Rocket League blir gratis i sommer

Les om den store nyheten om at Rocket League blir gratis etter fem år siden lanseringen. Spillet vil bli "free to play" for alle spillere på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Oppdateringen inkluderer forbedringer i turnerings- og utfordringssystemene.

I en stor nyhet for fans av det populære bilfotballspillet Rocket League, blir spillet nå gratis etter fem år siden lanseringen. Utviklerne har annonsert at spillet vil bli «free to play» for alle spillere på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch senere i sommer. Denne overgangen vil også bli spillets største oppdatering noensinne, med forbedringer i turnerings- og utfordringssystemene.

Nå blir Rocket League «free to play» - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Overgangen til Epic Games Store

I tillegg til å bli gratis, vil Rocket League også bli tilgjengelig på Epic Games Store. Dette betyr at Epic Games Store blir det nye hjemmet for spillet på PC-plattformen, og Steam-versjonen vil fases ut for nye spillere. Men det er viktig å merke seg at eksisterende Rocket League-spillere på Steam fortsatt vil kunne spille spillet som før og motta alle fremtidige oppdateringer og innhold. Det vil også være mulig med "cross-play" mellom spillere på Epic Games Store og Steam, samt konsollutgavene.

Nå blir Rocket League «free to play» - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Progresjon og kosmetiske gjenstander

En annen spennende nyhet er at Rocket League vil registrere progresjon på tvers av plattformer, slik at spillere enkelt kan hoppe mellom å spille på for eksempel PlayStation 4 og PC. Alt du gjør på den ene maskinen vil bli husket når du logger på den andre, inkludert kosmetiske endringer, battle pass-progresjon og rangering i konkurransemodusen.

For de som allerede eier Rocket League når spillet blir gratis, vil de bli belønnet med en rekke kosmetiske gjenstander, inkludert en spesialtittel som markerer når de begynte å spille. Dette er en fin gest fra utviklerne for å takke de tidlige støttespillerne.

En strategisk beslutning

Beslutningen om å gjøre Rocket League gratis er en strategisk trekk fra utviklerne. Ved å åpne opp for en større spillerbase, vil spillet tiltrekke seg flere spillere og skape et mer aktivt og dynamisk spillmiljø. Denne omleggingen av forretningsmodellen vil også føre til økte inntekter gjennom mikrotransaksjoner og salg av kosmetiske gjenstander i spillet. Det er viktig å merke seg at selv om spillet blir gratis, vil det fortsatt være muligheter for spillere å kjøpe ekstra innhold som ikke påvirker selve gameplayet.

Alt i alt er overgangen til et gratis spillemulighet en spennende utvikling for Rocket League. Dette åpner opp for en enda større spillerbase, mer konkurranse og en mer engasjerende spillopplevelse for alle involverte.

Rocket League blir gratis å spille! – Ulvespill
Bildekilde: ulvespill.net

Hva vil Wiki fortelle oss?

Rocket League blir gratis i sommer. Dette er en stor nyhet for fans av det populære bilfotballspillet. Ved å gjøre spillet gratis, åpner utviklerne opp for en enda større spillerbase og muligheten til å nå ut til nye spillere. Denne strategien har vist seg å være suksessfull for andre spill som har gått fra å være betalte til å bli gratis.

Med denne endringen vil Rocket League bli tilgjengelig for alle uten noen form for kostnad, og spillere vil kunne nyte spillet uten å måtte betale for det. Dette er et smart trekk fra utviklerne, da det vil tiltrekke seg flere spillere og sørge for et mer aktivt spillmiljø.

Denne omleggingen av forretningsmodellen vil også føre til en økning i inntekter gjennom mikrotransaksjoner og salg av kosmetiske gjenstander i spillet. Selv om spillet blir gratis, vil det fortsatt være muligheter for spillere å kjøpe ekstra innhold som ikke påvirker selve gameplayet.

Det er også verdt å merke seg at Rocket League er et flerspiller-spill, og overgangen til å bli gratis vil føre til en større og mer mangfoldig spillerbase. Dette vil skape et mer dynamisk og spennende spillopplevelse for alle som deltar.

Folk spør også

Når ble Rocket League gratis?

Uka etter, alts 23. september, blir den store gratisdagen – da Rocket League blir gratis p PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Fullstendig svar på www.gamer.no


Hvem eier Rocket League?

Psyonix

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Hvor mange folk spiller Rocket League?

I starten av 2018 hadde Rocket League over 40 millioner spillere og 10 millioner salg.


Hvilken aldersgrense er Rocket League?

Rocket League har ftt anbefalt aldersgrense 3 r av PEGI. Spillet inneholder ikke vold, selv om bilene kan kjre inn i hverandre og delegges. Da oppstr en liten eksplosjon og bilene kommer s tilbake igjen til slagmarken etter noen sekunder.


Videoer

Rocket League - Official 4K Cinematic Free To Play Trailer

Moe vs iSharrieff | THE RETURN OF MOE | $50 Rocket League 1v1 Showmatch

Aqua vs Beeyu | $50 Rocket League 1v1 Showmatch

So bekommst du Gratis den neuen Battle Bus!

Sharp vs Fast | RLCS PLAYER vs 12 YEAR OLD PRODIGY | Rocket League 1v1

oKhaliD vs Daniel | $1000 Rocket League 1v1 Showmatch

#spiderman Tom Holland spricht Deutsch Ehrenman

oKhaliD vs Rw9 | Feer Fest Pool C | Rocket League 1v1