Her er månedens billigste mobilabonnementer

72

Sammenligning av 141 mobilabonnement fra 13 operatører for å finne de billigste mobilabonnementene i februar. Spar penger ved å bytte mobilabonnement med hjelp fra Bytt.no, Norges største sammenligningstjeneste innen personlig økonomi.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Vi har sammenlignet priser og datapakker til alle 141 mobilabonnement på markedet fra hele 13 mobiloperatører og kommet frem til de billigste mobilabonnementene du kan skaffe deg i februar.

Dette er månedens beste mobilabonnement – januar 2017 - VG
Bildekilde: www.vg.no

Hvilket er billigst?

Det er 141 mobilabonnement på markedet i dag, og det er viktig å spørre seg om man betaler for mye for sitt mobilabonnement. De fleste mobilabonnementene på det norske markedet inkluderer i dag fri tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS. Den største forskjellen på de ulike mobilabonnementene er prisen og hvor mye GB data mobilabonnementet inkluderer.

Dette er de beste mobilabonnementene for bedrifter akkurat nå - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Hvor mye data trenger du?

Dersom du har en formening om hvor mye GB data du bruker per måned, er det en enkel sak å spare penger på å bytte mobilabonnement. Her er en enkel oversikt over de ulike mobilabonnementene tilpasset forskjellige datamengder:

  • Lite data
  • Middels data
  • Mye data
  • For superbrukere

Totalt er 141 mobilabonnement fra 13 operatører sammenlignet, og alle mobilabonnement er tatt med i denne kåringen, bortsett fra abonnement med aldersbegrensning. For barn og ungdom finnes det egne mobilabonnement som du også kan finne på vår sammenligningsside.

Usikker på hva som er best for deg? Bytt.no tilbyr en gratis anbudstjeneste hvor du får personaliserte tilbud fra flere mobiloperatører. Ved å fylle ut litt informasjon blir du kontaktet av rådgivere som konkurrerer om å gi deg deres beste tilbud. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Sammenligning av mobilabonnement

Denne oversikten viser kun de aller billigste mobilabonnementene og tar ikke hensyn til omtaler av de forskjellige mobiloperatørene. Hvis du vil se kombinasjonen av beste pris og best omtalt, kårer vi hver måned de beste mobilabonnementene på markedet.

Hvis du leter etter sammenligning av mobilt bredbånd, kan du gå til vår sammenligning av mobile bredbånd.

Billigste mobilabonnement februar 2024 (TOPP 5)
Bildekilde: www.bytt.no

Spar penger ved å bytte mobilabonnement

Det norske mobiltelefonimarkedet er i stadig utvikling, og konkurransen tilspisser seg stadig med flere nye mobiloperatører som kommer til. Dette skaper et press på pris og tjenester, og trenden er heldigvis at prisen per gigabyte presses nedover.

Det lønner seg mer enn noen sinne å sammenligne og bytte mobilabonnement til en bedre og billigere aktør. En familie kan fort spare et par tusen kroner hvert år ved å velge et billigere mobilabonnement.

Billigt mobilabonnement? Så let sparer du penge - MereMobil.dk
Bildekilde: meremobil.dk

Mobilabonnement for alle

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste innen personlig økonomi, og innen mobiltelefoni alene har vi hele 20,368 brukeromtaler fra norske mobilkunder fordelt på over 141 mobilabonnement. Vi har mobilabonnement som passer for alle behov, enten du foretrekker et spesifikt mobilnett, ønsker data rollover eller er på utkikk etter et billig mobilabonnement til barna.

På Bytt.no får du hjelp av andre mobilkunder. Vi hjelper over 2 millioner nordmenn hvert år med å oppdage, sammenligne og bytte avtaler og tjenester. Våre brukere deler tusenvis av omtaler hvert år om hva de mener om forsikringsselskaper, banker, mobiloperatører og strømleverandører. Velg en mobiloperatør som andre mobilkunder er fornøyde med.

Se også

Folk spør også

Hvem har det billigste mobilabonnementet?

Det billigste mobilabonnement i Norge for dem som bruker lite med mobildata (2 GB) n i februar 2024 er et 2 GB abonnement fra Chilimobil (Chilimobil 2 GB) til 149,- kroner i mneden. Av alle 2 GB mobilabonnement vi har sammenlignet, har Chilimobil pr. februar 2024 den rimeligste 2 GB pakken i Norge.

Fullstendig svar på www.fornye.no


Hva er det billigste Telenor abonnement?

Litt 2 GB er vrt billigste mobilabonnement.

Fullstendig svar på www.telenor.no


Hvilket mobilabonnement er best?

Telia har Norges beste mobilnett for andre r p rad. Det konstaterte mediehuset TEK.no etter ha utfrt tidenes mest omfattende uavhengige dekningstest av norske mobilnett. Det er ikke mer enn ett r siden Telia stakk av med seieren ved forrige landsdekkende dekningstest.

Fullstendig svar på e24.no


Hvor mye koster Talkmore i måneden?

1 GB 199,–/mnd.

Fullstendig svar på talkmore.no


Videoer

Billigt mobilabonnement hos CBB Mobil

Er mobilabonnement med underholdning billigere end uden?

Billigt mobilabonnement hos CBB Mobil

Billig mobilabonnement, bredbånd, streaming og telefon til familien

Mobilabonnementer til familier - her er de bedste!

Nyt mobilabonnement? Sådan får du bedste abonnement til prisen!

Opladning af elbil - den ultimative guide 🔌🔋

Roaming: Billig mobilabonnement til brug i udlandet