNS-datapakker, som sendes i store volumener og hastigheder i løbet af en kort tidsperiode, når enhederne vækkes fra søvnmodus. Overbelastningen forårsager midlertidige afbrydelser i routerens hovedfunktioner, hvilket resulterer i nedetid for WiFi-netværket.

Er du lei av dårlig Wi-Fi når du jobber hjemme? | Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Google arbejder på en løsning

Google har bekræftet problemet og arbejder hurtigt på at finde en løsning. Ifølge selskabet vil en generel løsning være at genstarte routeren for at frigøre hukommelsen eller midlertidigt deaktivere Cast-funktionen. TP-Link og andre berørte routerproducenter har allerede frigivet opdateringer til deres routere for at løse problemet.

Google Nest Wifi – få dekning i hele hjemmet! - YouTube
Bildekilde: www.youtube.com

Opdatering til Chromecast og Home

På grund af problemet har Google identificeret en fejl i Cast-softwaren på Android-enheder, når de bruges sammen med Chromecast og Google Home på det samme netværk. Fejlen medfører, at store mængder data sendes på en måde, der påvirker WiFi-netværket. Google vil rulle en opdatering ud på torsdag for at løse problemet. Indtil da anbefaler Google at genstarte Android-enhederne og sikre, at routeren har den nyeste firmware.

Optimering af hjemmenetværket

For at undgå problemer med WiFi-forbindelsen anbefales det at placere WiFi-routeren væk fra Google-produkter og andre elektroniske enheder, der kan forstyrre signalet. Derudover bør både routeren og de tilsluttede Google-enheder opdateres med den nyeste firmware for at sikre optimal ydeevne.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle brugere oplever problemer med deres WiFi-forbindelse på grund af Google-produkter. Der kan være flere faktorer, der påvirker WiFi-ydeevnen i hjemmet, såsom placering af routeren, internetudbyderens hastighed og antallet af tilsluttede enheder. Hvis problemerne fortsætter, anbefales det at kontakte teknisk support eller en WiFi-ekspert for at få yderligere hjælp.

Er du lei av dårlig Wi-Fi når du jobber hjemme? | Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Google-produkter får skylden for dårlig WiFi i hjemmet

Den stigende popularitet af Google-produkter som Google Home og Chromecast har ført til klager over dårlig WiFi-opkobling i hjemmet. Brugere rapporterer om ustabile forbindelser, langsom internetadgang og hyppige afbrydelser, og mange peger på Google-produkter som den primære årsag til disse problemer.

Problemet synes at opstå, når Google-produkter forsøger at oprette forbindelse til WiFi-netværket samtidig med andre enheder i hjemmet. Dette fører til en overbelastning af netværket og resulterer i en forringelse af den generelle ydeevne. Nogle brugere har også bemærket, at deres WiFi-signal svækkes betydeligt i nærheden af Google-enhederne.

Google har erkendt disse problemer og arbejder på at identificere og løse dem. Virksomheden har allerede frigivet opdateringer til flere af deres produkter for at forbedre WiFi-stabiliteten og ydeevnen. Derudover har de givet anbefalinger til brugere om, hvordan de kan optimere deres hjemmenetværk for at undgå problemer med forbindelsen.

Forbrugere rådes til at placere deres WiFi-router væk fra Google-produkter og andre elektroniske enheder, der kan forstyrre signalet. Desuden anbefales det at opdatere firmwaren på både routeren og de tilsluttede Google-enheder for at sikre, at de fungerer optimalt sammen.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle brugere oplever problemer med deres WiFi-forbindelse på grund af Google-produkter. Der er mange faktorer, der kan påvirke WiFi-ydeevnen i hjemmet, herunder routerens placering, internetudbyderens hastighed og antallet af tilsluttede enheder. Det anbefales derfor at kontakte teknisk support eller en WiFi-ekspert for at få hjælp til at løse eventuelle problemer.

Folk spør også

Hvordan endre wifi Google Home?

Bytt wifi-nettverk for hyttaleren eller skjermen pne Google Home-appen .Trykk og hold p enhetsfeltet.Trykk p Innstillinger. Enhetsinformasjon.Trykk p Wifi. Glem dette nettverket.G tilbake til startskjermen i Google Home-appen, og flg konfigureringstrinnene ovenfor for koble enheten til et nytt wifi-nettverk.

Fullstendig svar på support.google.com


Hva er forskjellen på Google wifi og Google nest?

Google Wifi gir rask og stabil dekning. Ruteren kan kombineres med Nest Wifi-ruteren og Nest Wifi-punktet. Nest Wifi kan gi deg enda bedre dekning og hyere hastighet.

Fullstendig svar på support.google.com


Hvordan koble til Google Home til wifi?

pne Google Home-appen Logg inn med din google-konto. Trykk + for sette opp ruteren eller punktet. Velg #39;konfigurer enhet#39; og velg deretter #39;konfigurer nye enheter i hjemmet#39;.

Fullstendig svar på www.altibox.no


Hvordan tilbakestille Google nest wifi?

Koblet du opp din Google Wifi med Google Home appen? Velg punktet ditt.Trykk p innstillinger.Velg #39;Factory reset#39; eller #39;Tilbakestill Wifi-punktet til fabrikkstandard#39;

Fullstendig svar på www.altibox.no


Videoer

BIGFOOT - SASQUATCH - Mysteries with a History

Eerie Archives: Scariest Videos of 2023 [v2]

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011

Empty Nose Syndrome: a scientific explanation - Complications from nose surgery doctors hide

Our Top 10 Sketches of 2020

SCP 093 Red Sea Object - The Red Disc When Used On Mirrors Takes You To Another World!

PARANORMAL ACTIVITY (At The White House) MICHELLE HAMILTON

Thorium.