Så lekker kan en sportsklokke med pulsmåler se ut

89

Oppdag Steel HR - en alternativ og imponerende smartklokke med pulsmåler. Les om dens funksjoner, lang batteritid og sammenligning med premiummodeller. Valget av pulsklokke avhenger av dine behov, og denne omfattende testen og guiden vil hjelpe deg med å finne den beste pulsklokken for dine behov.

Steel HR er ikke som andre smarte klokker.

Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene
Bildekilde: pulssonen.no

En alternativ løsning

Det lanseres stadig nye smartklokker, men de fleste av dem har en eller flere skuffende funksjoner. Derfor er det spennende når selskaper som Withings kommer med alternative løsninger. Withings er kjent for sine Activité-klokker, som har blitt favoritter blant mange brukere. Disse klokkene kombinerer analoge visere med digital teknologi og utfører oppgavene sine på en imponerende måte.

Withings har nylig lansert Steel HR, som er en videreutvikling av Activité-modellene. Klokken har fortsatt den analoge skrittelleren nederst på urskiven, men har fått tilført en liten skjerm på toppen og en pulsmåler under. Denne oppgraderingen gir klokken flere funksjoner, som muligheten til å vise varslinger fra telefonen din.

Test av pulsklokker - Best i test pulsklokke og smartklokke!
Bildekilde: pulssonen.no

Lang batteritid

En av de store fordelene med Activité-modellene er den ekstremt lange batteritiden. Disse klokkene varer i rundt åtte måneder på et vanlig klokkebatteri. Selv om Steel HR ikke kan oppnå like lang batteritid på grunn av skjermen og pulsmåleren, har den likevel imponerende batteritid. Klokken kan vare i opptil 25 døgn på en enkelt lading. Dette er svært imponerende sammenlignet med andre smartklokker på markedet.

Premium pulsklokker

I tillegg til Steel HR finnes det mange andre pulsklokker på markedet. Her er noen av de beste premiummodellene:

Klokke Omtale
Garmin Forerunner 965 Garmin Forerunner 965 er en ekstremt kraftig multisportklokke som setter en ny standard. Den er tynn, lett og har en imponerende AMOLED-skjerm. Den er ideell for de som ønsker det beste av det beste.
Apple Watch Ultra 2 Apple Watch Ultra 2 er en toppmodell med en unik tilnærming til treningsklokker. Den har mange avanserte funksjoner og et brukervennlig grensesnitt.
Test av pulsklokker - Best i test pulsklokke og smartklokke!
Bildekilde: pulssonen.no

Valg av pulsklokke

Valget av pulsklokke avhenger av dine behov og preferanser som utøver eller mosjonist. Premiummodellene gir deg mange avanserte funksjoner som fartsmåling, spesialtilpassede treningsprogrammer og lang batteritid. Det er viktig å vurdere hva du virkelig trenger og om disse ekstra funksjonene er verdt prisen. Uansett hvilken pulsklokke du velger, vil du få en fantastisk god klokke som hjelper deg med å nå treningsmålene dine.

For mer informasjon om de ulike modellene og detaljer om optisk pulsmåling og satellittsporing, kan du besøke våre artikler om pulsklokker.

Vi håper denne omfattende testen og guiden kan hjelpe deg med å finne den beste pulsklokken for dine behov. Lykke til med valget!

Happy reading!

Test av pulsklokker - Best i test pulsklokke og smartklokke!
Bildekilde: pulssonen.no

Folk spør også

Hvor nøyaktig er en pulsklokke?

POPULRT: Det har blitt mer vanlig enn uvanlig se folk med en treningsklokke p hndleddet. – Aktivitetsmlere og pulsklokker kan estimere hvor mye kalorier man har forbrent ut ifra puls, kjnn, vekt og alder, men de kan ikke mle nyaktig, sier forsker Rhys Thatcher ved Aberystwyth university i Wales.

Fullstendig svar på www.nrk.no


Hva er forskjellen på Smartklokke og sportsklokke?

Grunnforskjellen er at smartklokken hovedsakelig er bygget for lette kommunikasjon, mens aktivitetsarmbnd og treningsklokker frst og fremst overvker treningen din og aktivitet gjennom dagen.

Fullstendig svar på www.power.no


Hvilken klokke måler søvn best?

Garmin er som vanlig best i klassen nr det kommet til nyaktighet p bde pulsmling, svnmling og skrittelling. Uansett hvilken av disse to klokkene du velger, s er du garantert en fantastisk god treningsklokke, og ikke minst en klokke som ser veldig fin ut, og nesten ikke merkes p armen.

Fullstendig svar på hardworkout.no


Hvilken Polar pulsklokke er best?

Polar Vantage V2: En toppmodell fra Polar Disse smartklokkene er best i test i 2023.

Fullstendig svar på www.startsiden.no


Videoer

Aktivitetsmålere, sportsklokker og smartklokker – hva er forskjellen?

Löplabbet tester: Garmin Forerunner 945

LW31 AGPTEK Smart Watch IP68: Things To Know Before Buy // For Android and iPhone

Polar Vantage V and M | Training with Key Features

Hvordan optimalisere helsen ved hjelp av pulsen din

Polar Pacer Pro Detaljert gjennomgang - Nybegynnerveiledning

Garmin Vivomove Trend detaljert gjennomgang

Garmin Venu 2 Plus vs Polar Ignite 3 - Hvilken treningssporing er best for deg?