HTC har avduket Vive Pro 2

41

Oppdag HTCs nylig avduket VR-produkt, HTC Vive Pro 2, som presenterer betydelige forbedringer i oppløsning og frekvens. Les om pris og tilgjengelighet, og utforsk også HTCs Vive Focus 3, en alt-i-ett-løsning for bedriftsmarkedet.

HTC har nylig offentliggjort sitt mest avanserte VR-produkt noensinne - HTC Vive Pro 2. Dette nye produktet er ment å være arvtakeren til selskapets tidligere Vive Pro-modell fra for tre år siden. Med betydelige forbedringer i forhold til den opprinnelige Pro-modellen, presenterer HTC Vive Pro 2 en rekke spennende oppgraderinger.

HTC Vive Pro 2 (headset) - Технические характеристики
Bildekilde: vr-zone.ru

Bedre oppløsning og frekvens

Den første Vive Pro var en betydelig forbedring i forhold til den opprinnelige Vive-modellen fra 2016. Men selv om den hadde en høyere oppløsning, var bildekvaliteten fortsatt ikke merkbart bedre enn den første versjonen av Vive.

Vive Pro 2 tar oppløsningen enda et skritt videre med enda flere høyoppløste skjermer, som gir en total bredde på nesten fem tusen piksler. Dette eliminerer nesten "gittereffekten" som ofte er synlig mellom pikslene på mange VR-visirer. Det gjør det også enklere å se detaljer og lese tekst i spill og simuleringer.

Oppløsningen til Vive Pro 2 er ikke bare betydelig bedre enn den opprinnelige Vive Pro, men den overgår også oppløsningen til Oculus Quest 2, som for øyeblikket er et av de beste VR-settene på markedet for vanlige brukere. Oculus Quest 2 har en oppløsning på 3664 x 1920 piksler totalt, mens Vive Pro 2 skilter med imponerende 4896 x 2448 piksler når begge øynene tas med i betraktningen.

HTC VIVE Pro 2 Full Kit (99HASZ003-00) | Dustin.no
Bildekilde: www.dustin.no

Priser og tilgjengelighet

Prisene for HTC Vive Pro 2 kan variere avhengig av hvor du kjøper det. HTC nettbutikk selger selve hodesettet for 879 euro, og ved å legge til en "VIVE Accessory Starter Pack" til 299 euro, får du alt du trenger for 1178 euro.

Det er også mulig å finne Vive Pro 2 som en del av et "kit" hos ulike forhandlere. For eksempel har Komplett et kit tilgjengelig for 15 000 kroner, men bemerk at dette kan variere avhengig av lagerbeholdning.

Det er viktig å merke seg at en anstendig PC er nødvendig for å kjøre VR-opplevelser med HTC Vive Pro 2. Så det er viktig å vurdere den totale kostnaden for både hodesettet og den nødvendige maskinvaren.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 03:30 52
Hva koster iPhone 15?
Nyheter 11.01.2024, 09:24 60
Når kommer iOS 17?

HTC Vive Focus 3

I tillegg til Vive Pro 2 har HTC også lansert en annen VR-løsning kalt HTC Vive Focus 3 rettet mot næringslivet. Denne modellen har også en imponerende oppløsning på 5K og en synsvinkel på 120 grader. Med forbedret komfort og utskiftbar batteripakke, tilbyr Vive Focus 3 en praktisk alt-i-ett-løsning for bedriftsmarkedet.

HTC Vive Pro 2 og HTC Vive Focus 3 er begge spennende tillegg til HTCs VR-portefølje, og de lover å levere en enda mer oppslukende opplevelse med høyoppløste skjermer og avanserte funksjoner.

Vi vil komme tilbake med en grundig test av HTCs nye VR-hodesett så snart som mulig, slik at du kan få mer innsikt i ytelsen og funksjonene til disse imponerende enhetene.

HTC VIVE Pro 2 Full Kit (99HASZ003-00) | Dustin.no
Bildekilde: www.dustin.no

Videoer

50 Seriously Strange Vehicles You Won't Believe Exist

15 Vehicles Designed for Fun and Adventure

125 Innovative Electric Vehicles and Personal Transports

30 Epic Vehicle Inventions That Will Change How You Travel

They Forged a Story to Hide the Truth | ANUNNAKI SECRETS 25

Is this the Most Controversial Megaproject in Europe?

NYC High Line & Hudson River Walk - 4K with Captions

The Overcoming Life | Dwight L Moody | Free Christian Audiobook