Nye Philips Hue-lamper og integrasjon med Spotify

30

Oppdag den spennende integrasjonen mellom Philips Hue og Spotify som lar lysene reagere på musikken du spiller. Les mer om hvordan du kan skape personlige lysopplevelser hjemme, kombinert med favorittmusikken din.

Nye Philips Hue-lamper og integrasjon med Spotify

I en tid hvor vi tilbringer mer tid hjemme, ønsker Philips Hue å tilby brukerne spennende måter å skape personlige lysopplevelser på. Den siste nyheten er integrasjonen mellom Philips Hue og musikkstrømmetjenesten Spotify. I tillegg til å lansere en rekke nye pærer og lamper, introduserer Philips Hue en ny tjeneste som lar lysene reagere på musikken du spiller.

Denne integrasjonen, kjent som "Philips Hue + Spotify", er allerede tilgjengelig i en tidlig versjon fra 1. september. Mens det kan ta opptil en uke før alle brukere får tilgang, vil funksjonen bli permanent tilgjengelig i den nye Hue-appen fra oktober.

Philips Hue-lamper reagerer snart automatisk på musikk fra Spotify - -  Gamereactor
Bildekilde: www.gamereactor.no

Hvordan fungerer integrasjonen?

Denne spennende integrasjonen lar brukerne koble opp Spotify i Hue-appen. Ved å analysere musikkens metadata, kan Philips Hue tolke sangens rytme, sjanger og stemning. Dette gjør det mulig for lysene å samhandle med musikken du spiller, og skape en helhetlig lys- og lydopplevelse.

For å kunne dra nytte av denne funksjonen, må du ha fargepærer, fargede lyslister eller lignende fra Philips Hue, samt en Philips Hue Bridge. Du kan deretter justere fargepaletter, intensitet og lysstyrke etter eget ønske mens musikken spilles.

Synkroniser smartlysene med musikk | Philips Hue NO
Bildekilde: www.philips-hue.com

Hvordan komme i gang

For å komme i gang med Philips Hue og Spotify-integrasjonen, må du følge noen enkle trinn:

  1. Meld deg på Hue sitt early access-program i Hue-appen under "Explore". Klikk på "Philips Hue + Spotify" og aktiver "Turn on early access".
  2. Etter sammenkoblingen vil du bli bedt om å velge hvilket "Entertainment area" integrasjonen skal brukes med. Du kan velge opptil ti lys.
  3. Velg deretter din digitale assistent.
  4. Nå kan du styre farger, lysstyrke og intensitet i Hue-lysene mens Spotify håndterer musikken.

Beta-begrensninger og fremtidige muligheter

Selv om integrasjonen mellom Philips Hue og Spotify er i beta-fasen, er den allerede funksjonell med noen begrensninger. For øyeblikket er det en grense på fem forhåndsinnstillinger for fargekombinasjoner, og noen kan oppleve svake responstider. Imidlertid jobber Philips Hue kontinuerlig med å forbedre og utvide denne funksjonaliteten for å gi brukerne enda mer fleksibilitet og kontroll.

Med Philips Hue og Spotify-integrasjonen kan du nå skape den perfekte atmosfæren hjemme ved å kombinere lys og musikk. Enten det er en fest i stuen eller et middagsselskap med familien, vil lysene og musikken bidra til å sette stemningen for en uforglemmelig opplevelse.

Som verdensledende innen smartbelysning er Philips Hue forpliktet til å levere nye og innovative måter å skape personlige lysopplevelser på. Med den nye integrasjonen mellom Philips Hue og Spotify kan du nå la musikken styre lyset og skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom.

Philips Hue kan nu reagere på musikken fra Spotify - MereMobil.dk
Bildekilde: meremobil.dk

Folk spør også

Hvordan koble til Hue Bridge?

Last ned Hue-appen fra App Store eller Google Play Store. pne Hue-appen. Kontroller at telefonen din er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Hue Bridge. Flg instruksjonene p skjermen for koble Hue Bridge til appen.

Fullstendig svar på www.philips-hue.com