Nå er Snapchat+ lansert i Norge

32

Få nyheter om lanseringen av Snapchat+ i Norge, inkludert eksklusive funksjoner og personvernutfordringer. Oppdag hvordan bedrifter bruker Snapchat som annonseverktøy for å markedsføre sine produkter og tjenester.

I midten av august ble abonnementstjenesten Snapchat+ lansert i Norge. Denne nye tjenesten gir brukerne muligheten til å låse opp et knippe "eksklusive" funksjoner mot en månedlig eller årlig betaling. For 49 kroner i måneden eller 489 kroner i året får man tilgang til disse ekstrafunksjonene.

Snapchat+ er lansert i Norge - dette er prisen og dette får man - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Eksklusive funksjoner tilgjengelig med Snapchat+

Blant de nye funksjonene som er tilgjengelig med Snapchat+ er muligheten til å merke noen som "bestevenn" og se om venner har sett på dine stories gjentatte ganger. En annen interessant funksjon er muligheten til å se venners bevegelser de siste 24 timene på et kart. Denne kartfunksjonen har imidlertid vekket bekymring hos både Datatilsynet og politiet, spesielt når det gjelder barn og unge som bruker appen.

Ifølge Trine Smedbold, juridisk rådgiver i Datatilsynet, kan man se bevegelsene til venner de siste 24 timene i form av gule streker på et kart. Det er kun de som har kjøpt et abonnement som får tilgang til denne funksjonen.

Det er viktig å merke seg at Snapchat ikke registrerer hvert eneste skritt en bruker tar, men posisjonen blir loggført hver gang man åpner appen.

Når kom Snapchat til Norge?
Bildekilde: hensikt.no

Pris og popularitet

Prisen for Snapchat+ abonnementet i Norge er satt til 49 kroner i måneden eller 489 kroner i året. Selskapet har allerede rapportert at de har fått over en million abonnenter på verdensbasis.

Blant de nye funksjonene som er inkludert i Snapchat+ nevnes også "#1 BFF" som gir brukerne muligheten til å markere en person som sin aller beste venn. Det er også en indikator som viser hvor mange som har sett på din "Story" flere ganger, men det avsløres ikke hvem som har gjort dette.

Med Snapchat+ abonnementet får man også tilgang til flere Snapchat-ikoner, og profilen vil få et Snapchat+-merke. I tillegg får Snapchat+-brukere tidlig tilgang til en egen web-løsning.

Snapchat som annonseverktøy for bedrifter

Mange norske bedrifter har begynt å bruke Snapchat som et annonseverktøy for å markedsføre sine produkter og tjenester. Snapchat gir bedriftene en visuell måte å promotere seg på, som skiller seg litt fra andre sosiale medieplattformer som Facebook og Instagram. Bedriftene kan også nå ulike målgrupper gjennom Snapchat.

Snapchat tilbyr annonsering gjennom Snapchat for Bedrifter med Snapchat Ads. Dette gir bedriftene et brukervennlig grensesnitt og mange annonserealternativer som gjør det enkelt å komme i gang. Ifølge Snapchat er plattformen deres den mest brukte når det gjelder å dele kjøpsopplevelser og favorittprodukter.

Når kom Snapchat til Norge?
Bildekilde: hensikt.no

Historie og brukerstatistikk

Snapchat ble først lansert i USA i september 2011, men tok raskt av og ble en global suksess. I Norge er det registrert 2,2 millioner Snapchat-brukere, og applikasjonens viktigste målgruppe er mellom 13 og 23 år. Imidlertid har også stadig flere voksne over 40 år begynt å bruke Snapchat.

Ifølge tall fra mars 2022 har Snapchat over 200 millioner daglige aktive brukere på verdensbasis. Appen har vært i konkurranse med plattformer som Facebook og Instagram, og nærmer seg populariteten til Twitter.

Snapchat – Store norske leksikon
Bildekilde: snl.no

Fremtiden for Snapchat

Snapchat har vært en stor suksess i Norge, og lanseringen av Snapchat+ gir brukerne muligheten til å få tilgang til enda flere funksjoner og fordeler. Det er spennende å se hvordan Snapchat vil utvikle seg i fremtiden og hvordan bedrifter fortsetter å bruke plattformen som en del av sin markedsføringsstrategi.

Ofte stilte spørsmål om Snapchat

  • Når ble Snapchat en app?
  • Snapchat ble utgitt som en app i USA i 2011.

  • Hvor mange snaps blir sendt hver dag?
  • I følge tall fra Snapchat fra 2019 blir det sendt 210 millioner Snaps hver dag.

  • Når kom streak på Snapchat?
  • Snapchat streaks ble lansert i mars 2016 som en del av Chat 2.0-oppdateringen. Dette var også oppdateringen som gjorde det mulig å chatte og utføre videosamtaler, samt å sende stickers.

  • Hva er Snapchat plus?
  • Snapchat+ (plus) er en betalt tjeneste som gir brukeren tilgang til eksklusive, eksperimentelle og pre-lanseringsfunksjoner.

  • Hvor mange bruker Snapchat i verden?
  • I følge tall fra Snapchat i midten av 2022 er det 347 millioner aktive daglige brukere på Snapchat.

  • Hva betyr blå ring på Snapchat?
  • Den blå ringen på Snapchat betyr at en person ser på chatten du deler med denne personen.

  • Er det aldersgrense for å bruke Snapchat?
  • Snapchat har en aldersgrense på 13 år.

Med lanseringen av Snapchat+ i Norge får brukerne tilgang til nye og spennende funksjoner som kan forbedre deres Snapchat-opplevelse. Samtidig er det viktig å være bevisst på personvernutfordringene knyttet til funksjoner som kartvisning av venner. Snapchat+ gir også bedriftene muligheten til å utnytte plattformen som et effektivt annonseverktøy. Fremtiden for Snapchat ser lys ut, og vi kan forvente ytterligere innovasjon og vekst fra denne populære sosiale medieplattformen.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Nå er Snapchat+ lansert i Norge. Snapchat er en mobilapplikasjon for deling av foto og video utviklet av en gruppe studenter ved Stanford University som offisielt ble utgitt i App Store i september 2011. Ved hjelp av tjenesten kan brukerne ta bilder, spille inn video, dele historier, legge til spesialeffekter (tekst og tegning), og sende bilder eller videoer til en egen kontrollert liste over mottakere.

I Norge er det registrert 2,2 millioner Snapchat-brukere. Applikasjonens viktigste målgruppe er mellom 13 og 23 år, men antallet av brukere som er eldre enn dette er økende. Det er også blitt mer vanlig at voksne over 40 år har tatt i bruk Snapchat.

Teamet bak Snapchat så på applikasjonens brukervennlighet og teknologi som viktigere enn å bygge opp merkevaren i begynnelsen. Snapchat er ennå langt bak Facebook og Instagram i antall brukere, men begynner å nærme seg applikasjonen Twitter i brukerpopularitet. I mai 2012 ble det sendt 25 bilder per sekund, mens i november 2012 ble 20 millioner bilder delt hver dag med iOS-versjonen av Snapchat. Den raske økningen i antall brukere førte til at applikasjonen fikk problemer med å levere bildene som ble sendt til riktig tidspunkt. Dette viser hvor fort Snapchat har økt i popularitet på bare noen måneder.

Folk spør også

Når kom Snapchat Plus?

Sommeren 2022 lanserte Snapchat sitt betalte abonnemet Snapchat plus.

Fullstendig svar på www.kom24.no


Hvordan få Snapchat+-?

Hvordan abonnerer jeg p Snapchat+? G til din profil.Trykk p Snapchat+-bannerkortet verst.Velg abonnement.Nr du har tegnet abonnement, m du kanskje starte Snapchat p nytt for at Snapchat+-funksjonene skal vises.


Hvor mye koster Snapchat+-?

Den nye abonnementstjenesten Snapchat+ er n lansert, kort tid etter at den ble lansert i USA tidligere i sommer. Iflge selskapet gir Snapchat+ abonnementer tilgang til en samling eksklusive og eksperimentelle funksjoner. Prisen i Norge vil vre 49 kroner i mneden eller 489 kroner i ret.

Fullstendig svar på www.tek.no


Når ble Snapchat lansert i Norge?

Snapchat ble lansert i Norge i 2013, og det tok ikke lang tid fr det ble et av de mest populre sosiale medier blant ungdommer og unge voksne. Over tid har det ogs vrt en solid vekst i bruk av appen p tvers av ogs eldre aldersgrupper.


Videoer

Er Snapchat fremtidens måte å formidle nyheter? - Office X

Alle mot En

Snapchat

Slik blir du et snap-filter ✍️

Er jeg smartere enn TRE realitydeltagere?

Snapchat-strategi for Amanda Storsenter

Lager Snapchat-kunst av rumpebildet

12 Hvordan nå publikum og øke annonseinntekter med Snapchat, Jenny Krügel Lunde, Account Manager