Med disse nyhetene går HP rett i strupen på Apples bestselgere

30

HPs nye produkter i premiumsegmentet utfordrer direkte Apples bestselgere. Les om HPs lansering av nye produkter i det øvre prissjiktet, inkludert Spectre x360 og oppgraderte modeller i Envy-serien.

HPs nye produkter i premiumsegmentet

HP har vist seg å være mer enn bare et selskap som produserer anonyme billigmaskiner. Etter å ha delt seg opp i to enheter, med en dedikert fokus på forbrukermarkedet og bedriftsløsninger, har HP lansert en rekke spennende produkter, spesielt i det øvre prissjiktet.

I dag kunne vi se at HP virkelig retter fokus mot premiumsegmentet med lanseringen av fire nye eller kraftig oppgraderte produkter. Disse produktene inkluderer den nye Spectre x360 med tynn skjermramme, oppgraderte modeller av den bærbare Envy-serien med forbedret batteridriftstid, en fullstendig oppgradert Envy "Alt-i-et"-maskin og en ny skjerm med FreeSync-støtte som enkelt kan kobles til via USB Type-C-tilkobling.

Spectre x360 - en fleksibel 2-i-1-maskin

Spectre x360-serien har tidligere blitt hyllet for sin kvalitet, og nå får den enda mer fleksible Spectre x360-serien et nytt medlem. Denne 2-i-1-maskinen gir deg muligheten til å vri skjermen 360 grader og bruke den som et nettbrett.

Det mest iøynefallende trekket ved den nye Spectre x360 er den tynnere skjermrammen. HP har klart å redusere bredden med nesten 1 centimeter på hver side av panelet sammenlignet med forrige generasjon Spectre. Panelet er av typen IPS og tilbyr Full HD-oppløsning.

HP har lært av Apples kritikk etter lanseringen av MacBook med bare én USB Type-C-port. Derfor har HP utstyrt den nye Spectre x360 med to slike porter, i tillegg til en standard USB 3.0-port for de av oss som ikke ønsker å bære med seg adaptere.

Batteritiden er et annet fokusområde for den nye Spectre x360. Ifølge HP har batteritiden økt med 25 prosent, slik at den kan vare i opptil 15 timer på en enkelt lading. Webkameraet støtter Windows Hello, og batteriet kan lades raskt opp til 90 prosent kapasitet på 90 minutter takket være HPs lynladingsteknologi.

Under panseret finner vi Intels 7. og siste generasjon Core i5- eller Core i7-prosessorer, og for de som virkelig ønsker det beste, kan Spectre x360 konfigureres med opptil 1 TB PCIe-basert flashminne. Den nye Spectre x360 starter på 1000 euro og forventes å være tilgjengelig i Norge fra november.

Oppgraderte modeller i Envy-serien

HP har også lansert nye modeller i sin Envy-serie, som er rettet mot forbrukere som ønsker høy ytelse og eleganse. Disse oppgraderte modellene inneholder forbedret maskinvare og funksjonalitet, og HP har spesielt fokusert på å forlenge batteridriftstiden.

Kotler og keller 2016 del 3, kap 5 8 by Gyldendal Norsk Forlag - Issuu
Bildekilde: issuu.com

Konkurranse med Apple

Med disse nye produktene utfordrer HP direkte Apples bestselgere i premiumsegmentet. HP har lyttet til kritikken mot Apple og sørget for å tilby flere porter og bedre batteritid. Den tynnere skjermrammen og fleksibiliteten til Spectre x360 gjør den til en attraktiv 2-i-1-maskin for brukere som ønsker allsidighet.

HPs Envy-serie er også et sterkt alternativ til Apples produkter, med forbedret ytelse og funksjonalitet. HP har virkelig vist at de er i stand til å konkurrere med Apples bestselgere i premiumsegmentet.

Med disse nyhetene går HP rett i strupen på Apples dominans og viser at de er en kraft å regne med. HPs satsning på premiumprodukter viser at de er villige til å investere i innovasjon og kvalitet for å tilfredsstille selv de mest kresne brukerne.

Mobiltelefon: 59 modeller i test (2022) - Ekspertenes vurderinger -  Best-i-test.nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu

Videoer

Unexplained Sounds from the Sky

Curious Beginnings | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 1

APPLE WINS! The leaker's days are over!

RULES OF SURVIVAL AVOID YELLOW SNOW

CS50 2015 - Week 10

CS50 2013 - Week 9, continued

NOOBS PLAY MOBILE LEGENDS LIVE

CS50 2015 - Week 6