Baksetet i BMW i7

46

Les om BMW i7s bakseter, interaktivt interiør, lydkvalitet, teknologi, bestilling og ytelse. BMW i7 xDrive60 er snart tilgjengelig i Norge. Bestillingsinformasjon og mer.

Baksetet i BMW i7

Etter 45 år siden lanseringen av den første generasjonen, er tiden endelig kommet for BMW i7. Dette elektriske flaggskipet er snart på vei til Norge og imponerer med sine rause proporsjoner. Med en lengde på 540 centimeter er det tydelig at dette er en bil av luksuriøs størrelse.

Nye BMW i7 | Bilia
Bildekilde: www.bilia.no

Interaktivt og innovativt interiør

I fronten av BMW i7 finner vi den siste generasjonen av iDrive-operativsystemet, sammen med BMW Curved Display og en Interaction Bar som strekker seg horisontalt gjennom hele cockpiten. Interaction Bar er en lys- og funksjonslist på instrumentpanelet som blant annet inkluderer nesten usynlige luftventiler.

Baksetene i i7 setter en ny standard for underholdning. En imponerende funksjon er BMW Theater Screen, som inkluderer en 31-tommers skjerm med 32:9 panoramaformat og 8K-oppløsning som felles ned fra taket. Dette skaper en eksklusiv og privat kinosal for passasjerene, hvor de kan nyte sine favorittstrømmetjenester. Skjermen kan betjenes med 5,5-tommers paneler integrert i bakdørene, og det er også mulighet for YouTube-strømming på det 14,9-tommers store Curved Display foran når bilen er parkert.

Nye BMW i7 | Bilia
Bildekilde: www.bilia.no

Lydkvalitet og teknologi

I tillegg til det imponerende underholdningssystemet, tilbyr BMW i7 også en førsteklasses lydopplevelse. Bowers & Wilkins Surround Sound System med 4D-teknikk, 18 høyttalere og 655 watts effekt sørger for å tilfredsstille selv de mest kresne lydentusiastene. BMW "Iconic Sounds" er en annen spennende funksjon, hvor det elektriske lydbildet er komponert av Hans Zimmer, kjent for sin musikk til ikoniske filmer som Gladiator, Bladerunner 2049 og The Dark Knight.

Bestilling og ytelse

BMW i7 xDrive60 er den første modellen som vil være tilgjengelig i Norge. Den har en samlet effekt på 400 kW/544 hk, med en elektrisk motor på forakselen på 190 kW/258 hk og en elektrisk motor på bakakselen på 230 kW/313 hk. Med et maksimalt dreiemoment på 745 Nm kan i7 akselerere fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder og nå en toppfart på 240 km/t.

Batterikapasiteten på i7 er 107 kWt, noe som gir en rekkevidde på opptil 625 km (WLTP) avhengig av utstyrsnivå. Bilen kombinerer imponerende ytelse med sin luksuriøse størrelse og avanserte teknologi. BMW Curved Display, sammen med muligheten til å konvertere baksetene til en kinosal med en ultrabred 31-tommers skjerm med 8K-oppløsning, viser virkelig at i7 er et luksusdyr.

BMW i7 – pris, rekkevidde og tester | NAF
Bildekilde: www.naf.no

Bestillingsinformasjon

BMW i7 xDrive60 kan bestilles i Norge fra april. Startprisen for denne modellen er godt over 1 million kroner. Det er forventet at i7 blir den eneste modellen i 7-serien som blir tilgjengelig for norske kunder.

Den nye generasjonen av BMW i7 markerer en stor milepæl for BMW, med sin elektriske drivlinje og imponerende teknologi. Med sin luksuriøse størrelse, avanserte underholdningssystem og kraftige ytelse, ser det ut til at i7 vil bli et ettertraktet valg blant elbilentusiaster i Norge.

BMW i7 M70 xDrive får 660 hk
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Kongelige biler i Norge er biler som formelt er registrert på Det kongelige hoff, som regel omtalt som eid av kongen i Norge. Ofte omtales også andre biler som kongelige. Dette er primært biler som har vært eid av Det kongelige hoff, og som er kjøpt eller overtatt av privatpersoner eller museer.

A-6

En 2022 BMW i7 som brukes av kronprinsparet, gjerne når en av dem representerer alene.

Folk spør også

Hvor mye koster en BMW i7?

Den nye serien lanseres i november, men BMW har allerede pnet for bestilling av i7 xDrive60. Denne fr en startpris fra 1.169.000 kroner - vel merke hvis den kan leveres momsfritt. – Slik verden ser ut n, m vi ta hyde for at leveringer vil skje i 2023.

Fullstendig svar på www.elbil24.no


Hvilken modell er nye BMW i7 M70?

Den nye bilen heter BMW i7 M70 xDrive, der 70-delen av navnet m sies ha litt historisk sus, selv om BMW selv ikke reflekterer noe srlig rundt dette p presselanseringen i Portugals hovedstad.

Fullstendig svar på www.finansavisen.no


Hvor lang er BMW i7?

Mlinger

Fullstendig svar på www.bmw.no


Hvilken BMW har kongen?

I desember fikk kongefamilien en ny BMW i7, som har ftt skiltet A6. Modellen er helt ny p markedet, og kongefamilien har trolig ftt et av de aller frste eksemplarene som er kommet til Norge. Bilen har en startpris p 1,1 millioner kroner i Norge.


Videoer

Hjelp vi sitter fast! Seks elbiler testes i en bratt kneik - kommer vi opp?

Test av BMW i5 M60 xDrive - Den har ingen konkurrenter

Test av BMW i5 eDrive40 høst og vinter

Vintertest 2024: Sju elbiler tester fremkommelighet i 20 cm ubrøytet snø

Test: BMW i4 M50

Sjekk hva som skjer med elbiler i -40. Vintertest 2023

Forhjuls-, bakhjuls- eller firehjulstrekk? Vintertest 2023

Test: BMW iX M60 - den beste el-SUV-en hittil?