Shures oppgradering av Aonic 50

41

Shures oppgradering av Aonic 50 til Gen 2 er imponerende. Med et nytt og moderne design, forbedret støydemping og økt batteritid, er disse hodetelefonene verdt å vurdere for lydentusiaster som ønsker en trådløs lydopplevelse av høy kvalitet.

Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.ByttPå Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Som jeg har savnet denne lyden - Diskuter artikler (Tek.no) - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Shures oppgradering av Aonic 50

Shure har nylig oppgradert sin allerede meget gode Aonic 50 hodetelefon. Den oppgraderte modellen, kjent som Aonic 50 Gen 2, har fått et nytt og moderne design i helsvart, erstattet de børstede metallbøylene fra den første generasjonen.

En av de mest spennende oppgraderingene i Aonic 50 Gen 2 er den såkalte "hybrid" støykanselleringen. Hodetelefonene er nå utstyrt med mikrofoner både innvendig og utvendig i øreklokkene, noe som gir en mer effektiv støykansellering.

Førsteinntrykket av Aonic 50 Gen 2 under en kjapp demonstrasjon på en messe var lovende. Støyen ble effektivt kansellert, og lyden virket klar og tydelig.

UNDERSØGELSE: Danskerne savner lyden af live-koncerter
Bildekilde: gaffa.dk

Forbedret støydemping og batteritid

Den første generasjonen Aonic 50 hadde noe begrenset støydemping sammenlignet med de beste i markedet. Med Aonic 50 Gen 2 har Shure tatt betydelige skritt for å forbedre støydempingen.

Aonic 50 Gen 2 tilbyr tre nivåer av justerbar støydemping, samt en "MaxAware" -modus som lar deg dempe uønsket støy samtidig som du kan høre noe av omgivelsene. Du kan enkelt justere mengden omgivelseslyd fra Shure Play-appen.

Batteritiden har også blitt forbedret i Aonic 50 Gen 2. Den nye modellen har en lengre batterilevetid i forhold til den forrige generasjonen, slik at du kan nyte musikk i lengre perioder før du må lade opp hodetelefonene igjen.

Se også

Nyheter 12.05.2024, 01:28
Er 100gb mye?
Nyheter 13.02.2024, 03:30 52
Hva koster iPhone 15?

Konklusjon

Shures oppgradering av Aonic 50 til Gen 2 er imponerende. Med et nytt og moderne design, forbedret støydemping og økt batteritid, er disse hodetelefonene verdt å vurdere for lydentusiaster som ønsker en trådløs lydopplevelse av høy kvalitet.

Det er viktig å merke seg at ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker, og vår vurdering av Aonic 50 Gen 2 er basert på en kjapp demonstrasjon på en messe. Det anbefales å lese grundige anmeldelser og tester før du tar en endelig beslutning om å kjøpe disse hodetelefonene.

Insanity Detailing - 🇳🇴 Jeg har savnet dette, lyden, følelsen og arbeidet  😍 2000 steget etter 1500 nå, deretter polering 😍👌🏻 Dette blir så rått  🤩 🇺🇸🇬🇧 I've missed this, the sound,
Bildekilde: m.facebook.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

– Som jeg har savnet denne lyden.

Fortvilet gikk Tor til Loke og fortalte hva som var skjedd. Tapet av hammeren var en katastrofe, ikke bare for gudene, men for balansen i kosmos. Loke lovte å hjelpe Tor og han lånte Frøyas fugledrakt og fløy til Utgard hvor jotnene bor. Han var sikker på at en av dem hadde tatt hammeren. Først gikk han til jotnen Trym og spurte ham om hammeren. Trym svarte at han hadde tatt den og skjult den åtte mil under jorda og ville ikke gi tilbake før han hadde fått selveste Frøya til hustru.

Med denne beskjeden fløy Loke tilbake til Åsgård. Tor og Loke gikk til Frøya og ba henne trekke i brudetøyet. Frøya ble meget sur, så sur at hele Åsgård ristet, og det store halssmykket på brystet hennes brast i to deler. At Frøya i det hele tatt kunne nekte, sier en del om hennes selvstendige stilling:

"– Som jeg har savnet denne lyden."

Gudene samlet seg da til råd, men ingen hadde et godt forslag før Heimdall sa at Tor måtte selv kle seg ut som brud og reise til Utgard. Tor var imot den ydmykende planen, men Loke fikk ham til å forstå at det var den eneste muligheten. Tor ble kledd i brudedrakt og det ble lagt smykker på brystet hans. Loke ble kledd ut som brudepike og ble med.

Trym hørte bruden og brudepiken langt borte og kalte alle jotnene i bryllup. Før bryllupet kunne stå måtte det først spises. Tor spiste en hel okse, åtte fisk, tre kagger med mjød og alle kakene som var ment for kvinnene. Trym ble meget forbauset over brudens appetitt:

"– Som jeg har savnet denne lyden."

Loke fortalte da at bruden ikke hadde spist på åtte dager da hun lengtet slik etter å fare til Jotunheimen. Trym ble glad og lettet på brudens slør, men skvatt vekk da Tor glodde ildsk og ondt på ham. Loke var snar til å si at bruden ikke hadde sovet på åtte dager da hun lengtet slik etter å fare til Jotunheimen. Trym ropte da at brudegaven måtte bæres inn. Det var hammeren Mjølner som ble lagt brudens skjød. Tor lo godt da han grep hammeren, og drepte Trym først og deretter alle andre jotner.

Videoer

The life of a single nomadic mother: the art of wearing a bathroom roof and achieving independence

CAMPING in Heavy RAIN STORM with Dog - ASMR

CAMPING in the RAIN and SNOW - Tent - FREEZING - Dog - ASMR

Car CAMPING in the RAIN - No TENT

CAMPING in rain FOREST - TENT - Mountain Lake - Dog

Photography Helped Me Through a Stressful Time

URGENT MESSAGE To Us All From The 12 Archangels | Spine-Chilling CHANNELING | Belinda Womack

CAMPING in FREEZING Cold with Dog - Roof Tent