Ice+ Dekningsnivåer

13

Ice+ er Norges nyeste og mest moderne mobilnett, som gir deg HD-kvalitet under samtaler uansett hvor du befinner deg i Norge. De dekker allerede 94% av befolkningen og utvider dekningsområdet hver dag. Les mer om ice+ nettverket og deres dekningsnivåer på 32Chip.

Ice er en mobiloperatør som har bygget sitt eget nettverk, kjent som ice+. Dette nettverket er utviklet for å gi kundene den dekningen og hastigheten de trenger til en lavere pris. Ice+ er Norges nyeste og mest moderne mobilnett, og skiller seg fra andre nettverk ved å tilby HD-kvalitet under telefonsamtaler, uansett hvem man ringer til i Norge. Ice+ nettverket er også klargjort for fremtidens 5G-teknologi.

Per i dag dekker ice+ 94% av Norges befolkning, og de fortsetter å utvide dekningsområdet hver dag. For områder der ice+ nettverket ennå ikke er tilgjengelig, vil kundene automatisk få dekning via Telias nettverk. Telia er en av de største mobiloperatørene i Norge, og du kan sjekke deres dekningskart for å se områdene de dekker.

Ice og telenor dekning? - Mobiloperatører og tjenester - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

ice+ Dekningsnivåer

Ice+ nettverket tilbyr forskjellige dekningsnivåer, som kan påvirke kvaliteten på samtaler og dataforbindelse. Disse dekningsnivåene er:

  1. Meget god dekning: Dette betyr at du med stor sannsynlighet vil kunne ringe og surfe både innendørs og utendørs. Innendørsdekningen kan imidlertid påvirkes av faktorer som tykke vegger og plasseringen av bygningen.
  2. God dekning: Her finnes det gode muligheter for å ringe og surfe utendørs, og det vil også være mulig å gjøre det innendørs. Innendørsdekningen kan imidlertid påvirkes av faktorer som tykke vegger og plasseringen av bygningen.
  3. Basisdekning: Dette dekningsnivået gir muligheter for både å ringe og surfe utendørs, men dekningen kan bli redusert hvis telefonen befinner seg i en lomme eller veske. Geografiske forhold som bratte fjell, daler, tett skog og dårlig vær kan også påvirke signalstyrken og tjenestekvaliteten.

Hvis du benytter deg av mobilt bredbånd, kan du forbedre signalstyrken og kvaliteten ved å bruke en utendørsantenne. Denne antennen kan være nyttig spesielt i områder med basisdekning eller god dekning. Du kan få veiledning om plasseringen av utendørsantennen ved å bruke dekningskartet, men det anbefales også å teste forskjellige posisjoner for å finne den optimale plasseringen.

ICE dekningskart | ICE dekning | ICE 5g dekningskart
Bildekilde: dekningskart.net

Hastighet på mobiltelefon og mobilt bredbånd

Hastigheten på både mobiltelefoner og mobilt bredbånd kan variere avhengig av nettverksteknologien som brukes. Her er estimerte hastigheter for ice+ nettverket:

Nettverk Hastighet
2G Opptil 100 Kbit/s
3G Mellom 8 og 16 Mbit/s
4G Mellom 60 og 350 Mbit/s

Hvis du bruker Data Frihet, vil hastigheten være begrenset til 25 Mbit/s.

For mobilt bredbånd på ice+ nettverket kan du forvente hastigheter mellom 2 og 40 Mbit/s. Når datamengden er oppbrukt, vil hastigheten reduseres til 128 Kbit/s.

Informasjon om dekning

Viktig å merke seg er at informasjon om dekning kun er veiledende og gir ikke en garanti for dekning på spesifikke steder. Dekningskartet gir imidlertid en indikasjon på hvor det er sannsynlig å ha dekning. Det er viktig å være på nett, og ice jobber kontinuerlig med å bygge ut nettverket og forbedre dekningen for å tilby en stabil og pålitelig tjeneste til kundene.

Ice har som mål å gi et stabilt nettverk til en lavere pris enn andre aktører i markedet. De dekker allerede 94% av Norges befolkning, og de resterende 6% blir automatisk overført til Telias nettverk. Dette sikrer at kundene alltid har god dekning uansett hvor de befinner seg.

Ice og telenor dekning? - Mobiloperatører og tjenester - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Unike tilbud fra ice

Ice er kjent for å komme med innovative løsninger, tjenester og abonnementer som gjør det enklere for kundene. De har blant annet lansert kostnadsfrie abonnementer for barn og har ekstra gode priser for kunder under 29 år. Ice fortsetter å utvikle og tilby nye spennende løsninger for sine kunder, og jobber samtidig med å levere mest mulig verdi for pengene gjennom tjenester og produkter.

5G-teknologien er allerede tilgjengelig for 500 000 nordmenn i ulike byer og tettsteder, og ice fortsetter å bygge ut nettverket for å dekke hele landet. Det moderne nettverket har en oppetid på 99,9%, og gir kundene overlegen dekning uansett hvor de bor.

Basert på omtaler fra norske mobilkunder, viser det seg at ice+ nettverket får positiv tilbakemelding for sin dekning. Bytt.no har samlet over 11 000 omtaler om dekning fra alle mobiloperatører i Norge, og ice+ nettverket er blant de mest fornøyde kundene.

Ice jobber kontinuerlig med å forbedre nettverket og gi kundene den beste mulige dekningen til en konkurransedyktig pris. Gjennom deres ice+ nettverk og samarbeid med Telia, sikrer de at kundene har pålitelig dekning både i dag og i fremtiden.

Dekningskart (april)
Bildekilde: mobilabonnement.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

I mars 2015 ble Network Norway kjøpt opp av Ice. Mobile Norway, som eier den andre halvdelen av Mobile Norway, fikk i 2006 Norges tredje lisens til å drive et GSM-mobilnett ved siden av Telenor og NetCom. Mobile Norway startet utbyggingen av sitt GSM-900 nettverk i 2007 og planlegger å dekke etter hvert hele landet. Den holder siden 2008 også en UMTS-lisens, men har så langt ikke bygget ut denne teknologien.

Folk spør også

Hvilken dekning har ice?

ice dekker deg Siden vi begynte bygge et mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobillsninger, var alle vanlige samtaler i Telia sitt nett. N dekker ice 94% av Norges befolkning. De resterende 6% blir automatisk overfrt til Telia sitt nett.


Hva er best Telenor eller ice?

Telenor har alts den beste mobildekningen i Norge i dag. Det er derimot som nevnt gode muligheter for at bde Telia dekning og ICE dekning er bedre i det omrdet der du bor, eller der hytta di for eksempel er.

Fullstendig svar på mobilabonnementpris.no


Hvem har Telenor dekning?

Her er mobiloperatrene som tilbyr mobilabonnement med Telenor dekning Telenor Mobil.Happybytes.PlussMobil.Saga Mobil.Talkmore.Xplora Mobile.

Fullstendig svar på www.bytt.no


Hvilke teleselskap bruker Telenor?

Disse mobiloperatrene benytter seg av Telenor sitt mobilnett: Telenor.Talkmore.Happybytes.Fjordkraft Mobil.XPLORA.Gudbrandsdal Energi Mobil.Saga Mobil.Scoopr Mobil.

Fullstendig svar på mobiltelefoni.no