Prisene klare: Nå starter salget av Cupra Born

62

Cupra Born, den første elbilen fra det nye bilmerket Cupra, er nå klar for salg i Norge. Bilen kommer med imponerende ytelser, attraktive priser og leasing-alternativ, og kan bestilles gjennom nettbutikken cupra.no. Les mer om denne spennende elbilen og bestill din Cupra Born i dag!

Det er den mellomste batteristørrelsen på solide 58 kWt som først blir tilgjengelig for bestilling, en variant den norske importøren forventer skal utgjøre en høy andel av salget. I løpet av året åpner CUPRA også for Born-utgaver med større og mindre batteripakker, henholdsvis 77 og 45 kWt (netto).

Nytt bilmerke til Norge – nå er prisen på denne klar | ABC Nyheter
Bildekilde: www.abcnyheter.no

En spennende elbil fra CUPRA

CUPRA Born, den første elbilen fra det nye bilmerket CUPRA, er nå klar for salg i Norge. Med en startpris på 307.000 kroner, inkludert vinterhjul og tre års bruk, har denne elbilen mye å tilby norske kunder.

Bilen er bygget på Volkswagen-konsernets MEB-plattform og er søstermodellen til VW ID.3. Den deler plattform, teknologi og design med ID.3, men har også noen særegenheter som gjør den unik.

Norske priser klare for CUPRA Born | CUPRA
Bildekilde: kommunikasjon.ntb.no

Imponerende ytelser og design

CUPRA Born kommer med imponerende ytelser, inkludert 204 hestekrefter og sportsseter som standard. Dette kombineres med et dynamisk design som virkelig vekker oppsikt. Bilen leveres også med sportsunderstell, progressiv styring og sportsratt som standard.

Interessen for CUPRA Born har vært stor i Norge helt siden bilen først ble vist i konseptutgave. Nå er den endelig klar for bestilling, og de første norske kundene som bestiller den godt utstyrte lanseringsmodellen kan få utlevert bil allerede i år.

Se også

Attraktive priser og leasing-alternativ

CUPRA Norge har tro på at leasing-alternativet for CUPRA Born blir spesielt attraktivt for kundene. Med et innskudd på under 40.000 kroner kan man få en attraktiv CUPRA Born for under 3.000 kroner i måneden, inkludert levering hjem på døra for kunder over store deler av landet.

Det norske importøren, Harald A. Møller AS, forventer at den mellomste batteristørrelsen på 58 kWt vil utgjøre en stor del av salget. Senere i år vil det også åpnes for Born-utgaver med større og mindre batteripakker, henholdsvis 77 og 45 kWt (netto).

Nytt bilmerke til Norge – nå er prisen på denne klar | ABC Nyheter
Bildekilde: www.abcnyheter.no

Bestilling og levering

Reservasjonsprogrammet First Born har gjort det mulig for norske kunder å registrere sin interesse for CUPRA Born og samtidig skaffe seg "pole position" før det åpnes for bestilling. Først åpnes det for at kunder som har registrert seg på First Born kan legge inn bestilling torsdag 23. september klokka 13.00, før det åpnes for resten av markedet tirsdag 28. september.

CUPRA Born er allerede i produksjon, og de første norske kundene som bestiller lanseringsmodellen kan få utlevert bil i år. CUPRA Norge har stor tro på at de konkurransedyktige prisene, som inkluderer vinterhjul og serviceavtale, vil vekke ytterligere interesse for denne spennende elbilen.

Kundeservice og bestilling av CUPRA Born kan gjøres gjennom nettbutikken cupra.no, da CUPRA ikke har tradisjonelle forhandlere. Dette er en del av CUPRA's strategi for å tilby en enkel og effektiv kjøpsopplevelse for kundene.

Cupra Born har ankommet Norge - Norsk elbilforening
Bildekilde: elbil.no

Folk spør også

Hvor er Cupra Born produsert?

Bilen er bygget p Volkswagens MEB-plattformen og skal bygges p Zwickau-fabrikken i Tyskland, hvor Volkswagens ID3 ogs bygges. Cupra el-Born kommer til norske veier i 2021. – Designet blir et konkurransefortrinn for vr el-Born, og de som kjenner Cupra-merkevaren fra tidligere vet at kjreopplevelsen blir det samme.

Fullstendig svar på www.tv2.no


Hvem selger Cupra?

Cupra skal ikke ha tradisjonelle forhandlere i Norge. Her bestilles bilene via en nettbutikk. Kundeservice lses gjennom Cupras representanter p showroom, chat p hjemmesiden og et apparat for kundeservice gjennom Harald A. Mller.


Hvor bygges Cupra?

Leverer bil hjem til deg Det er nok helst elbilen Cupra Born som blir volummodellen fra merket. Dette er en MEB-basert elbil, s den deler plattform med biler som Volkswagen ID. 3, Skoda Enyaq og Audi Q3 E-Tron. Den bygges ved samme fabrikk som disse, Zwickau i Tyskland.

Fullstendig svar på www.tu.no


Hva slags bil er Cupra?

Cupra er et spansk bilmerke eiet av SEAT, og en del av Volkswagen Group.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Videoer

NY CUPRA Født 2024 - Visuel ANMELDELSE udvendig, indvendig

Ny CUPRA Født 2024 - Visuel REVISION & Praktisk, eksteriør, interiør

Cupra Formentor (test)

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011

DON'T PANIC — Hans Rosling showing the facts about population

Cupra Formentor 2022: ¿Qué elegir, TDI o TSI? ¿Gasolina o diésel?

Ep 41, Posten gik op og hvorfor vi rev vores kedel ud!

Nissan ARIYA - Du begår en fejl, hvis du ikke overvejer den… (Del 1/2)(Reklame for LKJ Biler)