Samsungs nye 4K-Blu-Ray-spiller gjør HDR-avspilling enklere

74

Les om Samsungs nye 4K-Blu-Ray-spiller som gjør HDR-avspilling enklere. Opplev imponerende bildekvalitet og praktiske funksjoner som HDR-optimalisering og Private Cinema Mode. Pris og tilgjengelighet vil bli annonsert på CES-messen i januar.

I den stadig fremskridende 4K-revolusjonen på TV-fronten har utvalget av Blu-ray-spillere vært relativt begrenset. Samsung har imidlertid avduket sin nye 4K-Blu-ray-spiller, M9500, som ikke bare byr på en imponerende bildekvalitet, men også en rekke praktiske funksjoner.

SAMSUNG UBD-K8500 UHD BLURAY PLAYER - Power.no
Bildekilde: www.power.no

HDR-optimalisert

En av de mest spennende nyhetene med M9500 er at den er "HDR-optimalisert". Dette betyr at spilleren automatisk justerer TV-innstillingene for å optimalisere visning av innholdet som spilles av. For eksempel kan den tilpasse seg HDR-innhold ved å analysere og justere både bilde- og lydinnstillinger. Dette gjør det enklere for brukerne å få en optimal opplevelse, spesielt når de ser innhold som støtter Dolby Atmos-teknologien.

SAMSUNG UBD-K8500 UHD BLURAY PLAYER - Power.no
Bildekilde: www.power.no

Private Cinema Mode

En annen spennende funksjon som M9500 byr på er kalt "Private Cinema Mode". Denne funksjonen gjør det mulig å overføre lyden til et par hodetelefoner via Bluetooth. Dette er spesielt nyttig hvis TV-en ikke har innebygd støtte for Bluetooth. Med denne funksjonen kan brukerne nyte en mer personlig og immersiv lydopplevelse uten å forstyrre andre i rommet.

Se også

Enkel tilkobling og avspilling

M9500 har også en rekke tilkoblingsmuligheter for å gjøre avspillingen så enkel som mulig. Den lar brukerne vise 360-graders bilder og videoer tatt med mobile enheter. Spilleren har også en USB 3.0-port for enkel tilkobling av eksterne enheter.

SAMSUNG UBD-K8500 UHD BLURAY PLAYER - Power.no
Bildekilde: www.power.no

Pris og tilgjengelighet

Prisen og lanseringsdatoen for M9500 er ennå ikke kjent, men den vil bli presentert på CES-messen i januar, hvor vi forventer å få mer informasjon om produktet. Med M9500 viser Samsung sitt fortsatte engasjement for å levere høykvalitets 4K-Blu-ray-spillere som gjør HDR-avspilling enklere og mer tilgjengelig for publikum.

Samsung har allerede etablert seg som en pioner innen 4K-Blu-ray-teknologi, og deres første spiller, UBD-K8500, har blitt nøye testet for å vurdere ytelse og funksjonalitet.

Samsung UBD-M9500 Smart 4K UHD Blu-ray-spiller - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Design og brukervennlighet

UBD-K8500 skiller seg ut med sitt buede og elegante design, som matcher Samsungs buede TV-skjermer. Spilleren er kompakt og enkel å plassere sammen med andre enheter. Den leveres uten et eget display, men all informasjon vises tydelig på TV-skjermen.

Brukervennligheten er en styrke for UBD-K8500. Den reagerer raskt både under oppstart og avspilling, og lasting av både UHD- og vanlige Blu-ray-plater går betydelig raskere enn med konkurrerende spillere. Med et bredt utvalg av innebygde applikasjoner, inkludert kjente strømmetjenester som YouTube og Netflix, tilbyr spilleren også muligheten til å utforske andre former for digitalt innhold.

Se også

Overlegen bildekvalitet

UBD-K8500 imponerer virkelig med sin bildekvalitet. Filmer og videoer vises med utrolig detaljrikdom og dybde, som overgår vanlige Blu-ray-plater eller strømmetjenester. Spesielt med HDR-innhold får man en mer levende og realistisk visning, og det er ingen tvil om at UHD Blu-ray er den optimale kilden for å oppleve HDR.

Med sin UBD-K8500 leverer Samsung en 4K-Blu-ray-spiller som gir enestående bildekvalitet og brukervennlighet. Den er klar for å gi publikum en oppgradert filmopplevelse med høyere oppløsning, bedre farger og imponerende kontrast.

Sony BDP-S3700 Blu-Ray Spiller med WiFi - DVD / Blu-ray-spillere -  KomplettBedrift.no
Bildekilde: www.komplettbedrift.no

Videoer

Samsung 4K M8500 Blu-ray spiller anmeldelse

Samsung UBD-K8500 4K Blu-ray-spiller - anmeldelse