Nå støtter Netatmos værstasjon Googles taleassistent

66

Netatmo værstasjonen har nå blitt kompatibel med Google Home sin taleassistent, og dette åpner opp for en enda mer brukervennlig opplevelse. Ved å koble værstasjonen til Google Nest Mini eller Nest Hub, kan du nå enkelt få informasjon om temperaturer og luftkvalitet uten å måtte sjekke appen.

Netatmo værstasjonen har nå blitt kompatibel med Google Home sin taleassistent, og dette åpner opp for en enda mer brukervennlig opplevelse. Ved å koble værstasjonen til Google Nest Mini eller Nest Hub, kan du nå enkelt få informasjon om temperaturer og luftkvalitet uten å måtte sjekke appen.

Netatmo værstasjon støtter nå Google Home - Smarthusbloggen
Bildekilde: www.smarthusbloggen.no

Kompatibilitet med Alexa og Siri

Før denne oppdateringen var det allerede mulig å bruke værstasjonen med Amazon Alexa og Apples Siri. Imidlertid er Amazon Alexa mindre utbredt i Norge, og Siri er bare tilgjengelig for Apple-brukere som bruker HomeKit. Derfor er det gledelig at også Google Home nå støtter Netatmo værstasjonen, og gir et bredere utvalg av brukere muligheten til å dra nytte av stemmestyring.

Netatmo Weather Station Smart værstasjon - Trådløse værstasjonere |  Kjell.com
Bildekilde: www.kjell.com

Koble opp Netatmo-kontoen til Google Home

For å kunne bruke stemmestyring med værstasjonen, må du koble Netatmo-kontoen din til Google Home. Dette gjelder for alle tredjepartsenheter som skal kontrolleres med Googles assistent. Hvis du allerede har koblet kontoen tidligere, må du gjøre denne koblingen på nytt for å kunne dra nytte av stemmestyringen. Dette kan gjøres enkelt gjennom Google Home-appen på din mobiltelefon eller nettbrett.

Se også

Værdata direkte fra Netatmo-enheter

Netatmo har kunngjort at værstasjonen nå kan integreres med Google Home, og gir deg muligheten til å få svar basert på data fra Netatmo-enheter. Dette inkluderer informasjon om temperatur, luftfuktighet, CO2-nivå og luftkvalitet. Du kan også få varsler på Nest Hub og Nest Mini for spesifikke hendelser, som høyt CO2-nivå eller når det begynner å regne.

Smart AC Controller | Netatmo
Bildekilde: www.netatmo.com

Ekstra funksjoner og kompatibilitet

For å aktivere disse funksjonene, må du først legge til værstasjonen i Netatmo-appen og deretter koble sammen Google-kontoen og Netatmo-kontoen i Google Home-appen. Det kan også være lurt å sette opp "Ikke forstyrr" i Google Home for å unngå uønskede varsler til alle døgnets tider.

Værstasjonen fra Netatmo er tilgjengelig hos Kjell & Co til en pris av kr 1590. Du kan også kjøpe tilleggsenheter som anemometer for vindstyrke og vindretning, samt regnsensor for nedbørsmåling. Værstasjonen kan også integreres med de fleste smarthussystemer som Homey eller Home Assistant.

Netatmo Weather Station Smart værstasjon - Trådløse værstasjonere |  Kjell.com
Bildekilde: www.kjell.com

Netatmo kameraer med stemmestyring

Netatmo har også gjort sine overvåkningskameraer, "Presence" og "Welcome", kompatible med Google Home. Dette betyr at du kan betjene kameraene ved hjelp av stemmestyring, og til og med se bildestrømmen på TV-en ved hjelp av Chromecast. For utendørskameraet "Presence" kan du også kontrollere lyset.

Det er tydelig at taleassistenter og stemmestyring har kommet for å bli, og Netatmo ønsker å være en del av denne utviklingen. Ved å gjøre sine sikkerhetsløsninger kompatible med Google Assistent, gir de kundene større frihet til å kommunisere sømløst med sine smarthus-produkter. Dette åpner opp for enklere automatisering av hjemmet og muligheten til å styre sikkerhetsfunksjoner med stemmen.

Med stadig forbedringer og oppdateringer fra Netatmo, kan vi forvente oss mer avanserte funksjoner og bedre stemmestyring i fremtiden. Det er klart at Netatmo er engasjert i å utvide bruksområdet for sine produkter og tilby brukerne en bedre opplevelse.

Med Google Home og Netatmo værstasjonen blir det enda enklere å få værdata og styre smarthusprodukter ved hjelp av stemmen. Denne nye integrasjonen gir brukerne økt brukervennlighet og tilgang til informasjon og funksjoner på en mer intuitiv måte. Med stadig flere enheter som blir kompatible med taleassistenter, er det tydelig at stemmestyring er fremtiden for smarte hjem.

Se også

Folk spør også

Hvordan sette opp Netatmo værstasjon?

Last ned Netatmo Weather fra App Store / Play Store-appen. Pass p at telefonen/nettbrettet er koblet til WiFi for koble vrstasjonen til. pne appen og opprett en Netatmo-konto, eller bruk din eksisterende konto hvis du har en. Koble innendrsmodulen med den medflgende strmkabelen.

Fullstendig svar på support.tibber.com


Hvordan koble Netatmo til Google Home?

For aktivere denne funksjonen m du frst aktivere varsler i Netatmo-appen, og deretter aktivere stemmevarsler ved g til innstillingene for produktet i Google Home-appen. Et tips kan vre sette opp Ikke forstyrr i Google Home, slik at du ikke fr stemmevarsler i tide og utide, og midt p natten.

Fullstendig svar på www.smarthusbloggen.no


Hva kan Google nest hub gjøre?

Med Google Nest Hub fr du raskt og enkelt hjelp overalt hjemme. Med Google-assistenten innebygd kan du nr som helst se de siste og beste bildene dine i Google Foto. I tillegg kan du se og kontrollere de tilkoblede enhetene dine fra n og samme oversikt.

Fullstendig svar på support.google.com


Hvordan virker Netatmo regnmåler?

Bde Netatmos og Oregon Scientifics regnmler virker slik at regn samles opp og via en trakt renner ned i en vippeskl inne i mlerens kropp. Nr vekten av vannet nr et visst punkt, vil mekanismen tippe over og tmmes. S er det ikke verre enn at mleren bare teller hvor mange ganger dette tipper frem og tilbake.

Fullstendig svar på www.tek.no


Videoer

Netatmo Weather Station - System & Dashboard Review

Is the Netatmo Weather Station for you? - My Review.