Sonys nye toppmodell for 2016: XD93

44

Sony har nylig lansert sin nye toppmodell for 2016, XD93, og den har allerede vekket stor interesse blant TV-entusiaster. I denne artikkelen skal vi utforske de spennende funksjonene og egenskapene til denne nye TV-en fra Sony.

Sony har nylig lansert sin nye toppmodell for 2016, XD93, og den har allerede vekket stor interesse blant TV-entusiaster. Med et slankt og stilfullt design, samt imponerende bildekvalitet, er XD93 en verdig etterfølger til den populære X93-modellen. I denne artikkelen skal vi utforske de spennende funksjonene og egenskapene til denne nye TV-en fra Sony.

Her er Sonys nye toppmodeller innen hhv. OLED og LED – VIDEOMAGASINET
Bildekilde: videomagasinet.no

Visuelt imponerende

Ved første øyekast blir man umiddelbart fascinert av XD93s slanke og elegante utseende. Sony har valgt å skrote de store, synlige høyttalerne fra X93-modellen og har i stedet fokusert på å skape en tynnere profil. Skjermen er ikke like tynn som X90C, men den er likevel blant de tynneste LCD-skjermene på markedet.

En av hovedgrunnene til XD93s slanke design er den nye bakbelysningen, kalt Slim Backlight Drive. Denne innovative teknologien bruker to rekker med dioder som sender lys via en plate for å oppnå presis belysning av skjermen. Sony hevder at denne nye bakbelysningen gir like god belysning som den direktebelyste X93-modellen, samtidig som den gir en slankere figur.

Her er Sonys nye toppmodell
Bildekilde: www.bt.no

Imponerende bildekvalitet

XD93 oppfyller kravene som kreves for HDR-merket, med en lysstyrke på over 1000 nits. Dette sikrer en fantastisk bildeopplevelse med høy kontrast og imponerende detaljer. Sony har valgt å bruke sitt eget HDR-merke i stedet for UHD-bransjens merke, og dette viser deres engasjement for å levere den beste bildekvaliteten til forbrukerne.

Sammenlignet med fjorårets X93-modell, har XD93 beholdt mange av de samme designelementene som gjorde forgjengeren populær. Den rammeløse fronten gir TV-en et stilfullt utseende, og materialvalgene bidrar til en høy kvalitetsfølelse. Metallrammen og den champagne-fargede stripen gir en ekstra touch av eleganse.

Se også

Nyheter 21.03.2024, 04:30 56
Når kom Skoda Enyaq?
Nyheter 04.05.2024, 17:05 17
Hvor stor sekk for dagstur?

Praktiske funksjoner

XD93 kommer med en nyutviklet bakvegg som gjør det enklere å henge TV-en på veggen. Med et eget veggfeste som følger med, tar TV-en mindre plass på veggen enn X90C-modellen. Fotplaten på XD93 fungerer også som en kabelhåndteringsløsning, med spesialdesignede hulrom og deksler som holder kablene pent organisert. Dette sikrer en ren og ryddig bakside på TV-en.

En annen nyhet er "speak to chat" -funksjonen, som gjenkjenner eierens stemme og demper musikken automatisk når man ønsker å prate med noen. Dette bidrar til en praktisk og sømløs opplevelse for brukerne av XD93.

Her er Sonys nye X-mobiler - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Konklusjon

Sonys nye toppmodell for 2016, XD93, imponerer med sitt slanke design, imponerende bildekvalitet og praktiske funksjoner. Med bruk av innovativ teknologi som Slim Backlight Drive og HDR-merket, leverer XD93 en fantastisk TV-opplevelse. Det stilfulle utseendet og de smarte funksjonene gjør denne TV-en til et populært valg blant forbrukerne. Hvis du er på jakt etter en toppmodell med høy kvalitet og avanserte funksjoner, bør du definitivt vurdere Sonys XD93.

Sony WH-1000XM4 annonsert: - Her er Sonys nye toppmodell
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Videoer

Her er Samsungs nye smartklokke!

Passenger | Let Her Go (Official Video)

jason momoa pushes amber heard away?!

Girl, 9, realizes her safety buckle isn't latched on fair ride #shorts

Girl Body Transformation Fat To Fit 🤩 🔥 Never Give Up motivation Stutus

xxxtentacion son, is his inspiration 💔☹

True story…😭😂 #shorts #viral

Patient Itches a Hole into Her Head | Chicago Med | MD TV