Ti år etter League of Legends varsler Riot Games nye spill

61

I 2023 er det ti år siden lanseringen av det populære spillet League of Legends, og utvikleren Riot Games har nå kunngjort flere nye spill som vil komme i fremtiden. Riot Games planlegger å lansere en fem-mot-fem-versjon av League of Legends for mobil og konsoll ved navn League of Legends: Wild Rift. Les mer om de spennende kommende spillene og hva de har å tilby.

I 2023 er det ti år siden lanseringen av det populære spillet League of Legends, og utvikleren Riot Games har nå kunngjort flere nye spill som vil komme i fremtiden. I tillegg til en League of Legends-versjon til mobil og konsoll, vil Riot Games også lansere Teamfight Tactics til mobil, samt et helt nytt kortspill kalt Legends of Runeterra.

League of Legends-proffer får ikke lenger strømme andre spill - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

League of Legends: Wild Rift

Riot Games planlegger å lansere en fem-mot-fem-versjon av League of Legends for mobil og konsoll ved navn League of Legends: Wild Rift. Dette spillet vil ikke være en direkte kopi av det opprinnelige spillet, men vil bli bygget opp fra grunnen av med en såkalt twin-stick-styring. Spillerne vil kunne styre bevegelsen med den ene tommelen og sikte med den andre. Kampene i Wild Rift vil vare mellom 15 og 18 minutter, og det vil ikke være mulig å spille på tvers av plattformer mot den vanlige League of Legends-versjonen.

Wild Rift er planlagt å bli lansert neste år, men spillere har allerede muligheten til å forhåndsregistrere seg på Android-plattformen. Dette nye spillet vil gi League of Legends-fans muligheten til å oppleve spillet på en ny og spennende måte, også når de er på farten.

Hacker avslørte skrinlagt League of Legends-kortspill - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Teamfight Tactics til mobil

Et annet spill som Riot Games har kunngjort er Teamfight Tactics, som vil bli tilgjengelig for mobil i løpet av første kvartal av 2020. Dette er en strategisk spillmodus som har blitt svært populær blant League of Legends-spillere. Den store nyheten er at Teamfight Tactics også vil støtte tverrplattformspilling, slik at spillere på mobil kan konkurrere mot spillere som bruker PC.

Se også

Legends of Runeterra - Et nytt kortspill

Riot Games har også avslørt sitt første "ekte" nye spill ved navn Legends of Runeterra. Dette er et kortspill inspirert av populære titler som Hearthstone og Elder Scrolls: Legends. Imidlertid skiller Riot Games seg fra konkurrentene ved å tilby spillere muligheten til å kjøpe alle kort direkte, enten med spillvaluta eller vanlige penger. Dette betyr at det ikke vil være nødvendig å kjøpe dyre kortpakker uten å vite hva man får. Kortene vil også kunne skaffes gjennom vanlig spilling, og det vil være mulig å spille Legends of Runeterra uten å bruke penger.

Legends of Runeterra vil bli lansert for både PC og mobil i løpet av 2020. I mellomtiden vil det bli tilgjengelig en demoversjon for de som forhåndsregistrerer seg for betatesten. Dette nye kortspillet gir League of Legends-fans en ny måte å utforske universet og karakterene på.

Hacker avslørte skrinlagt League of Legends-kortspill - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

League of Legends på mobil?

Ifølge nyhetsbyrået Reuters kan det være at League of Legends også vil komme til mobilplattformen. Kilder med kjennskap til situasjonen hevder at utviklerne i Riot Games allerede har jobbet med en mobilversjon av spillet i over ett år. Tencent, et kinesisk selskap som eier Riot Games, har allerede utviklet et lignende spill ved navn Honour of Kings, som er verdens største kamparenaspill med over 200 millioner månedlige spillere. Det er imidlertid ukjent når en eventuell mobilversjon av League of Legends vil bli lansert.

League of Legends har vært et av verdens mest populære spill i mange år, og Riot Games har kontinuerlig oppdatert og forbedret spillet. Nå ser det ut til at de ønsker å utvide spilluniverset med nye og spennende opplevelser for fansen. Med lanseringen av League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics til mobil, og Legends of Runeterra, har Riot Games definitivt store planer for fremtiden.

League of Legends-proffer får ikke lenger strømme andre spill - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Folk spør også

Hva er det mest populære spillet i historien?

Tetris er verdens desidert mest solgte videospill med over 460 millioner eksemplarer solgt.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Hvilket spill er spilt mest?

Danker ut World of Warcraft og Minecraft i ny underskelse.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva går League of Legends ut på?

Hva er League of Legends (LoL)? League of Legends er et multiplayer online fight arena-spill (MOBA) der 2 lag konkurrerer mot hverandre. Hvert lag bestr av 5 spillere som hver spiller bestemte roller for delegge motstanderlagets base. For vinne en kamp m du delegge andres quot;Nexusquot;, som er hovedbygningen i basen.

Fullstendig svar på sharkgaming.no


Hva er aldersgrensen på League of Legends?

Passer fra 15 r.

Fullstendig svar på filmrommet.no