Sony PlayStation VR2 har fått pris og lanseringsdato

23

Etter seks års ventetid har Sony endelig annonsert informasjon om den neste generasjonen PlayStation VR. Den nye VR-enheten, kjent som Sony PlayStation VR2, vil bli lansert den 22. februar 2023, og priset til veiledende 599,99 euro. Les mer for å få de siste detaljene om denne spennende virtuelle virkelighetsenheten.

Introduksjon

Etter seks års ventetid har Sony endelig annonsert informasjon om den neste generasjonen PlayStation VR. Den nye VR-enheten, kjent som Sony PlayStation VR2, vil bli lansert den 22. februar 2023, og priset til veiledende 599,99 euro. Med oppgraderinger i teknologi og funksjonalitet, er det store forventninger til dette nye virtuelle virkelighetssettet.

PlayStation VR2 slippes 22. februar – koster betydelig mer enn... - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Forhåndsbestilling og tilbehør

Ifølge Sonys blogginnlegg, vil det være mulig å forhåndsbestille PlayStation VR2 og tilbehør fra 15. november. Selv om det ikke er bekreftet om forhåndsbestillingen også gjelder for det norske markedet, er det en spennende mulighet for entusiaster å sikre seg enheten tidlig.

I pakken vil man få med et VR-hodesett, hodetelefoner og to håndkontrollere. Det er viktig å merke seg at man også trenger en PlayStation 5 for å kunne bruke PlayStation VR2. Sony har også utviklet en separat ladestasjon for håndkontrollerne, som vil være tilgjengelig for kjøp til en pris på 50 euro.

Sony's PlayStation VR2 launches February 2023 for $550 | ZDNET
Bildekilde: www.zdnet.com

Imponerende teknologi

Sony har ikke gått i dybden på teknologien i sitt innlegg, men nevner noen spennende funksjoner. PlayStation VR2 vil ha såkalt "sense-teknologi" som inkluderer haptisk tilbakemelding for både hodesett og kontrollere, øyesporing, 3D-lyd og adaptive trigger-knapper. Dette vil bidra til en mer immersiv opplevelse for brukerne, med bedre respons og følelsesmessig engasjement.

Headsettet vil ha to OLED-skjermer med en oppløsning på 2000x2040 piksler per øye. Det vil støtte oppdateringsfrekvenser på 120hz og ha en synsvinkel på 110 grader. Øyesporingsteknologien vil tillate spillene å kjenne igjen hvor brukeren ser, og kontrollerne vil kunne spore fingrene og tilby haptiske triggerfunksjoner.

Se også

Nyheter 12.05.2024, 01:29
Når kom Windows 8?
Nyheter 13.02.2024, 03:22 44
Er Munch norsk?

Pris og tilgjengelighet

Prisen for PlayStation VR2 er satt til 599,99 euro i Europa, noe som tilsvarer rundt 6150 kroner. En konkret norsk pris er ennå ikke tilgjengelig, da Sony lar norske forhandlere selv bestemme prisene på produktene. Det er forventet at prisen vil ligge et sted mellom 6500 og 7500 kroner.

I tillegg til standardpakken vil det også være en spesialutgave som inkluderer nedlastingskoden for spillet "Horizon Call of the Mountain" til en pris av 650 euro, omtrent 6650 kroner. Det er også mulig å kjøpe den separate ladestasjonen for håndkontrollerne til en pris av 50 euro.

Blir trolig billigere - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Fremtiden for PlayStation VR

Sony PlayStation VR2 er en betydelig oppgradering fra sin forgjenger. Med forbedret teknologi og funksjonalitet, er det forventet at VR-opplevelsen vil bli mer realistisk og engasjerende enn noensinne. Med lanseringsdatoen satt til 22. februar 2023, er det bare et spørsmål om tid før vi kan utforske den virtuelle verdenen på PlayStation 5 med PlayStation VR2.

Sony Playstation VR2 Hvit, Svart (9454090) | Dustin.no
Bildekilde: www.dustin.no

Folk spør også

Hvor mye koster VR 2?

Pris- og produktinformasjon Den billigste prisen for Sony PlayStation VR2 akkurat n er 6 666 ,-. Det er et av de 10 mest populre produktene i kategorien VR-briller med en gjennomsnittlig vurdering p 3.9 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 13 butikker.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Når kommer PS VR2?

De nye VR-brillene fra Sony er like rundt hjrnet, og n vet vi prisen. 22. februar 2023 er datoen som Playstation-eiere og hardbarkede gamere br merke seg: Da slippes det etterlengtede nye VR-hodesettet Playstation VR2.

Fullstendig svar på www.lydogbilde.no


Hvor mye kostet PS5 når den kom ut?

Den koster ogs 499 dollar, og fr en veiledende norsk pris p 5499 norske kroner. Den slippes likevel litt over en uke tidligere, 10. november.

Fullstendig svar på www.gamer.no


Når kommer PS5 pro ut?

“Per Insider-Gaming som i et par r har avslrt Sonys planer for konsoll-serien sin, samt tilbehr, avslrer n at Sonys plan er lansere PS5 Pro i november 2024. Utvikler-studioer fr visstnok tilgang til den kjappere konsollen innen sent i november 2023.

Fullstendig svar på itavisen.no