Når kommer iOS 17? Oppdateringer og funksjoner

59

Oppdag de nye funksjonene i iOS 17, inkludert kontaktpostere, transkripsjoner og oppdateringer for FaceTime. Planlagt lansering i september. Les mer hos 32Chip.

I kveld ble det kunngjort at iOS 17 er tilgjengelig for nedlasting. Denne nye oppdateringen til Apples operativsystem bringer med seg en rekke spennende funksjoner og forbedringer for brukerne. I denne artikkelen vil vi se nærmere på noen av de mest interessante endringene i iOS 17 og diskutere når vi kan forvente at det blir tilgjengelig.

iOS 17 gjør iPhone enda mer personlig og intuitiv - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Hva er nytt i iOS 17?

En av de mest merkbare endringene i iOS 17 er den omfattende overhalingen av flere mye brukte skjermer og funksjoner. La oss se nærmere på noen av de viktigste oppdateringene:

Kontaktpostere

En spennende ny funksjon i iOS 17 er "kontaktpostere", som gir brukerne muligheten til å redigere hva som skal vises hos andre når de ringer dem. Dette gir en liknende redigeringsmulighet som låseskjermen i dag.

Transkripsjoner og talebeskjeder

Med iOS 17 kan brukerne få sanntids transkripsjoner direkte på skjermen når noen ringer dem og legger igjen en beskjed på svareren. Dette gjelder også for talebeskjeder som blir sendt som meldinger. Apple påpeker at dette håndteres direkte på enheten din, noe som gir en mer praktisk løsning.

Oppdateringer for FaceTime

FaceTime får også noen oppdateringer i iOS 17. En ny "svarerfunksjon" gjør det mulig å legge igjen en videomelding når noen ikke svarer på FaceTime-anrop. I tillegg utvides FaceTime-funksjonaliteten til å fungere med Apple TV, slik at brukere kan bruke iPhone-kameraet til å filme seg mens de ser motparten på TV-skjermen.

Emoji-klistremerker

En morsom funksjon i iOS 17 er at alle emoji nå kan brukes som klistremerker. Dette betyr at brukere kan klistre emoji hvor som helst i en meldingstråd eller gruppechat. I tillegg kan telefonens evne til å skille objekter i et bilde fra bakgrunnen brukes til å gjøre objekter om til animerte klistremerker hvis bildet er et "Live Photo". Apple påpeker at denne funksjonaliteten også vil være tilgjengelig i tredjepartsapper.

Oppdateringer for AirDrop

En annen forbedring i iOS 17 er oppdateringen av AirDrop-funksjonen. Nå blir det mulig å "tappe" to iPhoner eller en iPhone og en Apple Watch mot hverandre for å utveksle telefonnumre og annen kontaktinformasjon. Denne metoden kan også brukes for å aktivere SharePlay, som lar brukere dele det de ser på med venner eller bekjente. Samtidig blir det nå også mulig å gjennomføre AirDrop-overføringer over internett hvis man beveger seg utenfor AirDrop-rekkevidde før overføringen er ferdig.

iOS 17 – Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Når blir iOS 17 tilgjengelig?

Per nå har det ikke blitt offisielt annonsert når iOS 17 vil bli lansert. Imidlertid, basert på tidligere utgivelsesmønstre, kan vi spekulere om en mulig tidslinje. Historisk sett har Apple vanligvis lansert nye versjoner av iOS i september, samtidig med lanseringen av nye iPhone-modeller. Så vi kan forvente at iOS 17 vil bli tilgjengelig en gang i september.

Det er verdt å merke seg at Apple vanligvis gir utviklere tilgang til betaversjoner av iOS i løpet av sommeren, slik at de kan teste og tilpasse appene sine i forkant av den offisielle lanseringen. Så det er sannsynlig at utviklere allerede har hatt tilgang til tidlige versjoner av iOS 17.

Se også

Nyheter 21.03.2024, 04:30 56
Når kom Skoda Enyaq?
Nyheter 10.01.2024, 19:14 59
Når ble Xbox Series S laget?

Konklusjon

iOS 17 bringer med seg en rekke spennende funksjoner og oppdateringer for iPhone-brukere. Fra kontaktpostere til transkripsjoner på skjermen, nye FaceTime-funksjoner og muligheten til å bruke emoji som klistremerker, er det mye å se frem til. Selv om vi ikke har fått en offisiell lanseringsdato for iOS 17, kan vi forvente at det blir tilgjengelig en gang i september, i likhet med tidligere lanseringer av iOS.

Kilder: https://support.apple.com/no-no/HT201222

Nå er Apples mobiloperativ-system iOS 17 ute
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Per nå har det ikke blitt offisielt annonsert når iOS 17 vil bli lansert.

Folk spør også

Hvilke iPhone støtter iOS 17?

iOS 17 er kompatibel med disse enhetene. iPhone 15.iPhone 15 Plus.iPhone 15 Pro.iPhone 15 Pro Max.iPhone 14.iPhone 14 Plus.iPhone 14 Pro.iPhone 14 Pro Max.

Fullstendig svar på www.apple.com


Hvordan laste ned iOS 17?

G til Innstillinger gt; Generelt gt; Programvareoppdatering gt; Automatiske oppdateringer. Sl p iOS-oppdateringer under Installer automatisk og Last ned automatisk.

Fullstendig svar på support.apple.com


Når kan man laste ned iOS 17?

Det eneste vi ikke fikk vite p forhnd var at A17 brikken er dpt “A17 Pro.” Nr det gjelder Apples nye operativsystemer, inkludert iOS 17, kan alle laste ned og oppdagere frstkommende mandag 18. september.

Fullstendig svar på itavisen.no


Hvilke iPader får iOS 17?

iPad-modeller som er kompatible med iPadOS 17 iPad mini (femte generasjon)iPad (sjette generasjon)iPad (sjuende generasjon)iPad (ttende generasjon)iPad (niende generasjon)iPad Air (tredje generasjon)10,5-tommers iPad Pro.12,9-tommers iPad Pro (andre generasjon)


Videoer

iOS 17 - allt du behöver veta

iOS 17 Apple CarPlay | 8 NEW FEATURES!

Trouble Verifying iOS 17 Update? Easy Fix Inside!

iOS 17 Beta 8 (FINAL BETA) + iPhone 15 Event CONFIRMED!

Secret iPhone security feature you NEED to know about

iOS 17.1 - Meget mere end fejlrettelser!

What’s on my iPhone 15 Pro | iOs 17 widgets, digital minimalism, how to make an aesthetic setup

Mic has changed... 😲 iOS 17 AirPods Pro 2 Features Review