Nå er Samsungs ekstreme gamingskjerm i butikkene

31

Opplev verdens første DUHD-skjerm – Samsung Odyssey Neo G9 57". Med imponerende spesifikasjoner og Quantum Mini LED-belysning gir denne gamingskjermen en fantastisk bildekvalitet. Kjøp den nå hos 32Chip.

Introduksjon

Med jevne mellomrom kommer det monitorer på markedet som skiller seg ut og vekker oppmerksomhet hos selv erfarne journalister. Samsungs nylanserte Odyssey Neo G9 57" (G95NC) er akkurat en slik skjerm. Med imponerende spesifikasjoner og en stolt prislapp, er denne gamingskjermen nå tilgjengelig for kjøp.

Samsung Odyssey Neo G9 S49AG950 49" buet gamingskjerm - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Verdens første DUHD-skjerm

Samsung har lansert det de hevder er verdens første DUHD-skjerm – Dual Ultra High Definition. Denne skjermen har et bredde-/høydeforhold på 32:9, som tilsvarer to 4K-paneler side om side. Med en oppløsning på 7680 x 2160 piksler, tilbyr den en imponerende visuell opplevelse til spillentusiaster.

Samsung Odyssey G4 27" gamingskjerm - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Elegant alternativ til to separate skjermer

Samsungs G95NC er ikke bare en kraftig gamingskjerm, men også et mer elegant alternativ enn å kjøpe to separate 32-tommers UHD-skjermer og plassere dem ved siden av hverandre. Med en krummingsgrad på 1000R, som representerer en sirkelradius på én meter, dekker denne skjermen synsfeltet på en naturlig måte foran brukeren.

Se også

Nyheter 04.05.2024, 16:52 17
Hvor mange PS5 er solgt?
Nyheter 01.05.2024, 18:22 14
Når kommer PS5 komplett?

Forhåndsbestilling og prislapp

Skjermen ble først vist frem under CES-messen i vinter, men nå er den endelig tilgjengelig for forhåndsbestilling. Samsung har satt en veiledende pris på 29.990 norske kroner for dette imponerende produktet. Selv om prisen kan virke høy sammenlignet med enkeltstående 4K-skjermer, er det viktig å huske at kvalitetsmonitorer som denne vil vare i mange år.

SAMSUNG ODYSSEY NEO G8 S32BG85 32" 4K UHD GAMINGSKJERM - POWER Bedrift
Bildekilde: bedrift.power.no

Quantum Mini LED-belysning

Odyssey Neo G9 57" er utstyrt med Samsungs "Quantum Mini LED-belysning". Dette betyr at skjermen har mange lokale dimmingsområder og stor kontrastforskjell mellom mørke og lyse områder. Resultatet er en fantastisk bildekvalitet og imponerende visuelle effekter under gamingopplevelsen.

SAMSUNG ODYSSEY NEO G7 S43CG70 43" 4K UHD-GAMINGSKJERM - Power.no
Bildekilde: www.power.no

Konklusjon

Samsungs Odyssey Neo G9 57" gamingskjerm er nå tilgjengelig i butikkene og representerer det siste innen teknologi og ytelse for gamingentusiaster. Med et imponerende bredde-/høydeforhold, høy oppløsning, og en naturlig krumming som dekker synsfeltet på en behagelig måte, er denne skjermen en drøm for alle som ønsker en optimal gamingopplevelse.

Videoer

Pakk ut min nye spillmonitor på $2200! Samsung Odyssey G9 - 49", 240hz, 1440p, OLED-skjerm!

Samsungs sinnsyke nye skjerm vil knekke hjernen din...