Nå lanserer Samsung en kurvet spillskjerm med kvanteprikker

101

Den koreanske elektronikkgiganten Samsung har kunngjort lanseringen av en ny kurvet spillskjerm med kvanteprikker. CH711 er tilgjengelig i to størrelser: 27 tommer og 31,5 tommer. Opplev høyere oppløsning, fargerik bildekvalitet og sømløs spillopplevelse med denne spesialdesignet spillskjermen.

Den koreanske elektronikkgiganten Samsung har nå kunngjort lanseringen av en ny kurvet spillskjerm med kvanteprikker. Denne nye skjermmodellen, CH711, blir tilgjengelig i to størrelser: 27 tommer og 31,5 tommer. Med sin kurvede design og avanserte teknologi er denne spillskjermen spesialdesignet for spillere.

TEST: Denne skjermen gjør noe smart du ikke kan se på dette bildet -  ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Kvanteprikker og forbedret oppløsning

Den nye CH711-skjermen byr på en imponerende oppløsning på 2560 x 1440 piksler, noe som er en betydelig oppgradering fra Samsungs første kvanteprikkskjerm som kun hadde vanlig full HD-oppløsning. Med 178-graders innsynsvinkel og 125 prosent fargespekter av sRGB, leverer denne skjermen en visuelt imponerende spillopplevelse.

Skjermens bruk av kvanteprikker, eller "quantum dots", gir en langt høyere fargespekter, bedre fargemetning og høyere lysstyrke sammenlignet med konvensjonelle LED/LCD-skjermer. Filmer med kvanteprikker legges over LCD-baklyset, og dette resulterer i en mer levende og realistisk bildekvalitet.

Samsung 49" Curved gamingskjerm C49RG90 - Skjermer - Komplett.no
Bildekilde: www.komplett.no

Spesifikasjoner og funksjonalitet

De tekniske spesifikasjonene for CH711-skjermen er noe begrenset i pressemeldingen, men det er forventet at den vil komme med FreeSync-teknologi, som er ideelt for spillere da det forhindrer bildeavrivning og sikrer en jevn og sømløs spillopplevelse. Skjermen vil også ha en oppdateringsfrekvens på 144 Hz, noe som er ideelt for raske og actionfylte spill.

Samsung vil også bruke den kommende CES-messen til å lansere to andre modeller som kombinerer kvanteprikker og kurvet design. Den første er CFG70-skjermen, tilgjengelig i størrelsene 24 og 27 tommer, med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz og utstyrt med FreeSync-teknologi.

Den andre modellen, CFG791, er også kurvet, men har i tillegg et ultrabredt 21:9-format. Denne modellen vil gi en enda mer immersiv spillopplevelse med sin store og buede skjermflate.

Pris og tilgjengelighet

Foreløpig er det ingen offisiell kunngjøring om pris og tilgjengelighet for CH711-skjermen eller de andre modellene. Samsung vil avsløre mer informasjon på den kommende CES-messen, hvor de vil vise frem disse spennende nye skjermene til publikum.

Med sin satsning på kvanteprikker og kurvet design fortsetter Samsung å levere innovative og avanserte skjermløsninger for spillentusiaster. Disse nye modellene vil forbedre spillopplevelsen med sin høye oppløsning, imponerende fargespekter og sømløs funksjonalitet.

Samsung setter en ny standard for spillskjermer, og med lanseringen av CH711 og de andre modellene viser de nok en gang hvorfor de er en av de ledende aktørene innenfor elektronikkbransjen.

Emne: tv
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no