Mye har skjedd i det siste: Dette er de beste mobilabonnementene nå

Oppdag de beste mobilabonnementene etter de siste endringene i markedet. Prisøkninger og konkurransesituasjonen har påvirket tilbudene. Finn ut hvilke operatører som tilbyr de rimeligste og fri data-abonnementene.

Prisendringer og konkurranse

Det siste halvåret har det vært en uvanlig utvikling på mobilabonnementsmarkedet. Prisene på flere mobilabonnement har faktisk gått opp for første gang siden kåringen av de beste mobilabonnementene startet. PlussMobil, Telenor og Happybytes har alle økt sine priser. Happybytes har til og med oppgitt kampen om å tilby det rimeligste fri data-abonnementet ved å øke prisen med 50 kroner. Noen operatører har også indirekte økt prisene ved å kutte ut sine minste abonnement og kun tilby abonnement med høyere datamengde.

På den andre siden har Ice lagt til Netflix Basis uten ekstra kostnad i sitt IceMax-abonnement, som fortsatt koster 399 kroner i måneden. Dette kan være en betydelig besparelse for de som allerede betaler for Netflix og ønsker et abonnement med "ubegrenset" datamengde.

Flere operatører har også foretatt justeringer både i priser og betingelser. Det er et intenst løp for å være best og billigst på fri data akkurat nå.

Kamp om mobilabonnentene tilspisser seg: Her er de billigste  mobilabonnementene – E24
Bildekilde: e24.no

Evaluering av abonnementene

Uansett kan det være lurt å vurdere om du har det mest effektive abonnementet for deg. Du kan basere vurderingen på våre kriterier innenfor følgende kategorier:

Rimeligste abonnementer

I den rimeligste kategorien har NiceMobil fått sterk konkurranse fra PlussMobil. NiceMobil tilbyr et 1 GB-abonnement til 95 kroner, fortsatt med ubegrenset tale og SMS inkludert. PlussMobil har lagt seg på 99 kroner for omtrent det samme. Fjordkraft Mobil er også en konkurrent i denne kategorien, med en pris på 119 kroner. I januar har de også en kampanje med halv pris i tre måneder på alle abonnement.

Det er verdt å merke seg at PlussMobil tilbyr ekstratjenester som tilgang til Aller-medienes e-aviser og 5 GB lagring hos Jottacloud. PlussMobil gir også muligheten til å ha ekstra-SIM, noe NiceMobil ikke tilbyr. PlussMobil leier tilgang hos Telenor.

Fri data-abonnementer

Chilimobil har en kampanje hvor de tilbyr 15 GB i stedet for 10 GB for 249 kroner. Happybytes har svart på Chilimobils lansering av fri data ved å tilby redusert hastighet for 349 kroner per måned. Her har også Ice kastet seg på med IceMax-abonnementet som har en hastighetsbegrensning på 10 Mbit/sek til 399 kroner per måned. PlussMobil tilbyr også fri data med en hastighetsbegrensning på 15 Mbit/sek til 379 kroner.

Telenor har lansert et nytt abonnement med 15 GB data, men med mulighet for surfing på 3 Mbit/sek etter at de inkluderte gigabytene er brukt opp. Prisen på abonnementet varierer fra 449 til 549 kroner, avhengig av maksimal hastighet på de 15 gigabytene.

Beste mobilabonnement | Billigste og Rimeligste i mars 2024
Bildekilde: mobil24.no

Oppsummering

Det har vært noen mindre justeringer hos operatørene, inkludert endringer i priser og mengde data i ekstra datapakker som kan kjøpes. Det er verdt å merke seg at de største operatørene i Norge i stor grad er fraværende i vurderingene på grunn av deres høye priser sammenlignet med lavprisaktørene.

Basert på tilbakemeldinger fra norske mobilkunder har vi kåret de beste mobilabonnementene i mars 2024. Det er viktig å merke seg at det billigste alternativet ikke alltid er det beste. Våre vurderinger tar hensyn til både pris og datapakker, samt tilbakemeldinger fra over 20 000 kunder.

For å gjøre det enklere for deg å finne det beste mobilabonnementet anbefaler vi vår gratis anbudstjeneste. Ved å fylle ut litt informasjon vil du motta personlige tilbud fra flere mobiloperatører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Se også

Norges beste mobilabonnement i mars 2024

Basert på tilbakemeldinger fra 20 844 kunder, har vi kåret følgende vinnere:

  • Rimeligste abonnement: NiceMobil (1 GB-abonnement til 95 kroner)
  • Chilimobil: 15 GB for 249 kroner
  • Happybytes: Fri data med redusert hastighet for 349 kroner
  • Ice: IceMax med hastighetsbegrensning på 10 Mbit/sek til 399 kroner
  • PlussMobil: Fri data med hastighetsbegrensning på 15 Mbit/sek til 379 kroner

Det er viktig å merke seg at disse vurderingene er basert på våre kriterier og tilbakemeldinger fra kundene. Ditt behov kan variere, så det er alltid lurt å undersøke grundig før du velger det beste mobilabonnementet for deg.

Beste mobilabonnement mars 2024 ifølge 20831 kunder (BEST I TEST)
Bildekilde: www.bytt.no

Folk spør også

Hvilken telefonabonnement er best?

Det beste mobilabonnementet for middels bruk er til n i mars et 8 GB abonnement fra PlussMobil til kun 199 kr/mnd. Dobbel data kampanje fra PlussMobil koster 199 kr pr. mnd og inkluderer fri tale, SMS og MMS.

Fullstendig svar på www.bytt.no


Hvilken mobiloperatør er billigst?

Det billigste mobilabonnement i Norge for dem som bruker lite med mobildata (2 GB) n i mars 2024 er et 2 GB abonnement fra Chilimobil (Chilimobil 2 GB) til 149,- kroner i mneden.

Fullstendig svar på www.fornye.no


Hva er billigste Telenor abonnement?

Liten 5 GB er vrt billigste mobilabonnement.

Fullstendig svar på www.telenor.no


Hvilke leverandører bruker Telenor?

Telenors mobilnett brukes av Talkmore, Fjordkraft Mobil Saga Mobil, Gudbrandsdal Energi Mobil, Happybytes, Norgesenergi Mobil, Nortel, Unifon, og Release, foruten Telenor selv. Per i dag gr 80 % av landets teletrafikk gjennom Telenors mobilnett.

Fullstendig svar på www.dagbladet.no