Netflix: – Vi taper mer mot Fortnite enn mot HBO

20

Strømmegiganten Netflix har måttet erkjenne at de taper mer terreng mot det populære videospillet Fortnite enn mot konkurrenten HBO. Les videre for å lære mer om Netflix sin utfordring med Fortnites dominans og deres fokus på medlemsopplevelse.

Strømmegiganten Netflix har måttet erkjenne at de taper mer terreng mot det populære videospillet Fortnite enn mot konkurrenten HBO. I strømmetjenestens kvartalsrapport ble det påpekt at til tross for å ha 139 millioner abonnenter mot Fortnites over 200 millioner registrerte spillere, er det spillet som tar opp mest av seernes tid.

Netflix Claims 'Fortnite' Is a Bigger Competitor Than HBO
Bildekilde: variety.com

Konkurranse fra Fortnite og YouTube

Ifølge Netflix utgjør Fortnite og YouTube de største hindringene for å øke sin markedsandel av skjermtiden på TV-er og mobiler i USA. Mens Netflix har 10 prosent av skjermtiden, mener de at Fortnites enorme popularitet blant barn og unge voksne er en faktor som begrenser deres vekst. I tillegg har Netflix erfart at når YouTube har hatt tekniske problemer og vært nede, har bruken av deres tjeneste økt merkbart.

Netflix avdelinger for å streame videospill neste år - Gaming.net
Bildekilde: www.gaming.net

Fokus på medlemsopplevelse

Til tross for konkurransen fra ulike plattformer og tjenester, har Netflix uttalt at de ikke fokuserer på direkte konkurrenter som Disney Plus eller Amazon. Istedenfor ønsker de å forbedre opplevelsen for sine medlemmer. I den siste kvartalsmeldingen rapporterte Netflix om en betydelig økning i medlemsmassen, med 8,8 millioner nye medlemmer. Filmer som "Bird Box" med Sandra Bullock og den spanske krimserien "Elite" har vært blant hoveddriverne for denne veksten.

Fortnites dominans og utfordringer for Netflix

Fortnite, med over 200 millioner registrerte spillere og en omsetning på over 20 milliarder kroner i 2018, er uten tvil det mest populære spillet i videospillindustrien. Dette har ført til at Netflix også anerkjenner det som sin største konkurrent og en tidstyv for seernes oppmerksomhet. Netflix har imidlertid ikke bare en kamp om skjermtiden, men også om lommebøkene, da Fortnite genererer dobbelt så mye omsetning som Netflix.

Netflix says Fortnite is bigger competition than HBO or Hulu - Polygon
Bildekilde: www.polygon.com

Fortnites innflytelse på underholdningsindustrien

Fortnite representerer en viktig endring i underholdningsindustrien med sin allsidighet og tilgjengelighet. Spillet blir ikke bare sett på som en form for underholdning, men også som en plattform for sosialisering og samhandling med venner. I tillegg har tilgjengeligheten av Fortnite og PUBG på mobile enheter ytterligere forsterket populariteten. Derfor er det ikke overraskende at Netflix, samt andre leverandører av underholdningstjenester, møter konkurranse fra spillindustrien i kampen om seernes oppmerksomhet og tid.

Netflix har nå 139 millioner abonnenter, men de frykter YouTube og Fortnite  | TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Videoer

VOICI CE QUI ARRIVE QUAND ON ÉNERVE UN GARDE ROYAL | Lama Faché

Alle mot En

Cette Fille a 200 de QI

On the traces of an Ancient Civilization? 🗿 What if we have been mistaken on our past?

Tent CAMPING in Rain STORM - Perfect Car Tent

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy

God Will Shake All Things | Derek Prince

Ils Ont Oublié qu'Ils Étaient Filmés Par Caméra de Surveillance | Lama Faché