MPX stenger for privatkunder

78

MPX.no, en ledende nettbutikk for teknologi, vil fra 1. april kun betjene bedriftsmarkedet. Privatkunder blir henvist til Komplett.no, mens MPX fokuserer på å tilpasse seg og forbedre servicen for bedriftskunder.

Bakgrunn

MPX.no har lenge vært en av Norges største nettbutikker innen teknologi, men nå gjør de en strategisk endring. Fra og med 1. april vil MPX kun selge til bedrifter, og privatkundene blir henvist til Komplett.no, som er anerkjent som Norges største nettbutikk.

MPX.no stenges for privatpersoner – CHARLS
Bildekilde: www.charls.no

Overgangen til Komplett.no

MPX ble en del av Komplett-gruppen i 2007, og de to nettbutikkene har gradvis blitt mer like i utvalg, priser og design. Til slutt var det bare navnet som skilte dem for vanlige forbrukere. Derfor vil overgangen fra MPX til Komplett.no for privatkunder ikke være dramatisk.

Nesinfo - 5774 • MPX.no stenger nettbutikken for private 1.4.2015. Av Bård  Bråthen. MPX skal framover kun konsentrere seg om bedriftsmarkedet.  Tidligere privatkunder skal fortsatt forholde seg til MPX vedrørende  reklamasjoner etc. • -
Bildekilde: www.facebook.com

MPX sin satsing på bedriftsmarkedet

MPX har besluttet å fokusere sin virksomhet mot bedriftsmarkedet. Dette betyr at privatkunder ikke lenger vil kunne kjøpe elektronikk fra MPX-nettsiden. Isteden vil Komplett.no bli nettbutikken for privatkunder, og MPX vil samle bedriftskundene fra begge nettbutikkene under ett tak.

Se også

Nyheter 12.05.2024, 01:28
Er 100gb mye?

Omorganisering og tilpasning for bedrifter

For å tilpasse seg bedriftsmarkedet, vil MPX gjennomgå en omorganisering. De har ansatt flere selgere som spesifikt skal jobbe med å forbedre kompetansen og servicen overfor bedrifter. I tillegg jobbes det med å spisse produktutvalget for å bedre møte behovene til bedriftsmarkedet.

MPX stenges for privatkunder - Side 3 - Diskuter fotoartikler (Tek.no) -  Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Endringer hos Komplett.no

Mens MPX fokuserer utelukkende på bedriftsmarkedet, vil det ikke være tilsvarende endringer hos søstersiden Komplett.no. Komplett vil fortsette å betjene både privatkunder og bedrifter som tidligere. Det vil imidlertid være markante forskjeller mellom de to nettstedene over tid, da Komplett.no vil øke sin satsing på andre områder som ikke nødvendigvis inneholder elektronikk.

Пневматическая винтовка Sig Sauer MPX (MPX-4,5) купить в Москве, СПБ, цена  в интернет-магазине «Pnevmat24»
Bildekilde: pnevmat24.ru

Overgangsperioden

Endringene vil tre i kraft fra 1. april, og MPX har allerede informert flere bedrifter om forandringen via e-post. De oppfordrer flest mulig bedrifter til å handle hos MPX for å dra nytte av deres økte kompetanse mot bedriftsmarkedet.

Konklusjon

MPX sin beslutning om å stenge for privatkunder og fokusere på bedriftsmarkedet er et strategisk valg for selskapet. Overgangen til Komplett.no vil være smidig for privatkundene, da de to nettbutikkene allerede har vært svært like i utvalg og priser. Denne endringen gir MPX muligheten til å skreddersy sitt nettsted for å bedre betjene bedriftsmarkedet og gi en mer spesialisert opplevelse for bedriftskunder.

Пневматическая винтовка Sig Sauer MPX (MPX-4,5) купить в Москве, СПБ, цена  в интернет-магазине «Pnevmat24»
Bildekilde: pnevmat24.ru