Samsung satt under massivt press av iPhone 6

59

Les om hvordan Samsung ble satt under massivt press av suksessen til iPhone 6. iPhone 6s store skjermstørrelse og forbedrede kamera gjorde den til en umiddelbar konkurrent til Samsungs Galaxy-serie. Les mer på 32Chip.

I september 2014 lanserte Apple sin nye flaggskipmodell, iPhone 6, og det hadde umiddelbar og merkbar innvirkning på Samsung. iPhone 6s store skjermstørrelse og forbedrede kamera gjorde den til en umiddelbar konkurrent til Samsungs Galaxy-serie. Samsung, som tidligere hadde dominert smarttelefonmarkedet, sto plutselig under massivt press fra Apple.

iPhone 6s suksess førte til betydelig reduksjon av Samsungs markedsandeler, spesielt på de viktige markedene i USA og Kina. Samsungs salg sank, og selskapets fortjeneste falt dramatisk. Det ble klart at Apple hadde klart å fange opp forbrukernes interesse, og at Samsung måtte håndtere denne trusselen for å komme seg igjen.

Apple og Samsung taper andeler i India – E24
Bildekilde: e24.no

Apple’s suksess og Samsungs utfordringer

Samsung svarte ved å lansere nye modeller som Galaxy S6 og S6 Edge for å konkurrere med iPhone 6. Selskapet satset også på å forbedre markedsføringen og merkevarebildet sitt for å motvirke Apples suksess. Samsung gjennomførte også en omfattende omstrukturering av smarttelefondivisjonen sin for å øke effektiviteten og innovasjonen.

Tross disse tiltakene fortsatte Samsung å slite med å gjenvinne sin dominans på markedet. Selskapets konkurranseevne ble alvorlig påvirket av iPhone 6s suksess, og det ville ta tid for Samsung å komme seg igjen og gjenvinne sin posisjon som en ledende smarttelefonprodusent.

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 /Plus
Bildekilde: www.androidauthority.com

Samsungs utfordringer med markedsandeler

I 2013 solgte Samsung over dobbelt så mange smarttelefoner som Apple og hadde en global markedsandel på 32,3 prosent. Men i 2014 falt markedsandelen til 24,7 prosent, og i det siste kvartalet av 2014 var den nede i 19,6 prosent. Apple klarte å selge like mange iPhones som Samsung i det siste kvartalet av 2014, noe som bidro til den økte konkurransen mellom de to selskapene.

Apple var ikke alene om å utfordre Samsung på markedet. Kinesiske merker som Huawei og Xiaomi fikk stadig større fotfeste og spiste markedsandeler hver dag. Dette gjorde det enda mer utfordrende for Samsung å gjenopprette sin dominans.

Veien videre for Samsung

Samsung måtte fortsette å innovere og tilby konkurransedyktige produkter for å komme seg igjen. De lanserte nye produktserier som Galaxy A-serien for å øke salget og motvirke konkurrentene. Selskapet måtte også fokusere på å forbedre markedsføringen og merkevarebildet for å gjenoppbygge tilliten til forbrukerne.

Det var en tøff periode for Samsung, men selskapet klarte til slutt å komme seg igjen. Gjennom fortsatt innovasjon og tilpasning til markedet klarte de å gjenopprette sin posisjon som en ledende smarttelefonprodusent.

Samsung ble satt under massivt press av iPhone 6s suksess, men gjennom hardt arbeid og strategiske tiltak klarte de å overvinne utfordringene og komme seg igjen på markedet.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 review - Tech Advisor
Bildekilde: www.techadvisor.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

I september 2014 lanserade Apple sin nya flaggskeppsmodell, iPhone 6, och det hade en omedelbar och påtaglig påverkan på Samsung. iPhone 6:s stora skärmstorlek och förbättrade kamera gjorde den till en omedelbar konkurrent till Samsungs Galaxy-serie. Samsung, som tidigare hade dominerat marknaden för smartphones, satt plötsligt under massivt tryck från Apple.

iPhone 6:s framgångar orsakade en betydande minskning av Samsungs marknadsandelar, särskilt på de viktiga marknaderna i USA och Kina. Samsungs försäljning minskade och företagets vinst sjönk drastiskt. Det blev tydligt att Apple hade lyckats fånga upp konsumenternas intresse och att Samsung behövde ta itu med detta hot för att återhämta sig.

Samsung svarade genom att släppa nya modeller som Galaxy S6 och S6 Edge för att konkurrera med iPhone 6. Företaget satsade också på att förbättra sin marknadsföring och varumärkesimage för att motverka Apples framgångar. Samsung genomförde också en omfattande omstrukturering av sin smartphone-division för att öka effektiviteten och innovationen.

Trots dessa åtgärder fortsatte Samsung att kämpa med att återta sin dominans på marknaden. Företagets konkurrenskraft blev allvarligt påverkad av iPhone 6:s framgångar, och det skulle ta tid för Samsung att återhämta sig och återfå sin position som en ledande smartphone-tillverkare.

Videoer

EASY How to SETUP Samsung Surround Sound & TV REVIEW

How to Access Secret "Service Menu" for All Samsung TVs

Samsung Smart TV has Some Settings Options GREYED OUT? FIXED

How to Connect iPhone to TV + Screen Mirror!

#samsung #smarttv antenna/broadcast settings

HDMI-AV Converter cable operation with Samsung S5/Fire Stick/Chromecast

7 Samsung TV Settings and Features You Need to Know! | Samsung TV Tips & Tricks

HDMI ARC vs Digital Optical: Which is Better and Why?