Den beste projektoren vi har testet

47

Les om Samsungs imponerende projektor, «The Premiere», som kan skape et bilde på opptil 130 tommer fra kliss inntil veggen. Opplev en imponerende visuell opplevelse i hjemmekinoen med denne avanserte projektorløsningen.

Den beste projektoren vi har testet

Samsung har lansert sin første toppmodell innen projektorer, kalt «The Premiere». Denne modellen, spesielt storebroren LSP9T, imponerer på mange områder. Med sin trippel laserteknologi og «short throw»-funksjon kan den plasseres nesten inntil veggen og likevel gi deg en bildestørrelse på opptil 130 tommer. Dette er ideelt for de som ønsker et skikkelig stort bilde å se film på.

Samsung 55" CU8075 4K LED Smart TV (2023) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

En dyr investering

Denne imponerende projektorløsningen fra Samsung kommer imidlertid med en betydelig prislapp. På nåværende tidspunkt må man punge ut hele 65 000 kroner for å få tak i denne modellen. Dette er en del dyrere sammenlignet med lignende short throw-projektorer med laserteknologi på markedet.

SAMSUNG THE FRAME
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

Imponerende bildestørrelse og avstand

Med Samsungs nye projektor kan man forvente å få et bilde på opptil 130 tommer, avhengig av avstanden til lerretet. Ved en avstand på litt over elleve centimeter får man en bildestørrelse på 100 tommer, mens man må øke avstanden til nesten 24 centimeter for å oppnå 130 tommer på lerretet. Det er viktig å merke seg at projektorer som denne raskt avslører eventuelle uregelmessigheter i lerretet, som selv små "bølger" eller ujevnheter.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 03:58 68
Når kom Samsung Galaxy S9+?
Nyheter 04.05.2024, 17:05 17
Hvor stor sekk for dagstur?
Nyheter 11.01.2024, 09:24 60
Når kommer iOS 17?

Avansert teknologi og funksjoner

Projektoren bruker avansert trippel laserteknologi for å produsere bilder av høy kvalitet. Den er også utstyrt med en laser-basert lyskilde og har en lysstyrke på opptil 2800 ANSI lumen. I tillegg er den sertifisert for HDR10+ videomateriale og støtter den nøytrale Filmmaker Mode bildemodusen. Samsung har også integrert brukergrensesnittet Tizen, kjent fra deres TV-modeller, som gir en brukervennlig opplevelse og et bredt utvalg av innebygde apper.

50" The Frame Smart 4K TV (2021) | Samsung Norge
Bildekilde: www.samsung.com

Tilgjengelighet og priser

Denne imponerende projektorløsningen fra Samsung, «The Premiere», er tilgjengelig for kjøp fra og med 19. november. Veiledende pris for LSP9T er satt til 64 990 NOK, mens LSP7T har en veiledende pris på 34 990 NOK.

Samlet sett er Samsungs «The Premiere» en imponerende projektor med evnen til å skape et stort bilde på opptil 130 tommer bare ved å plassere den kliss inntil veggen. Med avansert teknologi og funksjoner sikrer denne projektorløsningen en imponerende visuell opplevelse for hjemmekino-entusiaster. Dog må man være forberedt på å investere en betydelig sum for å kunne nyte alle fordelene den har å tilby.

Videoer

SamsungThe Premiere Laser 4K Smart Projector

How to set up your Premiere LSP7T or LSP9T 4K projector | Samsung US