Philips lanserer enkelt, trådløst dimmesett

55

Dette artikkelen presenterer Philips' nylanserte enkle og trådløse dimmesett som er et tillegg til deres Hue-smarte lyspæresystem. Settet gir brukerne muligheten til å styre opptil ti Hue-lyspærer samtidig ved hjelp av enten det trådløse panelet eller som en håndholdt fjernkontroll. Les videre for å lære mer om egenskapene og funksjonaliteten til dette dimmesettet.

Philips har nylig kunngjort lanseringen av et enkelt og trådløst dimmesett som er en ny tillegg til deres Hue-smarte lyspæresystem. Dette dimmesettet gir brukerne muligheten til å styre opp til ti Hue-lyspærer samtidig, enten ved å feste det trådløse panelet på veggen eller bruke det som en håndholdt fjernkontroll. Med en rekkevidde på opptil 12 meter kan dette dimmesettet brukes som et frittstående system uten behov for Wi-Fi-broen.

Denne nye tilleggsfunksjonen er spesielt nyttig for de som ønsker en enkel og intuitiv måte å justere lysstyrken og slå av/på lysene. Det er ideelt for situasjoner der man ikke ønsker å bruke en app, for eksempel når man har gjester som trenger å kunne betjene lysene uten å måtte laste ned en app.

Egenskaper og funksjonalitet

Med det nye trådløse dimmesettet kan brukere enkelt justere lysstyrken til opptil ti lyspærer samtidig. Dette gir muligheten til å skape riktig atmosfære og stemning i ethvert rom. I tillegg til å regulere lysstyrken, kan brukerne også programmere lysene til å endre seg ved fastsatte tidspunkter, samt legge til faste alarmer og timere.

For å bruke dimmesettet trenger man ikke å ha en Wi-Fi-bro eller et komplett Hue-nettverk. Det fungerer rett ut av esken og gir en problemfri opplevelse. Imidlertid kan det også brukes i kombinasjon med et eksisterende Hue-nettverk for å gi en mer tradisjonell dimme- og lysbryterfunksjonalitet.

Utvidede muligheter og tilkoblingsalternativer

Det nye dimmesettet fra Philips gir ikke bare brukerne muligheten til å styre lyspærene trådløst, men det åpner også opp for flere tilkoblingsalternativer. Med en Hue Bridge kan brukerne kontrollere lyskilden uansett hvor de befinner seg via Wi-Fi. Dette gir ekstra trygghet og kan redusere risikoen for innbrudd når man er bortreist.

En annen ny funksjon er muligheten til å betjene lyspæren direkte via Bluetooth ved hjelp av Hue Bluetooth-appen. Dette betyr at man ikke lenger trenger å koble lyspæren til en Hue-bro for trådløs betjening. Bluetooth-appen lar brukerne betjene opptil 10 lyskilder og gir en enda mer fleksibel brukeropplevelse.

Tekniske spesifikasjoner og innhold i pakken

Det trådløse dimmesettet fra Philips leveres med en Hue White LED-pære og en Hue Dimmer. LED-lyskilden kan reguleres mellom kalde og varme hvite nyanser, og det kan enkelt justeres med dimmer-kontakten eller via Hue-appen på smarttelefonen eller nettbrettet. Pæren kan justeres fra en varm gylden farge (2200 kelvin) til et mer kaldt dagslys (6500 kelvin), noe som gjør den ideell for alle aktiviteter i løpet av dagen.

Sammenfattet gir Philips sitt enkle, trådløse dimmesett brukerne muligheten til å kontrollere opptil ti Hue-lyspærer samtidig, enten ved bruk av det trådløse panelet eller som en håndholdt fjernkontroll. Det kan brukes som et frittstående dimmesystem eller i kombinasjon med et eksisterende Hue-nettverk. Med tilkoblingsalternativer som Wi-Fi og Bluetooth, samt muligheten til å programmere og tilpasse lysstyrken, gir dette dimmesettet enkel brukervennlighet og fleksibilitet i ethvert hjem.

Philips Hue White trådløst dimmesett (9W E27) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Folk spør også

Kan man bruke Dimbar pære uten dimmer?

Du kan ogs velge en lyspre med 3-trinns-dimming. Dette er lysprer som har tre lysinstillinger programmert, og du velger mellom dem med en vanlig lysbryter. Dette gir deg fordelen av dimming uten at det er dimmer p lampen.

Fullstendig svar på www.christiania-belysning.no


Hvor lenge varer Philips hue?

Med en gjennomsnittlig levetid p 25 000 timer, trenger ikke en Philips Hue-lyspre skiftes i nrheten av s ofte. Nyaktig hvor ofte du m skifte en Hue-lyspre avhenger av hvor mange timer den brukes om dagen – men den kan vare i opptil 25 r.

Fullstendig svar på www.philips-hue.com


Videoer

CAMPING in FREEZING Cold with Dog - Roof Tent

Vi installerer vårt eget sikkerhetskamera