Huaweis nye mobil har massiv skjerm og solid innmat

96

Oppdag Huaweis nye mobiltelefon, Honor Note 8, med en imponerende massiv skjerm på 6,6 tommer. Les om dens kraftige innmat, imponerende kameraer og andre spesifikasjoner.

Honor Note 8 - En monstertelefon med imponerende spesifikasjoner

I mai ble det rapportert at Xiaomi hadde lansert en mobil med en stor skjerm på 6,44 tommer. Nå har Huawei, en annen stor kinesisk mobilprodusent, slått tilbake med en enda større modell. Honor Note 8 er navnet på denne imponerende telefonen, som kommer med en massiv 6,6-tommers skjerm. Dette plasserer den trygt i den øvre størrelsessjiktet blant brettmobiler.

Skjermen på Honor Note 8 imponerer ikke bare med størrelsen, men også med QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Dette er en smart avgjørelse for en såpass stor skjerm, da det bidrar til skarp og detaljert visning av innhold.

Innmaten til Honor Note 8 er også imponerende. Telefonen er utstyrt med Huaweis kraftige Kirin 955-brikke, som også finnes i toppmodellene P9 og Honor V8. Med 4 GB minne og et batteri på hele 4500 mAh, er denne telefonen klar for krevende oppgaver og lang batterilevetid.

Imponerende lagringskapasitet og kameraer

Honor Note 8 tilbyr tre lagringsalternativer: 32 GB, 64 GB og 128 GB. I tillegg har den støtte for microSD-kort, slik at brukerne kan utvide lagringskapasiteten etter behov. Telefonen er også utstyrt med imponerende kameraer. Baksiden har et 13-megapiksels hovedkamera og fronten har et 8-megapiksels kamera for flotte selfies.

Andre funksjoner som fingeravtrykkleser og USB Type-C-kontakt er også inkludert i Honor Note 8. På det kinesiske markedet vil prisen variere fra 2300 til 2800 yuan, avhengig av lagringskapasiteten. Dette tilsvarer omtrent 2900 til 3500 norske kroner. Honor Note 8 vil lanseres i Kina den 9. august, men informasjon om norsk pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke tilgjengelig.

Huaweis nye mobil strekker skjermen helt ut til kantene ved hjelp av «hull»  i hjørnet – og den har 48 megapiksler - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Honor V8 - En kraftig telefon med imponerende spesifikasjoner

I tillegg til Honor Note 8 har Huawei utviklet Honor V8, en annen imponerende telefon i deres budsjettvennlige Honor-serie. Denne modellen har spesifikasjoner som tilhører flaggskip-klassen, og vil appellere til brukere som ønsker mye verdi for pengene.

Honor V8 har en stor 5,7-tommers skjerm. Det finnes to utgaver av modellen, hvor den ene kommer med QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler, mens den andre har vanlig 1080p-oppløsning. Begge variantene er utstyrt med kraftige Kirin-brikker, enten Kirin 950 eller Kirin 955, avhengig av modellvalg.

Begge variantene har 4 GB minne og leveres med enten 32 GB eller 64 GB lagringsplass. Honor V8 har også et imponerende dobbeltkamera på baksiden, med 12 megapiksler oppløsning. Telefonen har også støtte for USB Type-C og et batteri på 3500 mAh for langvarig bruk.

Prisene for Honor V8 varierer i Kina, med den rimeligste versjonen som koster 2300 yuan og den mer avanserte QHD-varianten som koster 2800 yuan. Dette tilsvarer omtrent 2900 til 3500 norske kroner. Det er ukjent om Honor V8 vil bli tilgjengelig i Norge.

Mobiltelefon: 59 modeller i test (2022) - Ekspertenes vurderinger -  Best-i-test.nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu

Huawei Nova 4 - Innovativ design og avanserte kameraer

Huawei Nova 4 er Huaweis nyeste tilskudd til mobilmarkedet. Denne telefonen skiller seg ut med en skjerm som dekker hele forsiden av telefonen, og bruker en "hole punch" design. Dette betyr at selfie-kameraet er integrert i et diskret hull i øvre venstre hjørne av skjermen.

Frontkameraet på Nova 4 har imponerende 25 megapikslers oppløsning, mens baksiden har et hovedkamera på 48 megapiksler, et supervidvinkel-kamera på 16 megapiksler og et dybdekamera på 2 megapiksler. Det er også tilgjengelig en rimeligere versjon med et 20-megapikslers kamera.

Nova 4 har en 6,4-tommers skjerm med en oppløsning på 2310 x 1080 piksler. Den er utstyrt med Huaweis kraftige Kirin 970-brikke, 8 GB minne og 128 GB lagringsplass. Telefonen har også fingeravtrykkleser og et batteri på 3750 mAh.

Den kinesiske prisen for Nova 4 varierer mellom 3100 og 3400 yuan, avhengig av kamerakonfigurasjonen. Dette tilsvarer omtrent 3800 til 4200 norske kroner. Lansering og prisinformasjon for Norge er fortsatt ukjent.

Se også

Konklusjon

Huaweis nye mobiltelefoner, Honor Note 8, Honor V8 og Nova 4, imponerer med sine store skjermer, kraftige innmat og avanserte kameraer. Disse telefonene er en del av Huaweis strategi med å tilby høykvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Mens Honor Note 8 og Honor V8 er rettet mot det kinesiske markedet, forblir det å se om Nova 4 vil bli tilgjengelig internasjonalt.

Huawei utfordrer Samsung med ny brettbar mobil – koster 25.000 kroner -  Digi.no
Bildekilde: www.digi.no