En gjenopplivelse av HPs satsning på kraftige spillmaskiner

84

HP er tilbake i kampen om spillentusiastene med Omen X. Les om deres gjenopplivelse av satsningen på kraftige spillmaskiner og opplev kraften og innovasjonen hos 32Chip.

En gjenopplivelse av HPs satsning på kraftige spillmaskiner

Tradisjonelt sett har selskaper som MSI, Asus, Dell (gjennom sin Alienware-merkevare) og Acer dominert markedet for kraftige, ferdigbygde spillmaskiner for entusiaster. HP har vært mer kjent for å fokusere på massemarkedet og forretningsmaskiner. Men nå tar HP boksehanskene på igjen og gjør seg klar til å konkurrere med sin gjenopplivede "Omen"-serie.

Tidligere forsøk fra HP på å satse på dedikerte spillmaskiner har ikke vært vellykkede, men med Omen X viser selskapet at de mener alvor. Omen X er designet for å imponere med sitt unike kabinett og dedikerte kjølesystem.

Flynytt 6/1970 by Flynytt - Issuu
Bildekilde: issuu.com

Et unikt kabinett designet for optimal luftstrøm

Omen X skiller seg ut fra mengden med sitt kabinett i form av en kube som hviler diagonalt på pulten. Dette designet er ikke bare estetisk tiltalende, det er også funksjonelt. Kabinettet er delt inn i tre avgrensede kammer, hver med dedikert kjøling. Dette bidrar til å optimalisere luftstrømmen inne i maskinen og hindrer varme fra å spre seg mellom komponentene. I tillegg sørger den diagonale plasseringen for at luft kan strømme inn fra alle kanter, noe som forbedrer kjøleeffektiviteten.

Den enkle tilgangen til komponentene er også verdt å nevne. Omen X er utstyrt med en skyvebryter som låser opp kabinettet og gir brukerne enkel tilgang til å oppgradere eller vedlikeholde maskinen.

Fra avanserte brettspill til moderne dataspill - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Et kraftverk av en spillmaskin

Men designet er ikke alt som imponerer med Omen X. Maskinen er utstyrt med kraftige komponenter som gjør den til et kraftverk av en spillmaskin. Omen X kan håndtere selv de mest krevende spillene og leverer en jevn og høy ytelse.

HPs forbrukersjef, Stig Myklebust, forsikrer at Omen X vil være en aktør å regne med for spillentusiaster som er på utkikk etter en kraftig stasjonær eller bærbar spillmaskin. Med Omen X viser HP at de tar kampen om entusiastene på alvor.

Se også

Nyheter 12.05.2024, 01:29
Når kom Windows 8?
Nyheter 13.02.2024, 04:47 69
Er kreft i øyet farlig?
Nyheter 18.01.2024, 22:00 47
Når kommer neste Xbox?

Et nytt kapittel i HPs spillmaskin-satsning

HP har allerede introdusert enkelte Omen-merkede maskiner på markedet, men disse har mer blitt sett på som "underholdningsmaskiner" enn dedikerte spillmaskiner. Omen X markerer derimot starten på en ny æra for HP innen spillmaskin-segmentet.

HPs inntreden i krigen om entusiastene vil definitivt føre til økt konkurranse og flere valgmuligheter for spillentusiaster. Med Omen X viser HP at de er tilbake og klare til å kjempe for sin plass i markedet for kraftige spillmaskiner.

Spillentusiaster kan se frem til å oppleve kraften og innovasjonen som HP har pakket inn i Omen X. Med dette slagskipet sender HP en tydelig melding om at de er tilbake i kampen om entusiastene.

Экспериментальный самолет Handley Page HP.88, 1951 год. Создавался для  ищучения серповидных крыльев проектируемого бомбардировщика.. | ВКонтакте
Bildekilde: m.vk.com