Lanserer lovlig elsparkesykkel med 65 kilometer rekkevidde

70

Les om lanseringen av den nye lovlig elsparkesykkelen med en oppgitt rekkevidde på 65 kilometer. Denne modellen har en kraftig motor, ulike kjøremoduser og fokus på komfort og sikkerhet. Finn ut mer hos 32Chip.

Etter at Tek.no satte fokus på alle de ulovlige elsparkesyklene som selges i norske butikker har to av de største aktørene valgt å trekke dem fra markedet.

Det gir større plass til de som er lovlige å kjøre, og i så måte kunne ikke Segway-baserte Ninebot truffet bedre med lanseringen av nye «Max G30D».

E-Wheels E7 2023 - Lovlig
Bildekilde: www.e-wheels.no

En lovlig og langtrekkende elsparkesykkel

Denne nye modellen som lanseres i løpet av høsten holder seg nemlig ikke bare innenfor den norske fartsgrensen på 20 km/t, men har en oppgitt rekkevidde på inntil 65 kilometer med fulladet batteri. Og godt er det, for med en vekt på 19,5 kilo er ikke dette en elsparkesykkel du vil skyve for mye for egen maskin.

Elektrisk sparkesykkel | E-2520 | Testvinner | E-Way
Bildekilde: www.wilfa.com

Kraftig motor og kjøremoduser

Selve motoren sitter på bakhjulet, noe Ninebot mener gir bedre stabilitet og akselerasjon enn forhjulsdrevne sykler som er mer vanlig. Motoren gir en effekt på 350 watt og skal kunne ta deg opp bakker med inntil 20 grader stigning, i alle fall med fulladet batteri. Som kjent dabber effekten av etter hvert som batteriet tømmes.

Du vil kunne velge mellom minst tre ulike kjøremoduser, inkludert «Eco», «Drive» og «Sport». Alle støtter Cruise-kontroll. I tillegg har den en egen fotgjenger-modus som låser makshastigheten til 6 km/t, noe som gjør sparkesykkelen mer behagelig å kjøre i byen med mye folk å ta hensyn til.

Komfort og sikkerhet

Max G30D har ingen dempere, men de to store dekkene på 10 tommer er til gjengjeld fylt med luft for å redusere vibrasjoner og støt når du kjører. Ninebot skriver at de har injisert en tettemasse i dekkene for å redusere sjansen for at du punkterer. Det er greit når dette helt klart er en sparkesykkel for de som tenker å kjøre langt. Ettersom dekkene ikke har slanger trenger du uansett ikke belage deg på noe «lappearbeid» om du er uheldig, da hele dekket uansett må byttes.

El-sparkesykkel: 10 modeller i test (2022) - Ekspertenes vurderinger -  Best-i-test.nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu

Konkurranse og priser

Blant konkurrentene er det Bydues «Model 2.0» til omtrent 9000 kroner som kommer nærmest å matche rekkevidden til Max G30D. Vi målte den til omtrent 50 kilometer da vi testet den i fjor.

In praksis vil nok nyheten fra Ninebot legge seg på omtrent samme nivå når den møter mer realistiske kjøreforhold enn det som brukes i produsentenes egne skrytemålinger.

Ninebot Max G30D lanseres i oktober og vil koste fra 9000 kroner.

Tusenvis kjører ulovlige elsparkesykler: Politiet: – Ingen planer om kontroll »Beskrivelse

Mer kraft, lang rekkevidde

E9 MAX gir deg mer kraft i motbakker og bedre akselerasjon. Få godfølelsen fra første meter med en herlig og presis kjøreopplevelse. Med en rekkevidde på hele 60 km er denne el sparkesykkelen helt i toppen i sin klasse. Du finner ingen annen el sparkesykkel på markedet i Norge med samme rekkevidde og motorkraft til denne prisen.

El sparkesykkel test: De 4 beste (2023) — Anbefaler.com
Bildekilde: www.anbefaler.com

Robust og værbestandig

E9 MAX er bygd for norske forhold med en IP-grad på 56, som betyr at den er støvbeskyttet og tåler en større mengde vann enn mange andre modeller på markedet. Regnvær er altså ikke noe problem for denne elsparkesykkelen.

Se også

Et allsidig valg

E9 MAX er bygd på samme rammeverk som E9, noe som betyr at du får det beste fra begge verdener. Den er lett og god å kjøre, enkel å slå sammen og ta med seg på farten, samtidig som den har en imponerende rekkevidde på hele 60 km. Dette gjør det mulig å dra på langtur uten bekymring om å ikke komme frem.

El-sparkesykkel 2022: Disse bør du vurdere (kommersielt innhold) - VG
Bildekilde: www.vg.no

Perfekt for jobb og fritid

E9 MAX er det perfekte valget til jobb, skole eller når du bare vil ha det moro! Den har en enorm rekkevidde, bra skyv i motbakker, kraftig frontlykt for bedre sikt, og god hastighet. Med større 10" dekk og bakdemper får du også fantastisk kjørekomfort. Du kan også aktivere cruisekontroll, slik at du ikke trenger å holde gassen hele kjøreturen.

El-sparkesykkel 2022: Disse bør du vurdere (kommersielt innhold) - VG
Bildekilde: www.vg.no

Kraftig motor og hastighetsvalg

Med en 500W (makseffekt 1000W) motor og 15Ah batterikapasitet får du en kraftig elsparkesykkel med god hastighet, enorm rekkevidde og godt skyv i motbakker. E9 MAX leveres med lovlig sperre og har fire hastighetsnivåer å velge mellom.

Både Ninebot Max G30D og E9 MAX er imponerende elsparkesykler med lang rekkevidde og kraftige motorer. Mens Max G30D fokuserer på stabilitet og akselerasjon med sin bakhjulsdrevne motor, legger E9 MAX vekt på komfort og allsidighet. Begge modellene tilbyr muligheten til å cruise rundt i byen med stil og uten bekymring for rekkeviddeangst.

Uansett hvilken elsparkesykkel du velger, vil du kunne glede deg over en bærekraftig og praktisk transportløsning som bidrar til å redusere trafikk og miljøpåvirkning. Med stadig bedre teknologi og innovative funksjoner blir elsparkesykler et stadig mer attraktivt alternativ for mange mennesker.

Se også

Nyheter 18.01.2024, 22:00 48
Når kommer neste Xbox?
Nyheter 01.05.2024, 18:19 18
Hvilke klær kan steames?
Nyheter 11.02.2024, 16:02 51
Hvor lenge er Black Friday?

Folk spør også

Hva er de nye reglene for elsparkesykler?

Fra 1. januar 2023 er det pliktig ha ansvarsforsikring p elsparkesykkel som du eier og bruker. Det betyr at du ikke kan bruke sparkesykkelen lovlig uten forsikring. Ansvarsforsikringen skal dekke utgifter som flge av skade som du pfrer andre personer, kjrety eller eiendom nr du bruker elsparkesykkelen.

Fullstendig svar på www.naf.no


Hva er en lovlig el-sparkesykkel?

En liten elektrisk motorvogn kan heller ikke veie mer enn 70 kg – inkludert batteriet, ikke vre bredere enn 85 cm eller lengre enn 120 cm. Og det er ikke tillatt montere noen form for sete, unntatt p selvbalanserende kjrety som Segway.

Fullstendig svar på www.tryg.no


Er det lov å kjøre 2 på elsparkesykkel?

Det er bare lov med n person p elsparkesykkelen For din egen og andres sikkerhet er det ikke lov kjre med passasjer. Brudd gir deg bot p 3000 kroner. Vis hensyn nr du parkerer Det er ditt ansvar parkere elsparkesykkelen slik at den ikke str i veien for andre.

Fullstendig svar på www.vegvesen.no


Hva er straffen for å kjøre elsparkesykkel under 12 år?

Du er under den kriminelle lavalder (15 r) og kan derfor ikke straffes. Barn under strafferettslig alder kan ikke ilegges bter eller straff for ulovlig bruk av elsparkesykkel.

Fullstendig svar på www.ung.no


Videoer

How long will a Electric Scooter last on a FULL CHARGE?

Top 10 Best Long Range Electric Scooters! - We Tested Them All!