Ninebot slipper nye elsparkesykler

107

Ninebot har nylig lansert en ny linje med elektriske sparkesykler som nå blir tilgjengelig på det europeiske markedet. Denne nye serien, kjent som "F-serien", inneholder i utgangspunktet tre ulike modeller. Les mer for å få en oversikt over modellspesifikasjoner og viktig informasjon om lovligheten av disse sparkesyklene.

Ninebot har nylig lansert en ny linje med elektriske sparkesykler som nå blir tilgjengelig på det europeiske markedet. Denne nye serien, kjent som "F-serien", inneholder i utgangspunktet tre ulike modeller. I markeder med en hastighetsgrense på 20 km/t, som inkluderer Norge, vil disse kun bli tilgjengelige i en "D-versjon". Her hjemme vil vi derfor bli kjent med Ninebot KickScooter F20D, F30D og F40D.

Selv om de tre modellene ser ganske like ut ved første øyekast, er det faktisk forskjeller når det kommer til motorstyrke, batteristørrelse og anbefalt maksimal vektbelastning. En av de mest påfallende likhetene mellom modellene er bruken av punkteringsfrie dekk av samme type som ble benyttet i Ninebot sin tidligere MAX-modell. Disse dekkene har en størrelse på ti tommer.

Alle tre modellene deler også det samme bremsesystemet, med en motorbrems på forhjulet og en 140 millimeters skivebrems på bakhjulet. En tydelig indikasjon på forskjellene mellom modellene er rammestrukturen, hvor F-serien har en mer åpenbar og markant design med synlige rør på hver side av ståbrettet.

Ny rapport om bærekraft og elsparkesykler | Voi
Bildekilde: kommunikasjon.ntb.no

Modellspesifikasjoner

Her er en oversikt over modellene i Ninebot F-serien:

Modell Motorstyrke Batteristørrelse Anbefalt maksvekt
Ninebot KickScooter F20D 250 watt Ukjent 100 kg
Ninebot KickScooter F30D 300 watt Ukjent 120 kg
Ninebot KickScooter F40D 350 watt Ukjent 120 kg

Det er viktig å merke seg at disse spesifikasjonene kan variere avhengig av lokale regler og forskrifter, så det kan være lurt å sjekke med lokale myndigheter for å sikre at disse modellene er lovlige å bruke i ditt område.

Store prisforskjeller for elsparkesykkel-forsikring — FinansWatch
Bildekilde: finanswatch.no

Forbedret komfort og sikkerhet

Den siste tiden har det vært en økning i komfort og sikkerhet blant nyere elektriske sparkesykler. Større modeller har blitt mer populære, og de er nå designet for å kunne brukes av voksne personer med ulik vekt. Dette har blitt oppnådd uten å gå på bekostning av rekkevidde eller ytelse i oppoverbakker.

Ninebot har også tatt hensyn til dette i utviklingen av F-serien, og resultatet er solide og pålitelige elsparkesykler som er egnet for ulike bruksområder. Med rekkevidder oppgitt til opptil 65 kilometer, kan disse sparkesyklene være et godt alternativ for fritidsaktiviteter, shopping eller pendling.

Det er imidlertid viktig å merke seg at produsentens oppgitte rekkevidde kan variere og bør betraktes med en viss grad av skepsis. Det kan være lurt å gjøre egne undersøkelser eller teste syklene under reelle forhold for å få et mer nøyaktig bilde av rekkevidden.

Se også

Nyheter 22.03.2024, 16:36 65
Har Norge droner?
Nyheter 22.03.2024, 16:22 60
Hvor lenge varer romjulssalg?
Nyheter 11.02.2024, 16:06 50
Når er det salg etter jul?

Testing av ytelse og bremsekraft

Vi har gjennomført tester av F-serien for å vurdere den faktiske ytelsen og bremsekraften. Vi har også målt ytelsen i oppoverbakker ved å bruke en lang og jevn bakke samt en kortere bakke med brattere stigning. Dette gir en god sammenligning med tidligere testede modeller, som for eksempel Xiaomi Mi 3.

Våre tester viser at Ninebot KickScooter F20D, F30D og F40D har god kraft og klarer seg bra i bratte bakker. Rekkevidden var imidlertid ikke så lang som produsenten oppga, men F20D viste seg å ha den lengste rekkevidden av de tre modellene.

Ninebot by Segway KickScooter ES2 elektrisk sparkesykkel (20 km/t) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Konklusjon

Ninebot slipper nå sin nye F-serie av elektriske sparkesykler til det europeiske markedet. Disse sparkesyklene skiller seg ut med sin robuste design, punkteringsfrie dekk og gode bremsekraft. Med ulike modeller tilpasset ulike behov og bruksområder, kan Ninebot F-serien være et godt valg for de som ønsker en pålitelig og komfortabel elektrisk sparkesykkel.

Det er viktig å merke seg at lovligheten av disse sparkesyklene kan variere avhengig av lokale regler og forskrifter. Derfor anbefales det å undersøke gjeldende lover og regler i ditt område før du bruker disse sparkesyklene offentlig.

El-sparkesykkel: 10 modeller i test (2022) - Ekspertenes vurderinger -  Best-i-test.nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu

Folk spør også

Er Ninebot vanntett?

**Med IP-klasse IPX5 tler Kickscooteren vannsprut, men den er ikke 100 % vanntett. Den klarer dog lett kjring gjennom vannpytter. *Barn under 15 r m kun kjre p elektrisk sparkesykkel i trafikken hvis barnet er sammen med en voksen p 18 r eller eldre, som har kontroll over barnets kjring.

Fullstendig svar på www.proshop.no


Hva er rekkevidden til den elektriske sparkesykkelen Segway Ninebot Max G30D?

N kan reisen til jobb bli mye morsommere med den elektriske sparkesykkelen med lang rekkevidde, Ninebot by Segway MAX G30D, med en makshastighet p 20 km/t og en rekkevidde p 65 km. Sparkesykkelen kommer med komfortable 10quot; hjul og LED-lys.


Hvilken el sparkesykkel har lengst rekkevidde?

Bydue 3.0+Do Bydue 3.0+D er den sparkesykkelen vi selger med klart lengst rekkevidde, i tillegg er den enkel sl sammen slik at du fint kan ta den med i bagasjerommet i bilen, eller gratis p trikk, tog, buss og t-bane. Med andre ord et miljvennlig transportalternativ.

Fullstendig svar på www.bydue.no


Hvor langt går en el sparkesykkel?

Den elektriske sparkesykkelen for barn, E-2520 fra E-Way, har en batterikapasitet p (36V x 6Ah) 222 Watt per time som gir en optimal rekkevidde p 15 - 20 kilometer, avhengig av frervekt, stigningsprosent, vind- og vrforhold.

Fullstendig svar på www.anbefaler.com


Videoer

NINEBOT MAX G2 - ULTIMATE DAILY E-SCOOTER (2023 best seller?)

This $4K Segway GT2 is the sports car of electric Scooters. 🛴