PS4-klassikeren Horizon Zero Dawn kommer til PC

99

Etter flere rykter ble PC-versjonen av Horizon Zero Dawn omsider bekreftet tidligere i år, og nå har vi også fått den endelige lanseringsdatoen. Spillet inntar PC-plattformen den 7. august via Steam og Epic Games Store. Les om den etterlengtede PC-versjonen og alle de spennende detaljene som følger med.

Etter flere rykter ble PC-versjonen av Horizon Zero Dawn omsider bekreftet tidligere i år, og nå har vi også fått den endelige lanseringsdatoen. Spillet inntar PC-plattformen den 7. august via Steam og Epic Games Store.

Sammen med slippdatoen har utvikler Guerrilla Games også lansert en ny trailer som du kan se øverst i artikkelen, og et knippe skjermbilder fra PC-versjonen har vi også fått.

Playstation 4-spillet Horizon: Zero Dawn kommer til PC, ifølge kilder -  ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Komplett pakke med forbedringer

Spillet kommer i en komplett pakke som inkluderer den store Frozen Wilds-utvidelsen. PC-utgaven kommer med støtte for det ultrabrede skjermformatet, ulåst bildefrekvens og en del tekniske forbedringer som mer dynamisk vegetasjon og mer realistiske refleksjoner.

Naturlig nok får spillet også en rekke grafikk- og kontrollinnstillinger man kan leke seg med. Her er maskinkravene til PC-versjonen av Horizon Zero Dawn:

Minimum:

  • Operativsystem: Windows 10
  • Prosessor: Intel Core i5-2500K or AMD FX 6300
  • Minne: 8 GB RAM
  • Grafikk: Nvidia GeForce GTX 780 (3GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB)
  • Lagring: 100 GB ledig plass

Anbefalt:

  • Operativsystem: Windows 10
  • Prosessor: Intel Core i7-4770K or AMD Ryzen 5 1500X
  • Minne: 16 GB RAM
  • Grafikk: Nvidia GeForce GTX 1060 (6GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB)
  • Lagring: 100 GB ledig plass
Jeg er helt oppslukt av Horizon: Zero Dawn på PC - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Kritikerrost spill

Horizon Zero Dawn representerte en helt ny retning for utvikleren Guerrilla Games, som tidligere hadde stått bak skytespillserien Killzone. Spillet fikk svært god mottakelse, og her på bruket ble både hovedspillet og Frozen Wilds-utvidelsen tildelt 9 av 10 poeng.

Spillet følger historien til protagonisten Aloy i en fremtidsverden fylt av mystiske robotskapninger. Med en Metacritic-score på 89 av 100, er Horizon Zero Dawn blant de høyest rangerte Playstation 4-utgivelsene noensinne.

Se også

Oppfølgeren og Sonys PC-satsing

Spillet får en oppfølger kalt Horizon II: Forbidden West, som ble kunngjort tidligere i sommer. Utvikleren har lovet en større verden og ingen lasteskjermer i oppfølgeren, men slippdatoen er ennå ikke offentliggjort.

Horizon Zero Dawn er blant de første PS4-eksklusive spillene som flyttes over på en annen plattform. Dette markerer en økt satsing fra Sony på PC-markedet. Sony-sjefen for Worldwide Studios, Hermen Hulst, har tidligere uttalt at porteringen av Horizon Zero Dawn til PC er en måte å introdusere flere til Playstation og hva de går glipp av.

Prisen for Horizon Zero Dawn på PC er satt til 349 kroner i Norge.

Med Horizon Zero Dawn som kommer til PC den 7. august, er det tydelig at både Sony og Microsoft utvider sin PC-satsing og økosystemet rundt Xbox og Playstation. Dette åpner opp for flere spillmuligheter og gir flere spillere tilgang til populære titler.

You can play Horizon Zero Dawn, one of the best PS4 exclusives, on PC soon  via PS Now | PC Gamer
Bildekilde: www.pcgamer.com