Mobilene som har fått de største priskuttene siden de var nye

40

Oppdag mobiltelefoner med betydelige priskutt siden lanseringen. Les om Sony Xperia XZ2, Nissan Leaf og Samsung Galaxy-mobiltelefoner som tilbyr kraftig ytelse til reduserte priser.

Moderne, kraftige og ufortjent upopulære = svært mye penger spart.

Det er ikke alle mobiltelefoner som får like mye oppmerksomhet når de lanseres. Langt færre vil feste seg i den kollektive bevisstheten hos massene over tid – og de fleste svinner hen og glemmes.

Ikke nødvendigvis fordi de er dårlige, dog. Ofte forsvinner selv knallgode mobiltelefoner inn i glemselens dal – rett og slett fordi de ikke skiller seg nok ut.

Da er ett sikkert: de stuper i pris. Knallbra, mobil på supertilbud, da! Eller? Vel, i så fall er man jo nødt til å finne disse mobilene først. Og det er her vi (og denne guiden) kommer inn i bildet.

Luksus havner på billigsalg | ABC Nyheter
Bildekilde: www.abcnyheter.no

Sony Xperia XZ2

Sony har hatt et par tunge år her i Norge, og for noen år siden var det også helt fortjent. Produsenten slet med dårligere kameraer, større rammer og dårligere programvare enn de fleste konkurrentene på markedet – men i 2018 fikk igjen Xperia-porteføljen et realt løft.

Med Xperia XZ2 overhalte Sony programvaren og nærmet seg standard Android i større grad enn de fleste andre, og ikke minst tok de endelig grep på den ytre designfronten. Nå fikk og Xperia-ene reduserte rammer rundt skjermen samt det nye og moderne 18:9-formatet. Trådløs lading kom også på plass, og oppgradert vibrasjonssystem som faktisk ga bassen en liten boost når musikk ble spilt over de interne høyttalerne.

Viktigere for de fleste er nok imidlertid at ytelsen er svært god, og prosessoren på innsiden står seg stadig svært godt i dag. Qualcomm Snapdragon 845 er svært kraftig, og drar alt av tunge applikasjoner man kan kaste på den uten problemer.

Kameraet ble også oppgradert, med både ekstrem saktefilm og HDR-funksjonalitet for video. Til formålet får du også en dedikert kameraknapp, ikke minst for bruk under vann eller i regnværet. Telefonen er, som alle Xperia-toppmodeller siden 2012, vannsikret.

Da telefonen var ny i fjor måtte du betale rundt 8 500 kroner, men nå kan du finne den til en betydelig lavere pris.

Organisasjon | REMA 1000
Bildekilde: www.rema.no

Nissan Leaf

Ingen kan måle seg med Nissan Leaf hva gjelder antall registrerte elbiler i Norge. Ifølge tall fra elbilstatistikk.no er det registrert svimlende 77.757 Leaf i Norge, som er nesten 38 prosent flere enn nummer to på lista: Volkswagen Golf.

Den rimeligste modellen, Visia, med 39 kWh batterikapasitet, er nå tilgjengelig for under 200.000 kroner – et priskutt på 29.600 kroner. Med dette batteriet har bilen en rekkevidde på 270 km etter WLTP-målemetoden.

Den bedre utstyrte N-Connecta-modellen, med det samme batteriet, har fått et priskutt på 21.900 kroner til 249.900 kroner. Den større e+ Acenta-utgaven, med 59 kWh-batteri, koster nå 309.900 kroner – ned 16.800 kroner. Her er rekkevidden på 385 km.

Se også

Priskutt i bilindustrien

Nissan er ikke alene om å kutte priser på nye biler. Mange produsenter har fulgt etter, blant annet Tesla, Ford, Volkswagen, Skoda og Hyundai. Prisene har blitt betydelig redusert for å tiltrekke seg flere kunder.

Bilforhandlere: Nå er det kjøpers marked - fvn.no
Bildekilde: www.fvn.no

Samsung Galaxy-mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner kommer i mange varianter, med et utall funksjoner og i ulike prisklasser. Mobilene er kjent for god skjermkvalitet, avanserte kameraer og raske operativsystemer.

Eventyret til Samsung startet ikke med mobiltelefoner, men med produksjon av fisk og ris på 1930-tallet. Etter å ha ekspandert til tekstiler, kjemikalier og elektronikk, lanserte Samsung sin første mobiltelefon i 1988 og Galaxy-serien i 2009.

Sammenlignet med Apple iPhone, kjører Samsung Galaxy-mobiltelefoner på Android-operativsystemet, som gir mer fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. Samsung tilbyr også brukte mobiltelefoner til rimelige priser, som er et miljøvennlig alternativ til å kjøpe nye modeller.

Hos Teleoutlet kan du finne brukt Samsung mobiltelefoner som er sjekket og rengjort profesjonelt før de legges ut for salg.

Sammenfattende, mobiltelefoner som har fått de største priskuttene siden de var nye, gir forbrukerne muligheten til å få toppmodeller til reduserte priser. Dette gjelder både Sony Xperia XZ2, Nissan Leaf og Samsung Galaxy-mobiltelefoner.

Så mye billigere er Tesla i Norge nå: opp til 120 000 kroner - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Folk spør også

Hvilken telefon er mest solgt i Norge?

Apple iPhone 14 Pro Max beholder frsteplassen og iPhone 14 Pro andreplassen, mens iPhone 14 klatrer fra fjerde til tredjeplass. Den frste mobilen som ikke er fra Apple er Samsungs S23 Ultra p fjerdeplass.

Fullstendig svar på itavisen.no


Hva var den første mobiltelefonen?

Ingenir brukte den frste mobiltelefonen Oppringningen ble gjort etter et teknologisk gjennombrudd som Cooper selv hadde bidratt til utvikle: Motorola DynaTAC 8000X, som i 1984 ble historiens frste kommersielle mobiltelefon. Da telefonen kom p markedet, hadde den en pris som tilsvarer ca.


Hvem selger flest telefoner?

Samsung og Apple er de som selger desidert flest mobiler i verden. Samsung solgte 69 millioner mobiltelefoner tredje kvartal 2021 og 80,4 millioner i samme periode 2020.

Fullstendig svar på blogg.komplettbedrift.no