Nå får Stadia bedre mobilstøtte

68

Google Stadia har implementert forbedret mobilstøtte, låser opp "achievements" på desktop, bærbar PC og TV. Les mer om den retrospektive funksjonaliteten og fremtidige oppdateringer. Google jobber også med å utvide spillbiblioteket på Stadia for å tiltrekke seg flere brukere.

Google Stadia, den populære spillstrømmetjenesten, har nå implementert forbedret mobilstøtte. Etter å ha mottatt kritikk for manglene ved lanseringen, har Google gradvis oppdatert og forbedret tjenesten. Den siste oppdateringen låser opp "achievements" for alle spill på desktop, bærbar PC og TV. Dessverre vil mobilbrukere måtte vente litt lengre før denne funksjonen blir tilgjengelig for dem.

Google Stadia теперь поддерживает мобильное соединение, но только для игры  в 720p | App-Time.ru | Дзен
Bildekilde: dzen.ru

Retrospektiv funksjonalitet

En gledelig nyhet er at det forbedrede systemet fungerer retrospektivt. Dette betyr at hvis du allerede har spilt gjennom et spill og oppnådd prestasjonspoeng, vil disse poengene automatisk bli registrert av systemet. Du kan enkelt se en oversikt over alle dine prestasjoner på Stadia.com, og dine venner kan også se hva du har oppnådd.

Fremtidige oppdateringer

Ifølge Google er dette bare den første varianten av Stadias achievement-system, og vi kan forvente flere oppdateringer i fremtiden. Selv om de ikke har avslørt detaljer om kommende funksjoner, er det håp om at mobilbrukere vil få enda bedre støtte og nye spennende muligheter.

Utvidelse av spillbiblioteket

Google jobber aktivt med å utvide spillbiblioteket på Stadia for å tiltrekke seg flere brukere. Nylig har to nye spill, Borderlands 3 og Dragon Ball Xenoverse 3, blitt tilgjengelig på plattformen. Som en bonus for Founders Edition-brukerne, har de også mottatt et gratis "buddy pass" som de kan gi til en venn.

Stadia har allerede vist seg å ha god teknisk ytelse, spesielt når man bruker en Ethernet-tilkoblet Chromecast. Men det gjenstår fortsatt forbedringer når det gjelder spillutvalg og fleksibilitet – noe som Google jobber kontinuerlig med.

For ytterligere oppdateringer og informasjon, anbefales det å sjekke Stadia-nettstedet jevnlig.

Sist oppdatert: 8. mars 2023

Viktige datoer og informasjon

Google kunngjorde den 29. september 2022 at Stadia-tjenerne vil bli slått av den 18. januar 2023. Detaljer om refusjoner og nye kjøp er også gitt.

Refusjoner for Stadia

Fra og med 9. november 2022, vil Stadia automatisk behandle refusjoner for alle kjøp av spill, tilleggsinnhold og abonnementskostnader (unntatt Stadia Pro) som er gjort i Stadia Store. Prosessen kan ta noe tid, men Google forventer at de fleste refusjonene blir behandlet innen 18. januar 2023.

Vanlige spørsmål

Under finner du svar på noen vanlige spørsmål knyttet til refusjoner, returer og nye kjøp:

  1. Spørsmål: Jeg har fortsatt ikke mottatt visse refusjoner. Når får jeg dem?
    Svar: Noen refusjoner kan ta lengre tid å behandle. Du vil motta en e-post fra Stadia i januar med en personlig generert lenke. Følg instruksjonene i e-posten for å fullføre refusjonen.

Stadia-kontrolleren

Stadia-kontrolleren støtter også Bluetooth-tilkobling og er et registrert varemerke tilhørende Bluetooth SIG, Inc.

Med disse oppdateringene og forbedringene er Stadia på vei mot å bli en bedre spillstrømmetjeneste, med økt støtte for mobilbrukere og et stadig voksende spillbibliotek. Fortsett å følge med for flere spennende oppdateringer fra Google Stadia.

Se også

Videoer

How can a full mobile experience better support chronic patients? An intro to mobileCare Manager™

Webinar: Join the Mobile Movement and Optimize Your Surveys