Singles' Day i helgen: Bør du handle nå eller på Black Friday?

50

Les om Singles' Day og Black Friday i Norge, og få råd om når det er best å handle. Finn ut om du bør handle nå eller vente til Black Friday for større utvalg og rabatter. Få tips for å få mest mulig ut av shoppingen din og spare penger.

Introduksjon

November er en måned kjent for shopping, spesielt med Black Friday som markerer starten på julehandelen. Men i visse asiatiske land, spesielt Kina, er det en annen dag som også lokker med fristende tilbud - Singles' Day. Denne dagen er knyttet til 11. november, hvor hvert ett-tall i datoen representerer et enslig individ. I Norge er det en økende interesse for denne handledagen, og det er et spørsmål om det er bedre å handle nå under Singles' Day eller vente til Black Friday.

Er Singles Day nye Black Friday? - Netthandel.no
Bildekilde: netthandel.no

Singles' Day i Norge

I fjor begynte flere norske butikker å delta i Singles' Day-tilbudene, og i år ser det ut til å bli enda større. Ifølge Amund Espelien, daglig leder i prissammenligningstjenesten Prisguiden.no, har allerede 55 norske nettbutikker bekreftet tilbud for Singles' Day, og det forventes at antallet vil øke til over hundre butikker. Selv om det er begrenset informasjon om de spesifikke tilbudene, ser det ut til at det vil være gode deals med rabatter på 11 til 30 prosent på ulike produkter.

Handle på Singles Day eller Black Friday? – Ha is i magen, råder  prisekspert - ht.no
Bildekilde: www.ht.no

Singles' Day versus Black Friday

Med Black Week og Black Friday bare en uke eller to unna, er det naturlig å lure på om det er bedre å handle nå under Singles' Day eller vente til Black Friday. Ifølge Norgessjef Are Vittersø i pris- og produktsammenligningstjenesten Prisjakt.no, handlet bare to prosent av nordmennene på Singles' Day i fjor, sammenlignet med over 40 prosent på Black Friday. Dette indikerer at Black Friday fortsatt er den største handledagen i Norge.

Å vente til Black Friday kan gi større utvalg og rabatter, men det er ingen garanti for at de samme produktene vil være på tilbud. Derfor er det viktig å ha et bevisst forhold til hva du vil kjøpe, og bruke verktøy som pris- og produktsammenligningstjenester for å sjekke prishistorikk og sammenligne priser og produkter. Selv om Singles' Day kan tilby gode tilbud, er det viktig å være oppmerksom på at større rabatter og utvalg ofte finnes under Black Week og Black Friday.

Tips for å gjøre de beste kuppene

Selv om Black Week og Black Friday kan gi gode muligheter for å spare penger, er det viktig å være forsiktig med impulskjøp og planlegge kjøpene nøye. Her er noen tips for å gjøre de beste kuppene:

  1. Start planleggingen i god tid for å få maksimale besparelser.
  2. Sammenlign priser og produkter før du handler.
  3. Sjekk prishistorikk og vær oppmerksom på eventuelle prisendringer.
  4. Velg butikker som tilbyr åpent kjøp og prisgaranti for ekstra trygghet.
  5. Unngå impulskjøp og tenk gjennom behovene dine før du handler.
  6. Følg med på annonser og nyhetsbrev for å få informasjon om de beste tilbudene.
  7. Ha en liste over ønskede produkter og prioriter dem etter behov og pris.
  8. Benytt deg av nettbaserte prissammenligningstjenester for å finne de beste tilbudene.
  9. Hold deg oppdatert på rabattkoder og kampanjer som kan gi ekstra besparelser.
Black Friday 2022: Alt du bør vite om supersalget i år » Black Friday -  Nettavisen
Bildekilde: blackfriday.nettavisen.no

Avslutning

Singles' Day er en handledag som blir stadig mer populær i Norge, men Black Friday fortsetter å være den største handledagen. Mens Singles' Day kan tilby gode tilbud, kan det være lurt å vente til Black Week og Black Friday for større utvalg og rabatter. Uansett hvilken dag du velger å handle, er det viktig å være bevisst på hva du vil kjøpe, sammenligne priser og produkter, og planlegge kjøpene nøye for å maksimere besparelsene dine.

Faglig fredag - Black Friday i B2B-verden 💼🏷
Bildekilde: www.mfo.no

Folk spør også

Hva lønner det seg å kjøpe på Black Friday?

Smarttelefoner, hodetelefoner, smartklokker, TV-er og hjemmekinoanlegg i tillegg til kameraer og fotoutstyr er populre varer som du kan gjre ordentlig gode kupp p under Black Friday.

Fullstendig svar på www.nettavisen.no


Når er Singles Week 2023?

Singles Week starter 5. november og kulminerer med Singles Day den 11. november - en hel uke med spennende muligheter og tilbud som du ikke vil g glipp av. Flere nettbutikker er allerede i gang, og vi har gjort jobben for deg og funnet de beste kuppene n.

Fullstendig svar på www.nettavisen.no


Er Cyber Monday bedre enn Black Friday?

Cyber monday har, akkurat som Black Friday, vokst i omfang i senere r. Den er fortsatt mer anonym, og tilbudene er ikke like mange, men butikkene som er med har ofte enda bedre rabatter enn p fredagen. Hvis du er interessert i Cyber Monday, har vi en separat side der vi samler alle tilbudene vi finner.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Hvor lenge varer Singles day?

Singles Day faller alltid p den 11 dagen i den 11. mneden i ret, alts den 11. november og i r faller Singles Day p fredag 11. november.

Fullstendig svar på www.advent-kalender.net


Videoer

How to Handle a Loss in Trading

EMO the Musical - Australian irreverent high school musical feature film

Winter Camping in Snow - 2 Nights - Fire - Dog - Tent

CAMPING in RAIN - TENT - Stone FIRE Pit - ASMR

Flydende engelsk: 2500 engelske sætninger til daglig brug i samtaler

Daily Life Living in Japan| Cooking Japanese inspired recipe| Grocery Shopping after Work

Bilcamping i regnen - Det perfekte biltelt

Daily Life Living in Japan | Grocery Shopping after Work | Cost of Living in Japan