GoPro lanserer nytt kraftig aktivitetskamera med høyere oppløsning og bildeflyt

50

GoPro har nettopp lansert GoPro Hero10 Black, oppfølgeren til fjorårets Hero9 Black. Den nye modellen har høyere oppløsning og bedre bildeflyt, og har fått mye oppmerksomhet blant entusiaster og fotografer. Les videre for å lære mer om de spennende oppgraderingene i GoPro Hero10 Black.

GoPro, kjent for å produsere små og kraftige aktivitetskameraer, har nettopp lansert oppfølgeren til fjorårets GoPro Hero9 Black. Den nye modellen, kalt GoPro Hero10 Black, kommer med flere forbedringer og oppgraderinger sammenlignet med forgjengeren. Selskapet hevder at Hero10 Black har en høyere oppløsning og bedre bildeflyt, og det har fått mye oppmerksomhet blant entusiaster og fotografer.

Der er flere nye GoPro-modeller på vej i 2022 | Digitalfoto.dk
Bildekilde: digitalfoto.dk

Oppdatert prosessor for bedre ytelse

En av de mest bemerkelsesverdige oppgraderingene i GoPro Hero10 Black er den nye prosessoren, kalt GP2. Dette er den første oppdateringen på fem år, og den gir betydelig bedre ytelse. Den nye prosessoren gjør kameraet raskere og mer responsivt, både når du bruker menyene og starter filming. Den gir også støtte for høyere oppløsning og bildeflyt. Dette betyr at Hero10 Black kan skyte film i imponerende 5,3K-oppløsning med 60 bilder i sekundet, eller 4K-oppløsning med 120 bilder i sekundet. Dette er en betydelig forbedring sammenlignet med fjorårets modell.

Nyhet! GoPro Hero12 | Scandinavian Photo
Bildekilde: www.scandinavianphoto.no

Forbedret bildekvalitet og stabilitet

GoPro Hero10 Black leverer også bedre bildekvalitet og stabilitet. Med en økning i stillbildeoppløsningen fra 20 til 23,6 megapiksler, kan du ta enda mer detaljerte og skarpe bilder. Kameraet har også den populære "Hypersmooth" bildestabiliseringsteknologien, som gir jevnere og mer stabile opptak. Dette er spesielt nyttig under aktiviteter med mye bevegelse, som skating, skikjøring eller motorsport.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 19:14 59
Når ble Xbox Series S laget?
Nyheter 08.02.2024, 16:42 48
Hva er nytt med iOS 15?

Flere opptaksalternativer

Med GoPro Hero10 Black får du flere opptaksalternativer enn noen gang tidligere. I tillegg til 5,3K og 4K-oppløsning, kan du også filme i 2,7K-oppløsning med 240 bilder i sekundet. Dette gir deg muligheten til å lage imponerende "slow motion" -opptak med åtte ganger saktere bevegelser. Dette åpner opp for enda mer kreativitet og muligheter under redigeringen av videoene dine.

GoPro indstillinger og setup til MTB videoer - Få lækker kvalitet! - YouTube
Bildekilde: www.youtube.com

GoPro Hero11 - En revolusjonerende oppgradering

Som om ikke Hero10 Black var spennende nok, har GoPro også annonsert Hero11 Black - det kraftigste GoPro-kameraet til dags dato. Hero11 Black har en ny bildesensor som fanger opp flere detaljer enn noen gang før. Den kan filme i imponerende 5,3K-oppløsning og ta bilder med en oppløsning på 27 megapiksler. Kameraet har også den prisbelønte HyperSmooth 5.0-stabiliseringen, som gir deg profesjonell kvalitet og jevne bevegelser i videoene dine. GoPro har også lansert Creator Edition, en alt-i-ett-pakke som inkluderer Media Mod, Volta, LED-belysning og mikrofon. Dette gjør det enklere enn noensinne å skape innhold av høy kvalitet med GoPro Hero11 Black.

GoPro beskyttelsesdeksel Hero9/Hero10/Hero11 - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Samlet sett

Med lanseringen av GoPro Hero10 Black og Hero11 Black har GoPro virkelig satt en ny standard for aktivitetskameraer. De høyere oppløsningene, bedre bildeflyten, og forbedret stabilitet gjør disse kameraene ideelle for eventyrlystne fotografer og videofotografer. Enten du er en amatør eller en profesjonell, vil GoPro Hero10 Black og Hero11 Black hjelpe deg med å fange og dele dine mest minneverdige øyeblikk. Med deres kompakte størrelse og slitesterke design er de perfekte følgesvenner for alle typer utendørsaktiviteter.

Folk spør også

Hva er den nyeste GoPro?

HERO11 Black er det nyeste actionkameraet fra GoPro. HERO11 Black er vanntett som de tidligere modellene, og kameraet tler vanndybder p ti meter. Actionkameraet leverer en opplsning p 5,3K, og det kan ta opp slow motion med 120 bilder per sekund i 4K.

Fullstendig svar på digital-foto.no


Kan man ta bilde med GoPro?

GoPro filmer i 4K og tar bilder i god opplsning. Den kraftige vidvinkelen gir ikke bare bilder med srpreg, men er ogs egnet til fange hele situasjonen. Kameraene har et enkelt brukergrensesnitt med f knapper eller til og med talekontroll! I tillegg er de vanntette og sttsikre.

Fullstendig svar på www.stavangerfoto.no


Hvor lenge kan man filme med GoPro?

Et vanlig GoPro-batteri vil til sammenligning kun holde ut i 1,2 timer med samme kvalitet. Om du velger 4K-opplsning og 30 bilder per sekund skal SUPERcase kunne gi 6 timer med bruk, der et vanlig GoPro-batteri kun vil gi cirka n time.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hvilke actionkamera er best?

Topp 5 beste beste actionkamera i test GoPro Hero 11 – Best i test.GoPro Hero10 – Best i test 2022.GoPro Hero9 – Vi anbefaler.GoPro Max 360 – Beste 360-graders.DJI Osmo Action – Best for vlogger.

Fullstendig svar på best-i-testen.no


Videoer

GoPro 11 8:7 billedformat

GoPro HERO10: Sådan vælger du den bedste opløsning + billedhastighed