Pluto TV: En ny «gratis» strømmetjeneste lansert i Norge

102

Opplev den nye gratis strømmetjenesten, Pluto TV, som tilbyr over 70 kanaler med sport, filmer, serier og lokale favoritter som Luksusfellen og Paradise. Få tilgang til variert underholdning uten kostnad.

Introduksjon

TV-himmelen har fått en ny og lavthengende stjerne. Den nykommeren som akkurat har blitt lansert i Skandinavia heter Pluto TV og er en annonsebasert strømmetjeneste. I en medieverden hvor det er lett å bruke mange hundre kroner i måneden for å ha litt underholdning å glane på, er det alltid kjekt med «gratis» alternativer. Mot å se litt reklame får du muligheten til å velge fritt i en programkatalog med over 70 kanaler – med innhold som spenner fra sport til Star Trek.

Ny «gratis» strømmetjeneste lansert i Norge
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Bakgrunn

Bak Pluto TV finner vi Paramount, som har vært på banen i Norge med tjenesten Paramount+ i litt over ett år. Men i motsetning til Paramount+ er det altså gratis å bruke Pluto TV. Innholdet vil likevel i stor grad være hentet fra Paramounts merkevarefamilie, med egne kanaler for visse MTV-show og Comedy Central-innhold som South Park. For barna finner vi blant annet kanaler for Svampebob, PAW Patrol og Dora utforskeren.

Ny «gratis» strømmetjeneste lansert i Norge
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Innhold og funksjoner

Pluto TV tilbyr ikke bare filmer og serier, men også sport. Det er verdt å merke seg at man ikke bør forvente de aller nyeste og mest populære filmtitlene eller sportsarrangementene. Tjenesten tilbyr imidlertid innhold som MMA og rallycross for sportsentusiaster. I tillegg vil krimelskere finne tilfredsstillelse med tilstrekkelig med kriminnhold. For de som er Star Trek-fans, er det en dedikert kanal som viser Star Trek: Deep Space Nine og Star Trek: Voyager.

Pluto TV vil også samarbeide med Viafree i begynnelsen, som er en reklamebasert video-on-demand-tjeneste. Viafree vil sørge for at innhold kan strømmes når man ønsker det, og vil også servere «lokalt innhold» som Luksusfellen, Eventyrlig Oppussing, Camp Kulinaris og Charterfeber. Det er imidlertid viktig å merke seg at Viafree etter hvert vil bli en frittstående tjeneste.

Reklamer er en del av opplevelsen på Pluto TV, men ifølge representanter for tjenesten er det i hovedsak snakk om to reklamepauser på rundt fem minutter per time, avhengig av typen innhold som strømmes.

Tilgjengelighet

Tjenesten er tilgjengelig gjennom nettleseren på www.pluto.tv og krever ingen registrering. Pluto TV har også sin egen Android- og iOS-app, samt apper for smart-TV fra LG og Samsung. Det er planlagt at tjenesten også vil være tilgjengelig for Chromecast og Amazon Fire TV fra begynnelsen av juni måned.

Lanserer over 70 gratis TV-kanaler til alle: – Skal ligne på kanalpakken du  hadde for ti år siden
Bildekilde: www.aftenposten.no

Konklusjon

Med lanseringen av Pluto TV i Norge har seere nå tilgang til en gratis strømmetjeneste som byr på et bredt spekter av underholdning. Med over 70 kanaler, inkludert sport, filmer, serier og lokale favoritter som Paradise og Luksusfellen, er det noe for enhver smak. Selv om det er reklameinnslag, er det et lite offer å gi for tilgang til gratis innhold. Pluto TV har gjort det enkelt å få tilgang til tjenesten gjennom nettleseren og apper for ulike plattformer. Med dette nye tilskuddet til det norske strømmemarkedet får seere nå enda flere alternativer når det gjelder underholdning.

Lanserer strømmetjeneste for musikkfansen
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Viafree was an ad-supported video streaming service that offered content from Nordic Entertainment Group's linear TV channels TV3, Viasat 4, and TV6. Additionally, the service included some content from MTV and Comedy Central. Users could stream the content on Viafree free of charge, but the service was financed through advertisements.

The service was available in the Nordic countries, with separate national versions for Denmark, Finland, Norway, and Sweden. Viafree succeeded TV3Play and was launched across the entire Nordic region on August 15, 2016. In Norway, the service had over 200,000 users per week just a couple of weeks after its launch. In 2022, Viafree was incorporated into Pluto TV.

Folk spør også

Hvor mye koster Pluto TV?

Pluto TV er lett tilgjengelig og kan strmmes enten via en app p mobilen, i nettleseren eller p en smart-tv som er koblet til internett. P Pluto TV kan du se alt fra gamle, klassiske serier til ulike sports- og livsstilsprogrammer – uten at det koster deg en krone.

Fullstendig svar på komputer.no


Hvordan kan man se gratis kanaler?

Hvilke norske tv kanaler kan sees gratis p nett? Alle NRK kanalene og noe gratis innhold p Viafree (TV3) og Discovery+ (TV Norge). De to siste gjelder bare enkelte programmer for lokke til seg nye kunder.

Fullstendig svar på no.quora.com


Er strømmetjenester gratis?

Abonnement p strmmetjeneste er dessverre ikke gratis og det er mange fordeler hente og ikke minst ulemper med de ulike strmmetjenestene, i denne delen skal jeg avdekke noen smarte metoder og triks for hvordan du best kan komme deg gjennom strmmemarkedet og se filmene og serier vil du, nr du vil, for den ...

Fullstendig svar på www.streamius.no


Hvem eier Pluto TV?

Pluto TV er en videostrmmetjeneste eid av Paramount Global, som i 2022 erstattet Viafree i Norden.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org